Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledao sam protiv Srbije. :)

Hrvatska je realno K od ekipe, a zasto evo da i sumiramo.

Protiv Belgije u Belgiji su se provukli jer su se klinci sa druge strane uke*ali reputacije koju je Hrvatska stvorila tokom zadnjih 15g.
Protiv Makedonije su se provukli u obe utakmice, ne zato sto je Makedonija bolja, vec jednostavno Hrvatska igra za K.
Protiv Velsa su gubili do 80 i kojeg minuta i onda dva gola, ako to nije sreca onda ne znam sta je.
Protiv Srbije, ajde da kazemo na iskustvo u Zagrebu, nije bitno ko je pogresio, oni su to iskoristili, dali golove i zavrsili kako treba, ali u Beogradu su ih vile pronosale.

Realno, ja nisam vide reprezentaciju da igra losiji fudbal, a da ih toliko puta sreca posluzi u jednim kvalifikacijama i da se plasiraju u baraz.

Srbija na drugu ruku mogla je da ima odlicnu ekipu sa nekih 15-16 standardnih igraca, ali imala je klasicnog magarca na klupi koji je isprobao 30 igraca u kvalifikacijama i 5 golmana, tako da je suvisno i pricati SBB-KBB.

I da zaokruzimo konacno:

fb80.png

Da smo dobili Makedonce kod njih videli bi Brazil :sad2:

e sad st bi bilo kad bi bilo... poceli smo kasno da se dizemo, a Hrvati kasno da padaju

i pitanje je dal bi videli Brazil i onda... kakve smo srece u barazu bi dobili najtezeg protivnika

no vidim Hrvati su se svoje dileje resili, a nesto sam pesimistican kad je odlazak nase dileje u pitanju

e sad st bi bilo kad bi bilo... poceli smo kasno da se dizemo, a Hrvati kasno da padaju

i pitanje je dal bi videli Brazil i onda... kakve smo srece u barazu bi dobili najtezeg protivnika

no vidim Hrvati su se svoje dileje resili, a nesto sam pesimistican kad je odlazak nase dileje u pitanju

Па дабоме. Не знам каква је то прича "да смо имали више среће, искуства и да смо победили Македонију ишли бисмо у Бразил".

Inače, ovo sve što se izdešavalo je velika satisfakcija za nas forumaše koji pišemo ovde... mi od početka govorimo da imamo dobre igrače i koji trebaju da igraju... osim Milivojevića, sinoć su igrali svi igrači za koje smo mi od početka govorili da trebaju da igraju... Subotić se pokačio sa bagrom pa ne igra (nadam se da će igrati)... a na početku, da podsjetim, nije igrao ni Matić, ni Basta, ni Đorđević, a nije igrao ni Subotić... igrali su Mijailović (koji sad nema mjesto ni u mladoj reprezentaciji), Radovanović, Alen Stevanović, Šćepović mlađi... Mihajlović iako tvrdoglav k'o mazga, je pod pritiskom skoro sve svoje katastrofalne odluke promijenio, ali je bilo kasno... on je krivac što ne idemo u Brazil i treba da podnese ostavku...

Upravo tako, poslednjih par utakmica se potvrdilo da imamo igrace makar da redovno ucestvujemo na velikim takmicenjima. Solidnu igru smo prikazali i to bez 2 igraca koji su nam jedni od najboljih: Subotica i Ljajica. Dakle racunica je prosta, jedini krivac za ispadanje je Miha. Previse losih odluka je doneo i mora da snosi posledice. Najgore od svega bi bilo da neki celni ljudi pod utiskom ovih par dobrih utakmica promene misljenje i produze mu ugovor.

Inače, ovo sve što se izdešavalo je velika satisfakcija za nas forumaše koji pišemo ovde... mi od početka govorimo da imamo dobre igrače i koji trebaju da igraju... osim Milivojevića, sinoć su igrali svi igrači za koje smo mi od početka govorili da trebaju da igraju... Subotić se pokačio sa bagrom pa ne igra (nadam se da će igrati)... a na početku, da podsjetim, nije igrao ni Matić, ni Basta, ni Đorđević, a nije igrao ni Subotić... igrali su Mijailović (koji sad nema mjesto ni u mladoj reprezentaciji), Radovanović, Alen Stevanović, Šćepović mlađi... Mihajlović iako tvrdoglav k'o mazga, je pod pritiskom skoro sve svoje katastrofalne odluke promijenio, ali je bilo kasno... on je krivac što ne idemo u Brazil i treba da podnese ostavku...
Ебига Сварожићу, па за кога на овом форуму није писало да треба да игра. Тај би списак сигурно био дужи од Михајловићевог. Писало и за Игњовског, па где је, па Фејса, са Ђорђићем једно време су ми се попели на главу, ево Ђорђевић игра а није ништа нарочито, Кузмановић обавезно а сада га се више нико ни не сећа... Фрка била да се Волков убаци (ево ја први био за то) а сад ништа, просек.

Ебига Сварожићу, па за кога на овом форуму није писало да треба да игра. Тај би списак сигурно био дужи од Михајловићевог. Писало и за Игњовског, па где је, па Фејса, са Ђорђићем једно време су ми се попели на главу, ево Ђорђевић игра а није ништа нарочито, Кузмановић обавезно а сада га се више нико ни не сећа... Фрка била да се Волков убаци (ево ја први био за то) а сад ништа, просек.

Da li je iko normalan bio za to da igra Radovanović, Šćepović i Alen Stevanović (počeli u Zg) Mijailović ili da ne igra Ivanović (u Skoplju) ili Matić?

Nego, ti misliš na Đurđića... ja i sad mislim da je on trebalo da igra... hebiga, dečko se teško povrijedio, vidjećemo kakav će biti kad se oporavi...

Da li je iko normalan bio za to da igra Radovanović, Šćepović i Alen Stevanović (počeli u Zg) Mijailović ili da ne igra Ivanović (u Skoplju) ili Matić?

Nego, ti misliš na Đurđića... ja i sad mislim da je on trebalo da igra... hebiga, dečko se teško povrijedio, vidjećemo kakav će biti kad se oporavi...
To je sve OK, nego samo kažem da forum nije merilo, svi imaju svoje mišljenje ko treba i ko ne treba da igra, a selektiranje u stvarnosti je ipak nešto drugo. Sećam se da je u očajanju bilo mišljenja da treba pozvati Pantelića i Žigića... Sa druge strane, nešto se ne sećam da je Rukavina mnogo pominjan. Pa ni Basta.

To je sve OK, nego samo kažem da forum nije merilo, svi imaju svoje mišljenje ko treba i ko ne treba da igra, a selektiranje u stvarnosti je ipak nešto drugo. Sećam se da je u očajanju bilo mišljenja da treba pozvati Pantelića i Žigića... Sa druge strane, nešto se ne sećam da je Rukavina mnogo pominjan. Pa ni Basta.

Rukavina je pominjan kao alternativa na desnom beku... pominjali smo i onog klinca što igra u Rusiji, ne mogu sad da mu se sjetim imena (Zenit ga dao nekom na pozajmicu)... Bastu smo Admiral i ja (i sigurno još neko) redovno pominjali i prije nego je dobio poziv uopšte, on je čak prošle sezone i bolje partije pružao u Udinezeu nego sad, a nije igrao na početku kvalifikacija... poenta je da selektor mora da prati igru i formu naših igrača u svojim klubovima... a meni se čini da ovaj naš to to nije ni radio...

Kozmeticki bodovi su ovo,po ovome ispada da smo izvisili za dlaku,a nije bas tako.....dobili bi Hrvati na silu jos neki mec da je trebalo,medjutim to ne menja cinjenicu da je glavni krivac za neodlazak na SP selektor Mihajlovic...jer smo imali veci potencijal od Hrvata (samo iskustvo je na njihovoj strani), imali igrace u boljoj formi,imali bolju igru i tako to....dakle da smo imali normalnog selektora bili bi drugi u grupi....kao i mnogo puta do sad,gledamo u buducnost i kao nesto smo naucili,naucili smo djavola....
ovako smo morali da otkinemo Makedonce i u Skoplju, morali smo da skinemo 1 bod Belgiji, i bar jos 1 Hrvatima,e onda bi imalo smisla govoriti o barazu i tako tim stvarima.....a od Belgije smo pukli sa krajnje sumnjivim sastavom na terenu....jer je mazga forsirala sve neke leve postave.....pa covek je tek protiv hrvatske u revansu izasao sa najjacim sastavom (ako izostavimo Ljajica).....
protiv MAkedonaca tamo je takodje izveo neke leve igrace sa kojima je morao da ih dobije 2,3-0, ali je decko odlucio da sam sjebe atmosferu u timu kao sto je radio i dok je bio igrac......sta ces kad nema vise tako lucidnih momaka kao sto je on bio......

Ovom timu treba Ivan Golac, Antic ili Djukic, treba ofanzivnija igra (kao BiH ,jesu imali laku grupu ali su metnuli 30 komada i sto je jos vaznije igrali s 2 spica),treba Ljajic (disciplinovan u sportskom pogledu)....
trenutno je Djuricic u kanalu,ali zato Basta melje, a videli smo svi koliko je Tadic tehnicki podkovan,ja odavno nisam video nekog naseg igraca sa toliko prefinjenim pokretima (ok ima 25 godina tesko da ce od njega biti neka top klasa,ali je fudbalski bas gospodin).....dakle moze u sredinu,moze na desetku......

Stojkovic-Ivanovic-Nastasic-Subotic-Kolarov-Matic-Basta-Tadic-Ljajic-Markovic-Mitrovic , na koliko meceva je odigrao ovaj sastav? 0..... a zamislite da smo njih imali kao startere u "kriticnim" mecevima......pa eto cak i da izostavimo Mitrovica koji je kasnije eksplodirao, cak i da stavimo Djuricica kao spica, cak i Djordjevica, ma i Scepovica ,ovaj tim bi uradio nesto.....

Ovaj tim ima vise potencijala,vise fudbalskog znanja,vise brzine,kreativnosti, od Anticevog,samo treba normalan kormilar......

Basta i Tadić su naši najbolji igrači. A to što ljudi po forumima bi da vrate Žigića, Pantelića i slične.....to je za no comment.

Onako, Bastu kako su jebavale povrede u karijeri on je odlican.... Tadic kazem ima stofa,ali ne napreduje mozda zato sto je u takvoj ligi,i verovatno nece da napravi neku extra karijeru ali je znalac..... imamo mi jos dobrih igraca,imamo odbranu top klasu zaista su sva cetvorica top klasa.....imamo Matica koji moze da postane klasa ,na putu je, zatim Markovic ,Ljajic.....Djuricic je u nekom kanalu ,nista ne mora da znaci ,mlad je,ali ono sto je evidentno jeste da je fizicki inferioran pa ni to sto ume ne moze da pokaze,i Markovic je slab fizicki ali je hitar....ima dobrih igraca nije da nema...od Mitrovica moze da bude nesto u buducnosti.....
Ova ekipa ce biti na okupu jos za evropsko ,ako tu nesto ne naprave opet ista prica, posle toga verovatno odlaze Stojkovic,Ivanovic,Basta pa i Kolarov,mada ako nesto napravimo u Francuskoj mozda i ostanu do Rusije.....ovi ostali bi trebalo da traju bar za naredni komplet od 2 evropska i 2 svetska, ko zna sta ce biti s njima,mozda neki duze,mozda se ugase i vrlo rano.....
Cinjenica je da imamo dobru reprezentaciju sada vec formiranu,ali je trebala da bude formirana jos septembra prosle godine:think:

Слажем се...Штета ипак што нећемо бити у Бразилу:(

Pa sta si gledao onu C ekipu koji je izveo u zagrebi dje smo im poklonili 2 gola...I onda u Beogradu gde je napokon izveo krsten sastav i i[/U]z jednog suta nam dali gol...i takve stvari se nedesavaju slucajno uvek cemo primati te pacerske golove dok je ovakav sljam u savezu sve zajedno sa ovim Mihajlovicem...kako posejes tako ces da zanjes...

Баш си лупио ,онако поштенски за ово подвучено.Сад је још "шљам из савеза" крив за примљени гол ?
Него честитке момцима за победу над бившом југословенском републиком...
И похвале за публику,осим за мајмуне који звижде свом голману...

Rukavina je pominjan kao alternativa na desnom beku... pominjali smo i onog klinca što igra u Rusiji, ne mogu sad da mu se sjetim imena (Zenit ga dao nekom na pozajmicu)... Bastu smo Admiral i ja (i sigurno još neko) redovno pominjali i prije nego je dobio poziv uopšte, on je čak prošle sezone i bolje partije pružao u Udinezeu nego sad, a nije igrao na početku kvalifikacija... poenta je da selektor mora da prati igru i formu naših igrača u svojim klubovima... a meni se čini da ovaj naš to to nije ni radio...

Meni je Rukavina uvek bio i vise nego solidan igrac. Taj decko je jedan od retkih koji bolje partije pruza u dresu reprezentacije nego u klubu u kojem igra i zbog toga ima respekt od mene. Previse su ga potcenjivali predhodni selektori sto ga nisu zvali makar da bude na klupu i u nekoj formaciji sa Banetom na centralnom beku on uskoci na desnu stranu.

Pogledaj ko je bio reprezentativac kada je Dejo bio selektor pa ces videti da to bas i nije za poredjenje.

Ne razumem jel su bili bolji ili gori od ovih danas?
evo jednog njegovog spiska iskopah ga,mislim da je bas za onu blamazu sa Azerima:
Golmani - Dragoslav Jevrić i Dragan Žilić
Odbrana - Milan Dudić, Nikola Lazetić, Nenad Djordjević, Goran Bunjevčević, Goran Trobok, Mladen Krstajić i Boban Dmitrović.
Sredina terena - Dejan Stanković, Zvonimir Vukić, Igor Duljaj, Branko Bošković, Nenad Brnović i Jovan Markoski.
Napadači: Predrag Mijatović, Savo Milošević, Mateja Kežman i Danijel LJuboja.

golmani nek su tu negde,mada ja vise cenim Stojketa
odbrana: da ne komentarisem,ova danas je atomska u odnosu na tu
sredina: Stankovic jedini krsten igrac, Vukic ovde najkreativniji a danas imamo bar 5 kreativnijih od njega,ovo ostalo neki sljam
napad: da kazes da je jaci nego danas prevashodno zbog Milosevica i Kezmana, Pedja je vec bio na zalasku tu.....

Mihajlovic je imao i te kako bolji tim od ovog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back