Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Materaci je svojevremeno za Stankovića rekao da je cigan,i to je kao trebala da bude neka šala a tako je i izašao naslov u novinama,Materaci:Stanković je cigan! )))
Slažem se da teško da ima većih ciganštura od njih..

Znaš kako Englezi kažu, to sam skoro čuo od jednog Engleza:
G- Greece
I - Italy
P- Portugal
S- Spain
Y- Yugoslavia
:)

Ali za mene nema veće stoke od Engleza!

To sa Stankovićem je on sam pričao da je to njihova interna fora (znači, fora iz Intera), da ima grupica od par njih štopera i zadnjih veznih (znači, tri četvrtine ekipe), koji tako tepaju jedni drugima, k'o crnci sa ''nigger''.

e pa dobro onda,ali je simptomatično to njihovo kao"cigan",prvo Mihajloviću sad ovom ono totalna glupost,a uopšte rasizam im nije stran ni dan danas,i dalje znaju da "počaste"tamnopute igrače i jedni su od retkih danas gde toga još ima..

e pa dobro onda,ali je simptomatično to njihovo kao"cigan",prvo Mihajloviću sad ovom ono totalna glupost,a uopšte rasizam im nije stran ni dan danas,i dalje znaju da "počaste"tamnopute igrače i jedni su od retkih danas gde toga još ima..

Rasizma ima svugdje na svijetu, samo se o njemu ne priča!

Nego, nije mi jasno kako crni i mali Italijani mogu reći Mihi i Ljaji da su "Cigani"... pa njih dvojica naspram većine Italijana izgledaju k'o Šveđani...

Znaš kako Englezi kažu, to sam skoro čuo od jednog Engleza:
G- Greece
I - Italy
P- Portugal
S- Spain
Y- Yugoslavia
:)

Ali za mene nema veće stoke od Engleza!
Englezi su posebna sorta ljudi,nema rupe u svetu gde nisu bili,ceo svet priča njihovim jezikom i dalje tripuju da su imperija itd.
Inače, kažu da je gordost jedan od najvećih grehova,a oni su baš ti,"gordi albion":mrgreen:najgori su..

А сигурно да и Љајић ту није био цвећка, али онако тренер да реагује, то је стварно само за лудницу. Свака част том председнику клуба (Томази) који је реаговао тачно онако како и треба, а то је у суштини и једина ствар која се рачуна. Одмах је рекао: може свако да се изнервира, али зна се нека граница. И отказ исто вече.

Само да упоредимо такав став са оним када је Тумбаковић напушио Ковињала.

А сигурно да и Љајић ту није био цвећка, али онако тренер да реагује, то је стварно само за лудницу. Свака част том председнику клуба (Томази) који је реаговао тачно онако како и треба, а то је у суштини и једина ствар која се рачуна. Одмах је рекао: може свако да се изнервира, али зна се нека граница. И отказ исто вече.

Само да упоредимо такав став са оним када је Тумбаковић напушио Ковињала.

Stvarno mu svaka čast, treneru otkaz, a Ljajiću disciplinska... po mjeri!

Ma daj čovječe, kako ne služi, to su jake tekme...sigurno jače od ovih naših livadskih.

Ако тако гледаш, да. Моја поента је била да се у репрезентацију позивају они који су већ најбољи, а не они који треба да уче. А да су утакмице корисне, јесу, под условом да се не повредиш и не изгубиш 6:0.

Ако тако гледаш, да. Моја поента је била да се у репрезентацију позивају они који су већ најбољи, а не они који треба да уче. А да су утакмице корисне, јесу, под условом да се не повредиш и не изгубиш 6:0.

Kamo sreće da se u repku pozivaju oni koji su najbolji :D

А сигурно да и Љајић ту није био цвећка, али онако тренер да реагује, то је стварно само за лудницу.

Ma Ljajić mu je aplaudirao i pokazao palac, u fazonu ''U redu je, bravo majstore, itd''. Nije ovo prvi put da igrač tako reaguje nakon što je zamenjen - zna se kako se to kažnjava - al' je svakako prvi put da trener ovako reaguje.

Čovek se verovatno prosto iznervirao jer je truba i jer mu je ekipa truba.

S druge strane, nadajmo se da će ovo Ljajića dovesti u red. Pre će biti da će ga još više ujebati, doduše, al' nadajmo se.

Ma Ljajić mu je aplaudirao i pokazao palac, u fazonu ''U redu je, bravo majstore, itd''. Nije ovo prvi put da igrač tako reaguje nakon što je zamenjen - zna se kako se to kažnjava - al' je svakako prvi put da trener ovako reaguje.

Čovek se verovatno prosto iznervirao jer je truba i jer mu je ekipa truba.

S druge strane, nadajmo se da će ovo Ljajića dovesti u red. Pre će biti da će ga još više ujebati, doduše, al' nadajmo se.

А знам то, него шта је претходило, мислим колико лош неко треба да буде да би га тренер заменио у 32. минуту.

Ne verujem da je do neraščišćenih računa. To žabari verovatno jedu govna. Da je do toga ne bi ga Rosi ubacio u startnu postavu. Nije Ljajić Mesi pa da igra bez obzira na odnose u svlačionici.

Pre će biti da je ono što sam gore napisao. Nervoza jednostavno, jer ni on ni ekipa nemaju pojma. Verovatno ga je zato i izbacio tako rano.

Po meni je nelogicno menjat igraca bar do 50 minuta.......ajde do poluvremena......sto si ga onda stavljao u startnih......e sad osim u slucajevima da doticni zabija autogolove ili krlja svoje saigrace.......
Verovatno je problem u atmosferi,mislim Firenca je raspad,ali eto Miha je taj brod jos i odlicno drzao i cini se izvlacio maximum.......

Ljajić ne sme sebi to da dozvoljava, ipak je on još mlad i nedovoljno dobar da sebi to dozvoli.

Ali opet to nije opravdanje za takav sraman potez jednog trenera, valjda ga je iznervirao i onaj promašen penal Ljajića protiv Intera, i to pred kraj meča, ali to ne manje činjenicu da je Rosi udaren, vidi se po faci da je čovek budala.:lol:

Ljajić ne sme sebi to da dozvoljava, ipak je on još mlad i nedovoljno dobar da sebi to dozvoli.

Ali opet to nije opravdanje za takav sraman potez jednog trenera, valjda ga je iznervirao i onaj promašen penal Ljajića protiv Intera, i to pred kraj meča, ali to ne manje činjenicu da je Rosi udaren, vidi se po faci da je čovek budala.:lol:

Ma budaletina neka, nije ono ništa strašno, stotine igrača su tako reagovale poslije izmjena... Šta bi onda tek Manćini trebao Baloteliju da radi?!:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back