Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tumba, nisam za njega jer mislim da je on odradio svoje. Trebo je da bude selektor u periodu od 1998 pa eventualno do 2008, sad je kasno za njega.
Inace Tumba bi s ovom ekipom igrao seksi fudbal + imao bi 100 puta bolju odbranu koju je imao u Partizanu. I ovakav kakav je nebi bio losiji od Mihajlovica sigurno.

Samo jedan covek nas moze odvesti na EP sa mesta selektora

hqdefault.jpg

Вест:
----------
I pre nego što je počelo, završilo se. Dejan Stanković neće biti ni kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.
Početkom naredne godine biće održana Skupština Fudbalskog saveza Srbije na kojoj su moguće tri opcije, da Tomislav Karadžić dobije protivkandidata za funkciju predsednika, ili da sam predloži svog naslednika, a i ona da ostane na čelu srpske kuće fudbala...

...Толе остани:hahaha:

Вест:
----------
I pre nego što je počelo, završilo se. Dejan Stanković neće biti ni kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.
Početkom naredne godine biće održana Skupština Fudbalskog saveza Srbije na kojoj su moguće tri opcije, da Tomislav Karadžić dobije protivkandidata za funkciju predsednika, ili da sam predloži svog naslednika, a i ona da ostane na čelu srpske kuće fudbala...

...Толе остани:hahaha:
1463268_375340119277537_1597614361_n.jpg

Ne zna se ko je grdji..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back