Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mihajloviću je trebalo godinu i po dana da sastavi tim za koji smo svi znali da treba da igra od početka kvalifikacija. On je zaostao.
Opet su igrači pokazali da tu ima kvaliteta. Red je da ih struka satre :roll:
Ja i dalje strahujem od Mihajlovićevog izbora, ne znam šta će mu Petrović, ne bih rekao da nemamo boljeg od Đorđevića, i tako dalje. Ali bitno je pitanje da li mi mogli da nabavimo boljeg od Mihajlovića. Setite se koja smo mi zemlja i šta se kod nas dešava.

Ako nakon ovog meča kreneta da pričate kako Mihi treba pružiti još jednu šansu ja se odjavljujem sa teme...

Miha je još davno prokockao sve moguće šanse.

Ali dok mu je tu Tole...

Koja šteta što ovako dobri igrači neće otići u Brazil, a sve zbog tvrdoglavosti selektora...

On je odavno ispucao svoje kredite. Ne pomaze mu vise nikakva pobeda.

Mihajloviću je trebalo godinu i po dana da sastavi tim za koji smo svi znali da treba da igra od početka kvalifikacija. On je zaostao.
Opet su igrači pokazali da tu ima kvaliteta. Red je da ih struka satre :roll:

Igraci imaju kvaliteta sto su svi u Srbiji znali. Svih 7 miliona selektora osim jednog onog kome su dali da bude selektor. I sada kada je napokon ukapirao pred kraj kvalifikacija on kaze da je napokon stvorio reprezentaciju... sto je mogao i godinu dana ranije samo sto je bio mazga.

Sve 4 pobede smo ostvarili van Beograda.

Od one utakmice sa Belgijom je sve krenulo naopacke, to je bio totalno nezasluzen poraz i tu se narusila atmosfera u timu, pa je i ovaj diletant poceo da se glupira sa postavama protiv Makedonije, Hrvatske i Belgije.

Sve sto nam treba je normalan selektor i predsednik FSS, za ostalo nema problema.

Pa sta si gledao onu C ekipu koji je izveo u zagrebi dje smo im poklonili 2 gola...I onda u Beogradu gde je napokon izveo krsten sastav i iz jednog suta nam dali gol...i takve stvari se nedesavaju slucajno uvek cemo primati te pacerske golove dok je ovakav sljam u savezu sve zajedno sa ovim Mihajlovicem...kako posejes tako ces da zanjes...

I da zaokruzimo konacno:

fb80.png

Sve 4 pobede smo ostvarili van Beograda.

Od one utakmice sa Belgijom je sve krenulo naopacke, to je bio totalno nezasluzen poraz i tu se narusila atmosfera u timu, pa je i ovaj diletant poceo da se glupira sa postavama protiv Makedonije, Hrvatske i Belgije.

Sve sto nam treba je normalan selektor i predsednik FSS, za ostalo nema problema.

Nisu oni uzrok oni su posledica. No i dalje ne vidim bolje rešenje od Mihajlovića, mada se slažem da je potpuno besmisleno isprobavao gomilu igrača na važnim utakmicama.

Nisu oni uzrok oni su posledica. No i dalje ne vidim bolje rešenje od Mihajlovića, mada se slažem da je potpuno besmisleno isprobavao gomilu igrača na važnim utakmicama.

Sve je bolje od njega. Cinjenica je da je najgori selektor u istoriji. On se pravi da je stabilna licnost i da je okrenuo drugi list u karijeri a demantovao je sam sebe kada je izgubio od Belgije i izbacio Baneta a promenio broj Kolarovu. Tu se videlo da jos uvek u sebi ima onu tvrdoglavu zicu da kontrira kada mu ne ide. Takav covek nam ne treba na klupi, nama treba neko ko ce uvek zvati najbolje i na teren pustati samo najbolje od njih. Neko ko ne podleze pritisku medija, ko ne daje da mu menadzeri sastavljaju ekipu, ko ne radi kontra iz inata vec cvrsto stoji iza svojih stavova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back