Уз све поштовање према овом форуму, он није мерило за састављање репрезентације.

Разна имена су ту била у оптицају: Игњовски, Ђорђић, Лазовић један и други ... Ланета Јовановића и старије играче да и не помињем. На крају је Михајловић ипак испрофилисао некакав састав. И мени је несхватљиво зашто му је толико требало и зашто је губио време испробавајући неке играче, типа Карлеуша Тошић. Али не заборавимо да је вратио Басту који је сада главни играч, што углавном нико није очекивао.
Све у свему, мислим да није било реално очекивати да прођемо ове квалификације јер је Михајловић почео буквално са ледине. Није постојала никаква репрезентација, то што смо ми на форуму имали магловиту представу о томе ко све долази у обзир заиста ништа не значи. Можда бисмо уз мало среће имали неку шансу да је Михајловић мало паметније поставио неке утакмице, али реално мислим да је та шанса била мала.
Што се тиче Митровића и Ђорђевића, имајмо ипак на уму да је Митровић играч који се афирмисао у последњих 7-8 месеци, он није био реална опција за почетак квалификација. Ђорђевић, ја ни сада не мислим да је он нешто нарочито, али факат је да нападача немамо.