Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi rekao nista o OBradovicu ali dobro.......
Da Volkov je odbio da bude rezerva,ostavi Pizona njega sam ponajvise kritikovao sto ga ne zove,ali da li mislis da je slucajno odigrao samo 1 mec u Severnoj Americi? I fazon seljacenja po medijima kako bi igrao za srbiju,ali je za partizan:hahaha: dobro da igra za crnu goru.......
Pa po toj tvojoj logici onda bi trebali da probamo i Lekica na stopera da se sve isproba,sto da ne......brkica u spic.....ako taj Volkov u karijeri nikada nije bio stoper,na osnovu cega ga treba staviti na to mesto?:think:
Po trenutnom stanju kojim raspolazemo Volkov je kod nas mogao da bude rezervni levi bek i to je maximum....dobro mogao je ponekad i krilo da odmeni.......

Pravilno pitanje glasi: zašto je Duška Tošića trebalo staviti na to, ili bilo koje mesto?

I muka mi je više od toga što produžavate ovu raspravu koju vodite protivno elementarnoj logici, koja kaže da Volkov nije mogao odbiti da bude rezerva ako mu to selektor (tada je to bio Petrović) to nikad nije ni ponudio. Te priče "nije levi štoper nego levi bek" su bedni izgovori koje mogu da popuše samo oni kojima je glavna veza sa fudbalom igranje Menadžera i ostrašćeni navijači Zvezde.

I da ponovim po n-ti put ne dovodim u pitanje odluku Mihajlovića da odustane od Volkova, nego držanje Petrovića koji ga nije pozivao kada je ovaj bio u životnoj formi. Ali, zahvaljujući obojici, mi sada imamo Duška Tošića a nemomo Volkova.

Aj sad ti reci kako njih dvojica ne igraju na istom mestu.

Pravilno pitanje glasi: zašto je Duška Tošića trebalo staviti na to, ili bilo koje mesto?

I muka mi je više od toga što produžavate ovu raspravu koju vodite protivno elementarnoj logici, koja kaže da Volkov nije mogao odbiti da bude rezerva ako mu to selektor (tada je to bio Petrović) to nikad nije ni ponudio. Te priče "nije levi štoper nego levi bek" su bedni izgovori koje mogu da popuše samo oni kojima je glavna veza sa fudbalom igranje Menadžera i ostrašćeni navijači Zvezde.

I da ponovim po n-ti put ne dovodim u pitanje odluku Mihajlovića da odustane od Volkova, nego držanje Petrovića koji ga nije pozivao kada je ovaj bio u životnoj formi. Ali, zahvaljujući obojici, mi sada imamo Duška Tošića a nemomo Volkova.

Aj sad ti reci kako njih dvojica ne igraju na istom mestu.

Brate lepo ne igraju na istom mestu......Volkov u karijeri nije bio stoper i ne moze biti,valjda za to postoji neki razlog.......pa nije reprezentacija poligon za ispitivanje mogucnosti igraca,to sto si igrao u klubu igraces u repki sa manjim varijacijama.......
Kontam ja da Volkov ima kvalitet da se nadje medju prva 23 igraca nase reprezentacije (on to moze i za poziciju levog beka) ali ako cemo po toj logici onda bi u ekipi imali 16 defanzivaca 6 srednjaka i 1 spica......ako gledas taj kvalitet onda je i Lomic ispred Scepovica,onda je Rajkovic ispred drugog Scepovica itd....pa daj da ih probamo u spicu,da se napravimo pametni,do sad u karijeri su igrali stopere ali nema veze oni su po generalizovanom kvalitetu kod nas medju prvih 20 prema tome moraju tu biti.....
Dusko Tosic je odigrao polusezonu na poziciji stopera u Zvezdi,i pre toga je igrao stopera,ima neko iskustvo na tom mestu,ne mozes ti Volkova tek tako na toj poziciji.....evo ja kazem da ga stavimo u spic tamo bi najbolji bio........ako moze da igra stopera sto ga u partizanu ne stave umesto Rne kiksare.......nije ovo 1924. godina pa da svako igra sta mu padne na pamet,te pozicije nisu izmislili kreatori fudbal-menadzera kao sto ti predstavljas vec su sastavni deo fudbala kao igre,svaka pozicija ima svoju definiciju i zaduzenja na terenu

Са википедије...
Бора Милутиновић, иако сам није играо за репрезентацију, је успео да као тренер (тренирао је седам различитих националних тимова) води пет различитих фудбалских репрезентација (Мексико, Костарика, САД, Нигерија и Кина) на пет различитих светских првенстава (Мексико 1986., Италија 1990., САД 1994. и Кореја-Јапан 2002.). Са четири од пет репрезентација, Милутиновић је успео да преброди прву рунду такмичења светског првенства, то једино није успео са репрезентацијом Кине. Због ових успеха је у новинама добио надимак Чудотворац...
Covek je legenda,a kod nas dosta ljudi ni ne zna ko je on. :( Inace Antic je na predlog Bore M. uzeo Borinog coveka iz strucnog staba u svoj strucni stab,neki Cileanac...kad su sjebalii Antica...

Nema u reprezentaciji sta da se radi preterano da bi necije vreme proslo,ako je taj neko kao Antic,Milutinovic...u reprezentaciji mora samo da igraju najbolji i najodaniji svojoj zemlji,nista trece. ;)

Ma selektor je psiholog,pedagog,andragog sta god vise nego fudbalski strucnjak

Nadam se da su godine rada van ove zemlje usadile Mihajlovicu te neke pozitivne stvari koje treneri sa ovdasnjim iskustvom nemaju.......

Treba biti realan i reci da mi nemamo kvalitet.Mi smo sada cetvrta klasa,dakle u rangu smo sa reprezentacijama iz cetvrtog sesira.Pobedjuju nas Kazahstan,Azerbejdzan,Estonija,Honduras i ostali fudbalski velikani.Usli smo u fudbalsku istoriju,Kazahstan i Honduras su prvi trijumf u istoriji nad nekom evropskom ekipom ostvarili pobedom nad Srbijom.:hahaha::hahaha:

Dosli smo u situaciju da strahujemo od Estonije,Farskih Ostrva,Kipra,Jermenije itd...:bye:

Nemamo igrace svetske klase,igrace koji su poznati u Evropi.Za sada su to samo Ivanovic i Kolarov.

Zar mislite da su Francuzima i Spancima poznati:Radovanovic,Petrovic,Mijailovic,Ignjovski,Scepovic,Lekic,Mladenovic,Tomic i ostali "talenti".Niko od navijaca Francuske i Spanije ne bi znao da vam kaze ko igra za Srbiju.A verujem da svako kod nas moze da vam nabroji po 20 igraca Spanije i Francuske.

Dakle,ne treba se zanositi pricom da smo mi fudbalska sila.To sto smo treci u svetu po prodaji igraca u inostranstvo,ne znaci da smo bogom dani za fudbal.To znaci da se kod nas prodaje sve sto jednom sutne loptu na livadi.Svi ti nasi igraci greju klupe po evropskim klubovima,pojede ih mrak.U vrhu sveta smo po broju menadzera,a od dobrih fudbalera ni traga.

Moze Sinisa da pozove jos nekih desetak igraca,ali opet ce to biti miljama daleko od Francuske i Spanije.

Oni koji veruju u Mihajlovica treba iskreno da veruju i posle meca sa Svedjanima, bez obzira na rezultat. U javnosti je atmosfera takva da nam mec sa Svedskom dodje kao duel sa sebi ravnim. Mi smo ekipa u nastajanju, cujem da ce nam igrati Tomic u prvoj postavi. Mislim da cemo i ovaj mec izgubiti glat. Treba sacekati kvalifikacije, pa tek tada suditi.

Oni koji veruju u Mihajlovica treba iskreno da veruju i posle meca sa Svedjanima, bez obzira na rezultat. U javnosti je atmosfera takva da nam mec sa Svedskom dodje kao duel sa sebi ravnim. Mi smo ekipa u nastajanju, cujem da ce nam igrati Tomic u prvoj postavi. Mislim da cemo i ovaj mec izgubiti glat. Treba sacekati kvalifikacije, pa tek tada suditi.

Upravo tako,ali mislim da necemo izgubiti,a i ako izgubimo bice to tipa 2-1,3-2 ili tako nesto...

Treba biti realan i reci da mi nemamo kvalitet.Mi smo sada cetvrta klasa,dakle u rangu smo sa reprezentacijama iz cetvrtog sesira.Pobedjuju nas Kazahstan,Azerbejdzan,Estonija,Honduras i ostali fudbalski velikani.Usli smo u fudbalsku istoriju,Kazahstan i Honduras su prvi trijumf u istoriji nad nekom evropskom ekipom ostvarili pobedom nad Srbijom.:hahaha::hahaha:

Dosli smo u situaciju da strahujemo od Estonije,Farskih Ostrva,Kipra,Jermenije itd...:bye:

Nemamo igrace svetske klase,igrace koji su poznati u Evropi.Za sada su to samo Ivanovic i Kolarov.

Zar mislite da su Francuzima i Spancima poznati:Radovanovic,Petrovic,Mijailovic,Ignjovski,Scepovic,Lekic,Mladenovic,Tomic i ostali "talenti".Niko od navijaca Francuske i Spanije ne bi znao da vam kaze ko igra za Srbiju.A verujem da svako kod nas moze da vam nabroji po 20 igraca Spanije i Francuske.

Dakle,ne treba se zanositi pricom da smo mi fudbalska sila.To sto smo treci u svetu po prodaji igraca u inostranstvo,ne znaci da smo bogom dani za fudbal.To znaci da se kod nas prodaje sve sto jednom sutne loptu na livadi.Svi ti nasi igraci greju klupe po evropskim klubovima,pojede ih mrak.U vrhu sveta smo po broju menadzera,a od dobrih fudbalera ni traga.

Moze Sinisa da pozove jos nekih desetak igraca,ali opet ce to biti miljama daleko od Francuske i Spanije.

Cek oces da kazes da nam je kvalitet u rangu Estonije i Jermenije?
Nije problem kod nas u kvalitetu vec sto nikad nismo pokazali svoj maximum......
Ko je uopste nas poredio sa Francuskom?
Miljama daleko je i nasa zemlja od nabrojanih.....u svakom smislu
Pusti ti ove ostale sportove,fudbal je najbolja projekcija drustveno-ekonomske situacije,jer se ogromne pare vrte......
Koje uslove imaju igraci tamo koje ovde?Koliko je para tamo koliko ovde? Koliko je ljudi tamo koliko ovde?

Po igracima smo trenutno iza Spanije,Nemacke,Holandije,Brazila,Argentine,Italije,Francuske,Engleske,Portugala,Rusije,Urugvaja.....mozemo da se koljemo s Obalom Slonovace (ni oni nikako da pruze maximum),Hrvatskom i jos nekih par selekcija.......sve u svemu za nas je uspeh plasman na EURO i 1/8 finala SP je kao finale

Tomic ce igrati beka....hmm,jel to znaci neko kao otvaranje ili ?

Ne verujem...
Zna cesto "Zurnal" da omane sa sastavima...
Ovaj sastav je smehotres u najavi...

Untitled-1-copy5.jpg

Jezim se pri pomisli na ovaj sastav...
Pa Svedjani ce da nam prave malu decu po bokovima, pogotovo po desnoj strani...
Ako ovo izvede, Mihajlovic nije normalan i treba hitno odvesti u neku instituciju...

ma na desnoj strani promaja ce ubijati,tomic i maksim gorki....a sredina shou......ocekujmo besomucna vracanja lopte aleksicu i onda pozicioni napad ko u rukometu

Na ovoj mini turneji ne da nećemo da damo gol,nego nećemo da prismrdimo golu a tako će biti i sa Ircima,ali dobro šta sad da se radi:mrgreen:,važno je da pevaju momci,da prave atmosferu ko peva zlo ne misli ,zajednički duh caruje i tako to, igraju domine i playstation,razvijaju jedinstvo i timski duh koje im je nametnuo ugovorom novi selektor,a igra i rezultati to polako,pa ne može sve preko noći...prvo jedinstvo,disciplina,karaoke pa tek onda igra,prvi tim i rezultat...aj..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back