Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mihajlovicu treba zabraniti ulazak u Srbiju.
Covek protero Ljajica, otero Matica, Ivanovica protiv Makedonije seo na klupu i uveo ono drvo ni ime mu ne znam, Kolarovu oduzeo broj.
Sta ti je iskompleksirana seljacina, a tolike godine proveo na "zapadu" - indijanac iz Borova.
:)

Ja sam ga mnogo gotivio kao igrača, ali za selektora nikako nije. Samo ne'm pojma ko bi bio najbolje rešenje sada... :neutral:

Kakva bomba Baneta ito levicom obozavam ovog coveka...Nadam se da ce postati rekorder po broju odigranih utakmica za reprezentaciju covek je toliko velikih meceva resio i jedan od retkih koji je igro za reprezetanciju na istom nivou kao za klub a ponekad i bolje...Inace odlicna partija i Kolarova...Nastasic slabo al je dugo bio u autu tako da doce to na svoje...Inace Matic je proglasen za igraca utakmice malo je zgrceno uso u mec trebalo mu je da uhvati ritam a kasnije je objasnio steta sto nije uso onaj projektil koji muk na Ethadu posle suta...mogu samo zamisliti kako ce igrati ubuduce kad se potpuno navikne na Englesku ma nosice Turea u zubima ;)...Mogo se neko setiti da napise da je Gudelj juce dao dva komada...I sta mislite Jojic u Dortmundu aj malo grobari kakvo je vase vidjenje? za mene je ovo bio sok, ove sezone nikako nisam gledo Partizan tako da neznam o kakvom je igraci rec odgledo sam ove njegove klipove i deluje da bi stvarno mogo biti igracina al opet na klipovima su svi dobri...

Stanoje nula od trenera i od čoveka. Kako može da bude trener čovek koji u svlačionici sa pijanim igračima peva qurva umire, qurva gasi se"...
Tole rešio da ugasi fudbal u Srbiji. Posle Pižona i Mihe još i ovaj bilmez.

Ma daj, koliko ste vi zvezdasi razmazeni pa to stvarno nema nigde

Evo ga Sinisa kad je bio selektor izjavio da nikad ne bi bio trener Partizana, ok to smo verovatni i znali ali zasto je to morao da naglasi javno !?

I on kao nije pevao u svlacionici pesme protiv Partizana, kao uostalom i svi zvezdasi !?

Pa Mrdja j bio reprezentativac nakon sto je pevao sa Firmasima "Grobare da j*bemo..."

I sta sa tim ? Nista...

Ali vi preterujete koliko ste razmazeni ali stvarno. Ko neka deca

Smetalo vam ime drzave, smetala vam himna, smeta vam Stojkovic, smeta vam Tole, smeta vam Stanojevic...

Pogodi sta, trenutno u reprezentaciji ima najmanje igraca poniklih u Zvezdi, proslo je vase vreme, vi se vise ni za sta ne pitate...

A Srbija ce sa Stanojem nizati uspehe sigurno, smetao on vama ili ne

Mrđa je igrač a ne selektor. Selektor treba da bude čovek koji će biti i stručnjak i pedagog i pre svega autoritet svim igračima. Ko će ovo što nam se nameće kao novi selektor da poštuje?
Stanoje je rupa, rupetina od trenera. Isti kao i Pižon i Sliniša. Sve ove diletante nam je utrpao vaš predsednik i kadar Tole. Sad želi da nas zakopa još dublje. Stanoje je uspeo da ga iz Evrope izbace konobari i taksisti iz Irske, koji fudbal igraju vikendom posle posla... Totalna neznalica. Svi ostali su za tri klase bolji od njega i Antić, i Rajevac, i Mateus, i Šestković... bilo ko.

E da i ja kao nepristrasan posetioc,a opet navijac jednog od dva najveca kluba bacim svoje misljenje:
Pozdravljam odluku da se Stanojevic postavi za selektora (ako se postavi) iako sam sa suprotne strane,a te pesme i pesmice,ostavite to po strani,to bi on mogao vrlo lako da popegla jednim saopstenjem o nepristrasnosti,a i nije valjda toliko nenormalan da na ocigled sviju forsira neke obojene ideje.....realno je da u ovom momentu zvezda ne bi imala reprezentativca....odlaskom Jojica i Stojkovica ne bi ni partizan....
A i nije Stanojevic kriv sto su nam stihoklepci navijackih pesama polupismena masa sa ulice....zovite Balasevica pa neka on napise himne klubovima....
Dakle Stanoje mi je ostao u secanju kao trener koji je umeo da odigra takticki,ali je igrao i napadacki,igrao je 4-4-2 i partizan je dominirao tada.......
Stanoje uz Piksija i Djukica su moji pikovi od mladje garde,i bicu zadovoljan ko god da bude od njih.....

Dakle Stanoje mi je ostao u secanju kao trener koji je umeo da odigra takticki,ali je igrao i napadacki,igrao je 4-4-2 i partizan je dominirao tada.......
Stanoje uz Piksija i Djukica su moji pikovi od mladje garde,i bicu zadovoljan ko god da bude od njih.....

Stanoje je postavio kod nas tu igru u rombu, koja je dala rezultate.
Ali isto tako, Stanoje je trener koji igra na rezultat, koji gleda da se prilagodjava protivniku, sto nekad moze da bude mac sa dve ostrice (primer, onaj derbi u Kupu).
Sve u svemu, posle Djukica, jedan od najozbiljnijih trenera nove garde, koji ne potpada pod uticaj Bata Djorine skole, trener koji dosta radi na sebi, studiozan je i koji moze da nam donese rezultat.

Stanoje je trener koji je gubio od Šamroka i Genka, čiji je najveći domet bila kineska liga. Stanoje je nula od trenera. Dovoljno je to što ga predlaže grobar srpskog fudbala Tole Karadzić.
Nama treba iskusan trener a ne diletant i početnik koji će se učiti na reprezentaciji Srbije. I nije nužno da bude Srbin iz Srbije. I taj Mateus kog sam uzgred pomenuo je Murinjo za Stanoja. I to na n a n->00.

Ne znam da li bi Bora Milutinovic bio zainteresovan, odveo je tolike reprezentacije na Svetska, a sigurno bi mu zelja bila da vodi i Srbiju.
Moguce da je star za selektora, ali on, Antic i Rajevac od starijih, dok bi od mladjih sansu dao jedino Djukicu i Stojkovicu, kakav Stanojevic kakve PM iz te sabanske qurton lige.

Stanoje je rupa, rupetina od trenera. Isti kao i Pižon i Sliniša. Sve ove diletante nam je utrpao vaš predsednik i kadar Tole. Sad želi da nas zakopa još dublje. Stanoje je uspeo da ga iz Evrope izbace konobari i taksisti iz Irske, koji fudbal igraju vikendom posle posla... Totalna neznalica. Svi ostali su za tri klase bolji od njega i Antić, i Rajevac, i Mateus, i Šestković... bilo ko.

Само има једна разлика. За Пижона и "Слинишу" сте закључили да су "рупетине" тек након што нису имали никаве резултате са репрезентацијом (Пижон је кривац за катастрофу) а за Станојевића знаш да је "рупетина" пре него што су га и предложили.

Будали Пижону је Звездин север састављао екипу, а сад вам не ваља ПИжон, па још не ваља ни Толе који га је "довео". Само вам је важно да се жалите на "Толета", а да њега нема, опет бисте били прваци Европе, а Отмар Хицфелд би био селектор репрезентације.

Gledam pre utakmicu Siti-Celzi,mega derbi najjace lige na svetu.U prvim postavama 4 nasa reprezentativca (a 3 Engleza) i jos sva 4 odigrala fenomenalno i da dodas tu jos 4,5 vrhunskih igraca i mi ne idemo na svetsko prvenstvo!
I to zahvaljujuci samo jednoj usijanoj glavudzi koja je fenomenalnoj generaciji upropastila odlazak na najveci fudbalski spektakl u novijoj istoriji fudbala glumeci neki patriotizam i autoritet.I sad je kao pravi patriota brze bolje smugnuo u svoju Italiju da unakazi svoju Sampdoriju.
Ko god da dodje nemoze biti gori od njega!

Нека дође АС за тренера,али и ја некако нисам претерано оптимиста,чини ми се да неће имати велику подршку (искрену,а не тапшање по рамену после победе) и
некако ми се чини да због своје младости неће имати и максимални ауторитет.Е сад,то можда буде и предност,ако буде као друг са играчима - а не диктатор...
Искрено не видим ни неку бољу варијанту од њега.По мени Пикси није бољи.

Станојевић једноставно није довољно добар тренер за репрезентацију. Али, да будемо реални, ко је уопште на располагању? Па ми нисмо опција ни за Антића.

Још је можда срећа да немамо велики фонд за плату селектора јер би нам онда утоварили неко алиби-решење из иностранства као што је био Земан или онај Јеврејин који дођу да на брзака узме неку кинту а боле га уво за резултате.

Пикси би имао квалитете али је компромитован својом менаџерском епизодом у Звезди и неодговорним приступом док је био на челу ФС.

Јесте да је разне пиздарије направио, али ми и даље од свих опција Михајловић улива највише поверења. :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back