dulebass
Domaćin
- Poruka
- 3.336
Nisam ocekivao da cu ikada reci, ali Raca je najbolji! On i Ignjoski su odlicni, mada je to verovatno i zbog toga sto je Mihajlovic rekao da igraju blize golu. Linije su nam povezanije sto obecava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam ocekivao da cu ikada reci, ali Raca je najbolji! On i Ignjoski su odlicni, mada je to verovatno i zbog toga sto je Mihajlovic rekao da igraju blize golu. Linije su nam povezanije sto obecava.
Bambi? Meni je on najgori na terenu, posle Aleksića.
Ništa konkretno da uradi, samo nešto *****.
Mada, na mene je Ignjovski ostavio odličan utisak.
Ja lepo rekoh ici ce na bolje,a ovo nam je druga postava,iz ove ekipe ce igrati 2-3 igraca...
Da pohvalim i Obradovica, kao i jako sigurnu zadnju liniju...
.
Ne mogu da se ljutim više na njih, nekako mi je žao što ih neće 
Što bi rekao Žigara...Upravo tako.
Možda ipak 4-5...Za prvu postavu najozbiljnije konkurišu Subotić, Lekić, Petrović, Ignjovski i Tošić.
Raca i Tosic ce biti na klupi...Pre ce igrati Matic i Kuzmanovic umesto Race i Sulejmani,Tadic,Jankovic i Djuricic umesto Tosica...
Matić sigurno neće biti prva opcija...

Čim je izašao Ignjovski mi smo završili...
Maksimović pokazao da na njega ne možemo da računamo. Drugi gol je njegov.
Skrenuo bih pažnju na naše tehničare. Od svih napred Tošić je najjače ime i tehničar, a on ne zna da primi loptu![]()
Meni je Kahriman sasvim solidno delovao. Skinuo je par lepih sansi a penal nije njegova krivica.