Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Raca Petrovic desetka? :mrgreen:

Inace dobar je on, kada ima ulogu defanzivnog veznog a ne "desetke" koju zna cesto da odigra u reprezentaciji, mislim da bismo mnogo vise uspeha imali kada bismo igrali 4-1-3-2, sa jednim zadnjim veznim, 2 krila, 1 plejem i 2 napadaca od kojih jedan SS, al' ajde, videcemo..

Lazovic dobar, Tomic mraci mnogo

Nisam ocekivao da cu ikada reci, ali Raca je najbolji! On i Ignjoski su odlicni, mada je to verovatno i zbog toga sto je Mihajlovic rekao da igraju blize golu. Linije su nam povezanije sto obecava.

Uze mi rec iz usta...
Bas sam hteo da pohvalim Racu, a pre svega odlicnog Ignjovskog...
Oni su i glavna prevaga u nasem timu u prvom poluvremenu...
I jedan i drugi znaju da odigraju loptu saigracima, da se oslobode igraca, a Ignjovski deluje kao terijer uz to...
Da pohvalim i Obradovica, kao i jako sigurnu zadnju liniju...
Mada, ostaje i dalje boljka manjak igraca u zavrsnici i bunarenje, kao jedini nacin napada...

Poslednja izmena:
Bambi? Meni je on najgori na terenu, posle Aleksića.
Ništa konkretno da uradi, samo nešto *****.

Mada, na mene je Ignjovski ostavio odličan utisak.

Bambi igra sasvim dobro. Vrlo su konkretni i on i Lazović.
Za razliku od tandema Ljajić-Djuričić i Janković-Tadić...Doduše, ni protivnik nije klasa Francuske i Španije...

Za sada je najveća rupa Luković. Em greši, em ispada iz igre, em je spor...Tamo na levoj strani duva opasna promaja...za raliku od desne gde Tomić i Subotić solidno zatvaraju Olsona.

rape-time2-1.jpg

Nemamo nijednog normalnog golmana :neutral: Ne mogu da se ljutim više na njih, nekako mi je žao što ih neće :(
Od ove petorice nazad, jedino Luković igra lošije. Na sredini Ignjovski sjajan, Raca dobar u fazi napada, ubrzava tranziciju, ali nazad tanak.
Napred Lazović i Tošić solidni, Lekić se bori, ali ništa više od toga...
E da, Tomić ne zna šta da radi kad pređe u fazu napada...

Ovo sa golmanima nas toliko unazadjuje da to vise nije normalno. Vratite Stojketa i da makar imamo nekakvo drvo u koje ce mozda pogoditi neka lopta, ovako sa praznim golom ne mozemo pobediti ni Farska ostrva. Koliko god da je rizican on je najsigurniji od svih ovih balvana koje smo promenili za godinu ipo dana.

Srbija na golu ima 3 kretena, a onog qurtona scepovica necu ni da komentarisem u napadu.

Od 31 sto je pozv'o za ove 3 utakmice, jedva 15 treba da pozove i tome doda Kuzmanovica, Kacara, Sulejmanija, Krasica, Lazovica, Markovica i Stojkovica.

Zaokruziti tih 22 igraca i od njih praviti ekipu, a ovih 15ak otpisanih odyebati iz reprezentacije, jer realno ti igraci nisu ni za kozje lige.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back