Bastiani
Poznat
- Poruka
- 7.654
Pa da. Golac je bio faca. Ali sada bih rekao da je van tokova i da nema ni energije da vodi neki tim. Dobar je ovako da komentariše utakmice.Pa taj lik je ostao u osamdesetim. 10 godina nije radio nigde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da. Golac je bio faca. Ali sada bih rekao da je van tokova i da nema ni energije da vodi neki tim. Dobar je ovako da komentariše utakmice.Pa taj lik je ostao u osamdesetim. 10 godina nije radio nigde.
Ne dize ovde niko Stanojevica u nebesa, vec Piksija. Pola vas nije gledalo tog Piksija kao trenera, a tvrdite da je bolje resenje od Stanoja. Na osnovu cega?
Stanojevic jeste u Kini, ali je tamo i Antic, Lipi itd. Tamo se radi za ozbiljnu lovu.
Jos jedna stvar: Stanoje je imao iskustvo vodjenja Partizana u LS, a to je ogromna stvar da ti vodis Partizan protiv jednog Arsenala ili Sahtjora. Koje iskustvo ima Piksi?
Ovde se pominje Samrok, a nipodastava prolazak protiv Anderlehta i plasman u LS. Ne pominje se ni odlican otpor Arsenalu u oba meca, utakmica u Donjecku gde smo nesrecno izgubili...
I na kraju, ovde se mesaju babe i zabe, odnosno, mesa se Piksi kao trener i Piksi kao rukovodilac, sto ima veze kao cokolada i beli luk.
Antic i Lipi su se vec dokazali u Evropi, u Kinu su otisli za parama. Stanojevic da je imao ikakvu pristojniju ponudu iz Evrope ne verujem da bi otisao u Kinu da gradi karijeru.
Pa da. Golac je bio faca. Ali sada bih rekao da je van tokova i da nema ni energije da vodi neki tim. Dobar je ovako da komentariše utakmice.
Proslavio se u Dablinu 2011. godine ,pa hoce da nastavi istim putem![]()
Ja ti opet kazem da je otisao tamo za kintom, koju tesko da bi dobio u bilo kojem evropskom klubu.
A nasi treneri, sem Djukica, jako tesko odlaze na zapad, sem ako nemaju neku dobru vezu, kao "Srpski Murinjo".
Pogotovo direktno iz JSL.
I naravno, na ovo mogu i "klinacki" da ti odgovorim u fazonu "Sto Pixi nije otisao u Evropu ako je tako dobar trener"?![]()
Ako vec nece Antic i Rajevac, Piksi ili Djukic, mislim da bi Okuka bio bolje resenje od Stanojevica.
Covek je posle Antica trenutno nas najbolji i najiskusniji trener.
Ne znam zasto njega ne uzimaju u obzir.![]()
Drulovic, Piksi, Djukic. Sve su to bolja resenja od Stanojevica. Ma necu se ni cimati da gledam utakmice. Najgore je kad UNAPRED ZNAS kako ce da se zavrsi nesto sto jos nije ni pocelo. Raspad sistema, kakva drzava takav i fudbal.
U konkurenciji koja se pominje, a nakon svega se čini da je jedina moguća, Drula, Piksi, Đukić, Stanoje, Okuka... Ako je Vama najbolji Piksi, ili Okuka... onda stvarno ne znam šta da kažem.
Nekim ljudima kao da zaista nije dosta selektora sa ˘sumnjivom˘ prošlošću, klimača glavom i predstavnika menadžerskih agencija... pa bi da nas nakon Šestka, Pižona, Mihare, zajaše novi vojnik Faljija, Stojića, Zahavija?!?
Ja bih od gorepomenutih glasao za Stanoja, bez ikakvog razmišljanja. Potpuno ću ostaviti na stranu moje ogromne simpatije prema tom čoveku, koji je svojim potezima u FK Partizanu pokazao da ne želi da učestvuje u muljavini našeg fudbala i da su njegovi fudbalski pogledi daleko iznad toga. Time je pokazao svoju poštenost. Dakle, ja bih ga samo zbog toga, samo i ni zbog čeg drugog, postavio za selektora, zato što znam da će ti menadžeri za vreme njegovog mandata biti svedeni na apsolutni minimum (jer njihova je eliminacija u današnjoj fudbalskoj Srbiji nemoguća), zato što će biti 1000% predan poslu, izanalizirati svakog igrača koji je u prethodnih 2 ciklusa bio u repki (a zahvaljujući Bratu Mihari tu će imati mnogo posla...), zato što će biti obuzet poslom i zato što kod njega nikada u startnoj postavi neće biti mesta za Tomovića, Radovanovića, Stevanovića, M. Šćepovića... pre Subotića, Nastasića, Matića, Gudelja, Tadića, Ljajića, Baste, Mitrovića... I na kraju, najbitnije, zato što je dokazao da je pošten.
A svakako, nije slučajno što smo ga mi Grobari nazvali Sir Alex Stanojević. A to smo uradili zato što je trener koji je bio toliko odan svom poslu, ne propuštajući slučaju ni najmanji detalj. Što je došao i od izgubljene titule sačuvao istu svim pobedama do kraja, što je osvojio duplu krunu, što je pod pritiscima bio najjači, što je u derbijima bio toliko nadmoćan nad rivalom, da ga i dan danas mnogi Zvezdaši poštuju zbog toga, a drugi ga pak iz dna duše mrze i zahvaljujući tom kompleksu čupaju kosu na samu pomisao da on postane selektor. I na kraju, što je ispao čovek, gospodin, veliki, progovorivši istinu i ne mogavši više trpeti lopovluk, krađu, saplitanje i mešanje u struku. I postao trener koji je otišao, a imao 10 bodova prednosti u odnosu nad rivalom.
Stanoje je za Partizan u fudbalu ono što je danas Dule u košarci. Najbolji trener Partizana kog sam ja gledao, a po pričama, dostojan poređenja samo sa jednim Osimom.
Preuzeo je tim sa margine u Kini, doveo ga do trećeg mesta, preuzeo Peking, sa njima postigao jedan od najvećih uspeha u klupskoj istoriji, i uprkos tome, otišao. On je čovek sa modernim shvatanjem fudbala, i koji stalno ide napred i traži velike i nove izazove.
Sad bih ja Vas da pitam, zar nije došlo vreme da konačno dobijemo nešto drugačije?
Dokle će više da nam razni muljatori, Piksiji, Okuke, Čurčići uništavaju ovako lepu igru?
Ako Vi želite da se tako nešto nastavi, ok. Ja ne želim.
Ako nas Stanoje odvede u 1/8 finala evropskog prvenstva, opraštam mu ružnu prošlost
Isprva sam htio reći ako nas odvede na prvenstvo, ali ako sa ovim timom ne može da bude među 24 najbolja...da ga ***** onda.
Ako nas Stanoje odvede u 1/8 finala evropskog prvenstva, opraštam mu ružnu prošlost
Isprva sam htio reći ako nas odvede na prvenstvo, ali ako sa ovim timom ne može da bude među 24 najbolja...da ga ***** onda.
kad već to pomenu... koji će biti sistem takmičenje, koliko će biti grupa?Eh kako to cudno zvuci 1/8 finala ,a evropsko prvenstvo
Realno imamo igrace za tim koji bi mogao bez iznenadjenja do 1/2 finala tog takmicenja,ali je isto tako realno i da se ne plasiramo ili da ispadnemo u grupama
Ipak:
GK:Stojkovic,Brkic, Rajkovic,(Aleksic)
RB: Ivanovic,Rukavina ( Petkovic, Golubovic,Tomovic)
CB: Subotic,Nastasic,Bisevac (Spajic,Veljkovic)
LB: Kolarov, Rodic (Lomic)
DMF: Matic, Fejsa,Gudelj, Jojic, (Petrovic, Ignjovski,Brasanac,Kuzmanovic,Meleg)
AMF: Tadic,Djuricic,Markovic,Ljajic,Basta, Zivkovic,Sulejmani,Krsticic(Jankovic,Causic,Tosic,Pavlovski,Kostic,)
CF: Mitrovic,Djordjevic,Djurdjevic (,Djurdjic,S.Scepovic)
I sigurno sam zaboravio nekoga, ali eto baze od 25 igraca i jos dvadesetak koji bi mogli da popune kad se ovi povrede......
Samo da Klop nacini od Jojica srpskog Ilkaja i eto nama sredine Matic-Jojic-Tadic (Djuricic je bas u kanalu,fizicki je slab,tako da zamena)
Pozadi je sve poznato, i u napadu Markovic,Ljajic i Mitrovic
uz dostojne zamene