Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Dobri smo,ali koliko su Makedonci ocajni,vec smo mogli uvaljati 4 komada,ladno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sam pokusavam da shvatim. Svaki put se povuce kada krila krenu u sredinu. Mozda ga Miha koristi za ziher.Inace koja je uloga Filipa DJordjevica covek igra napadaca i kako se uvek sakrije od lopte od desavanja...Basta on fire![]()
Basta sve se cini da je smotan sa loptom,a onda odradi vrh asistenciju.Bas mi je drago sto se igra u Jagodini, lepa je amosfera i salju pozitivnu energiju da igraci igraju totalno opusteno. Samo sto opet mora da se nadju neki majmuni koji zvizde Stojketu. Klubastvo je za reprezentaciju samoubistvo.
Basta bogotac.![]()
Ja i dalje strahujem od Mihajlovićevog izbora, ne znam šta će mu Petrović, ne bih rekao da nemamo boljeg od Đorđevića, i tako dalje. Ali bitno je pitanje da li mi mogli da nabavimo boljeg od Mihajlovića. Setite se koja smo mi zemlja i šta se kod nas dešava.Mihajloviću je trebalo godinu i po dana da sastavi tim za koji smo svi znali da treba da igra od početka kvalifikacija. On je zaostao.
Opet su igrači pokazali da tu ima kvaliteta. Red je da ih struka satre![]()
Ako nakon ovog meča kreneta da pričate kako Mihi treba pružiti još jednu šansu ja se odjavljujem sa teme...
Miha je još davno prokockao sve moguće šanse.
Ali dok mu je tu Tole...
Koja šteta što ovako dobri igrači neće otići u Brazil, a sve zbog tvrdoglavosti selektora...
Mihajloviću je trebalo godinu i po dana da sastavi tim za koji smo svi znali da treba da igra od početka kvalifikacija. On je zaostao.
Opet su igrači pokazali da tu ima kvaliteta. Red je da ih struka satre![]()
Dobri su igrači, alui realno, Belgijanci i Hrvati su bili bolji. Ipak mora da se gledaju cele kvalifikacije. Mi smo počeli praktično bez reprezentacije.
Ma ko je bio bolji, Hrvati?! Jesi ti gledao njihovu koju utakmicu?! Oni su blagi užas, Škotska ih razbija trenutno... a i ono utakmica što su pobijedili imali su lude sreće...
Gledao sam protiv Srbije.![]()
Sve 4 pobede smo ostvarili van Beograda.
Od one utakmice sa Belgijom je sve krenulo naopacke, to je bio totalno nezasluzen poraz i tu se narusila atmosfera u timu, pa je i ovaj diletant poceo da se glupira sa postavama protiv Makedonije, Hrvatske i Belgije.
Sve sto nam treba je normalan selektor i predsednik FSS, za ostalo nema problema.
Nisu oni uzrok oni su posledica. No i dalje ne vidim bolje rešenje od Mihajlovića, mada se slažem da je potpuno besmisleno isprobavao gomilu igrača na važnim utakmicama.