Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Znaci, Tole nije samo predsednik, vec je i selektor 
O Boze, stvarno ima bezgranicno ogranicenih likova ovde

O Boze, stvarno ima bezgranicno ogranicenih likova ovde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U redu i ja malo da spustim loptu, ruku na srce Druline klince sam gledo u Finalu samo i kontam da je covek hteo da uzme titulu i zato smo tako odigrali kod tih klinaca sam video htenje i zelju isto tako vazan je podotak da je nasa reprezentacija na tom prvenstvu najvise pretrcala i najmanje kartona dobila znaci disciplina...Mislim da su Bane i Kolarov najveci autoritet u repki i da ce oni Drulino ime postovati upravo zbog igracke karijere a ako Okuku dovedemo naprimer to mislim da ce videti kao neozbiljno resenje...Mislim ko je bolji od ovih nasih trenera bi radije video na nasoj klupi???...Sa ovim savezom misim da nema boljeg resenja sta je sa Laudrupom? Al kolko je realno da ce ga Tole dovesti...Svi mi svatamo da savez treba da ide al ocigledno je da se to nece desiti...
Stojković, koji nije ni živeo u Srbiji, a sami zvezdaši kukaju da je upropastio klub.
Ok, ajmo opet da pokusam plasticno da objasnim.
Da li smo mi kroz ovaj period isprobali sve moguce selektore koji iole vrede u nasem fudbalu i koji su bili voljni da preuzmu funkciju?
Jesmo.
I sta je rezultat? Otisli smo na SP, gde smo nesrecno ispali. Nismo se kvalifikovali na EP i SP, sto je takodje neuspeh.
Ja te sad pitam, da sutra dodje neko umesto Karadzica, koga bi on mogao da postavi na selektorsko mesto, ko bi garantovao uspeh?
Ili cemo onda svake godine da menjamo kompletno rukovodstvo Saveza i selektore, pa dok nam se ne posreci?
To se ne radi nigde u svetu.
Sto se menadzerisanja tice i te price, to je cista spekulacija. Mozda i jeste tacno, a mozda i nije.
Zar ti mislis da bi Lakovic, kao potpredsednik FSS-a, izasao i pricao o menadzerima u negativnom kontekstu, da ima FSS ima neki tal sa menadzerima?
Niko ovde ne kaze da bi sve procvetalo kad bi Karadzic otisao, niti da kad bi dosao Dule Savic, Dzaja ili neko treci da bi sve krenulo na bolje, nego samo da je red da se preuzme odgovornost. Jer cak i da Tole nije znao za pritiske menadzera na Mihu (a 1% sanse postoji za to), opet je kriv jer je on predsednik i treba da zna sve sta se desava u savezu. Ne znam za ostale zvezdase, ali ja bih prvi da je na celu poslednjih godina bio Dzajic ili neki drugi iz Zvezde rekao da je red da se pokupi i da ide jer vise ne moze ovako. Jer realno, fudbal u Srbiji je u verovatno najgoroj situaciji u poslednjih 20 godina, imamo reprezentaciju po imenima za ako ne top 10 u svetu onda sigurno top 15 a mi ne mozemo u najboljih 32 da udjemo, sramota.
Evo citam da ce Drula da vrati Ljajica,sta mislite hoce biti pritisaka,zvizduka,uvreda i slicnih stvari.....dobro je sto igramo na strani,a ako zablista protiv Iraca niko ga nece vise prozivati....
Medjutim ono sto mi se ne svidja je sto je rekao da nece menjati tim , pa cemo i dalje gledati Tosica i Petrovica,a i ne znam oko Gudelja sta ce ispasti
"mojih Drulinih 11" za Irsku : Stojkovic-Ivanovic-Subotic-Nastasic-Kolarov-Fejsa-Matic-Tosic-Tadic-Markovic-Mitrovic
mojih 11: Stojkovic-Ivanovic-Subotic-Nastasic-Kolarov-Matic-Jojic-Tadic-Markovic-Ljajic-Mitrovic
Za neozbiljnog: znaci kazes nije bilo menadzerisanja?
Једном је то овде неко написао: кад видим ко напада Караџића, и посебно зашто,просто човек мора да га брани...
Иначе и по мени ово је наш најбољи тим:
...Stojkovic-Ivanovic-Subotic-Nastasic-Kolarov-Matic-Jojic-Tadic-Markovic-Ljajic-Mitrovic...
Али наравно у репрезентацији (и на ширем списку) треба нам 20-ак и више...И ту би били по мени и Фејса,Петровић ,Тошић,Ђуричић,Баста,...
Pa evo ovako:
Brkic, Kahriman, Rukavina,Bisevac,Trajkovic, Rodic,Fejsa, Gudelj,Djuricic,Sulejmani,BastaKostic, S.Scepovic, Djordjevic , ovi boldovani uz prvu postavu treba da iznesu sledece kvalifikacije
Ovom kosturu treba dodati i mladje snage postepeno: Rajkovic, Golubovic, Veljkovic,Spajic,Gacinovic,Meleg, Pavlovski, Djurdjevic, Lukovic,Zivkovic,Pantic sigurno da ce neko od njih bljesnuti u narednom periodu,samo strpljivo sada imamo reprezentaciju i ne moraju ti momci da igraju pod pritiskom......
Ovog Gudelja nisam pratio moram da priznam a svi pisu da je odlican igrac. Moracu da obratim paznju na njega. Ne znam ni sta je sa Tadicem, on se skroz izgubio a najvece nade smo polagali u njega. Dobro je sto uvek neko drugi ispliva kao recimo Basta kojeg ne bih vadio iz prve postave i to kao desno krilo. U sledece kvalifikacije trebamo da se lagano prosetamo kakav tim imamo i kakvu klupu. Samo da nadjemo i nekog normalnog ko ce ih sastaviti. Videcemo sta ce Drula da kaze.
Tadic se izgubio !?
Pratis li ti sine fudbal, najbolji igrac holandske lige