ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 18.971
Jesam ja jedini koji ovaj post nekonta?...Znas ti kolko je Drulovic cenjen u Portugalu...Pa upoznam decka Portugalca odmah kaze Drulovic najbolji centarsut ikad gadjo ih je u trepavicu...A i sam znas kolko su krila portugalci napravili...Nezna niko od nas jos kakav ce biti trener kolko moze ali ako cemo o tome ko je stvarno zasluzio sansu onda je to ovaj covek sigurno jedini covek koji je ustvari nesto osvojio sa reprezentacijom!
Ni po cemu ni Stanoje ni Piksi ni ostali nisu ovo vise od Drule zasluzili...
Jeste,Drulovic je bio sasvim dobro krilo.Imao je odlican centarsut,dribling i bio je ekstra brz.Pa?Da li to obavezno znaci da ce biti dobar trener?
I to "on zasluzuje sansu"?Pa zar tako da biramo selektora reprezentacije?Da mu damo sansu jer,eto,mozda bude dobar trener?Ne!Nama treba ime,autoritet,surovi takticar i motivator a ne neko kome samo treba pruziti sansu pa sta uradi.
Ljudi mi nismo svesni koliko jaku reprezentaciju imamo i ja smatram da je to sto ne idemo u Brazil prava katastrofa! I nemoze tu reprezentaciju da vodi bilo ko.
Druga stvar,uz ogromno postovanje ogromnog uspeha koje je Drulovic napravio sa mladom reprezentacijom,nas A tim ni u ludilu nemoze tako da igra!Neka odigra nasa reprezentacija tako kako je mladi tim igrao neku utakmicu protiv bilo kojeg jaceg Evropskog tima pa cemo da vidimo kako cemo proci.
Takvu bunkercinu kakvu forsira Drula vise ne igra niko u svetu i to vise ne prolazi.
I na kraju,naj iskrenije bih voleo da taj Drulovic uspe sa reprezentacijom i voleo bih da za jedno 2 godine kazem "da,pogresio sam".I sa zadovoljstvom cu to uraditi.