Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Dobar je on trener. Ali ne vidim gde se dokazao pa da moze da sedne na klupu reprezentacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mihajlovicu treba zabraniti ulazak u Srbiju.
Covek protero Ljajica, otero Matica, Ivanovica protiv Makedonije seo na klupu i uveo ono drvo ni ime mu ne znam, Kolarovu oduzeo broj.
Sta ti je iskompleksirana seljacina, a tolike godine proveo na "zapadu" - indijanac iz Borova.
![]()
Dobar je on trener. Ali ne vidim gde se dokazao pa da moze da sedne na klupu reprezentacije.
Stanoje nula od trenera i od čoveka. Kako može da bude trener čovek koji u svlačionici sa pijanim igračima peva qurva umire, qurva gasi se"...
Tole rešio da ugasi fudbal u Srbiji. Posle Pižona i Mihe još i ovaj bilmez.
Stanoje nula od trenera i od čoveka. Kako može da bude trener čovek koji u svlačionici sa pijanim igračima peva qurva umire, qurva gasi se"...
Tole rešio da ugasi fudbal u Srbiji. Posle Pižona i Mihe još i ovaj bilmez.
Sta sve necu da procitam Mateus. mislim hvala njemu sto nas je uveo u LŠ ali to mu je i najveci trenerski uspeh u karijeri.
Bice mi jako drago ako Stanoje preuzme kormilo. On nam je uz Djukica najbolje resenje.
Dakle Stanoje mi je ostao u secanju kao trener koji je umeo da odigra takticki,ali je igrao i napadacki,igrao je 4-4-2 i partizan je dominirao tada.......
Stanoje uz Piksija i Djukica su moji pikovi od mladje garde,i bicu zadovoljan ko god da bude od njih.....
Stanoje je rupa, rupetina od trenera. Isti kao i Pižon i Sliniša. Sve ove diletante nam je utrpao vaš predsednik i kadar Tole. Sad želi da nas zakopa još dublje. Stanoje je uspeo da ga iz Evrope izbace konobari i taksisti iz Irske, koji fudbal igraju vikendom posle posla... Totalna neznalica. Svi ostali su za tri klase bolji od njega i Antić, i Rajevac, i Mateus, i Šestković... bilo ko.
Slavoljub Muslin.
Sad reci da se pravim pametan, ali pazi kad sam znao da će tako na kraju da ispadne.dođe februar 2014. a niko i ne pominje šta je svinjska glava obećala...