Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se apsolutno ne slažem sa ovim... ako naš igrač ne ode do 22-23 godine u inostranstvo od njega definitivno neće biti ništa... e kada ode mlad tu nema pravila, može da uspije, može i da propadne, ali ako ostane duže od 23. godine piši propalo...

Ima milion primjera... evo pade mi na pamet npr. Branko Bošković... ogroman talenat, kad je došao u Zvezdu ja sam mislio da će biti među 3 najbolja igrača na svojoj poziciji na svijetu... ali Zvezdini treneri su ga upropastili, da je otišao poslije samo jedne sezone u Zvezdi kad je bio na vrhuncu možda bi i bilo nešto od njega... ima mnogo mnogo takvih primjera...

Btw, svi naši igrači koji su imali velike karijere u zadnjih 15-ak 20 godina su otišli mladi...

Ne slazem se bas sa ovim, sta recimo fali Nemanji Tomicu koji sad ima 24 godine ? Mislim da gde god da ode ima velike sanse da bude medju glavnim igracima, osim ako ne ode u neki od najjacih evropskih klubova (mada tesko)

Tomic je pre 2 godine imao onih problema sa nezalaganjem kad je vracen u Teleoptik, da je tad otisao van verovatno bi propao kao igrac, ovako je ostao u Partizanu i shvatio neke stvari

Neko je sa 18 godina igracina a neko sa 22 talenat. Dejan Stankovic i Stevan Jovetic su sa 18 godina bili igracine dok je Marko Scepovic sa 21. godinom samo talenat i nista vise, ali nikad nije kasno za igraca da sazri

Ne slazem se bas sa ovim, sta recimo fali Nemanji Tomicu koji sad ima 24 godine ? Mislim da gde god da ode ima velike sanse da bude medju glavnim igracima, osim ako ne ode u neki od najjacih evropskih klubova (mada tesko)

Tomic je pre 2 godine imao onih problema sa nezalaganjem kad je vracen u Teleoptik, da je tad otisao van verovatno bi propao kao igrac, ovako je ostao u Partizanu i shvatio neke stvari

Neko je sa 18 godina igracina a neko sa 22 talenat. Dejan Stankovic i Stevan Jovetic su sa 18 godina bili igracine dok je Marko Scepovic sa 21. godinom samo talenat i nista vise, ali nikad nije kasno za igraca da sazri

I ja tako mislim, nema tu pravila.

Eto Žigić, koje je sa 27 postao igračina. :mrgreen:

Ja iskreno mislim da Nemanja Tomić neće postati veliki igrač!

Ali npr Lazaru Markoviću bi bilo dobro da ode na pola ili kraju sljedeće sezone, nego da još 4-5 godina igra u Partizanu... da ne pričam samo o vašim igračima npr. za karijeru Darka Lazovića bi bilo dobro da ode sad u neki osrednji klub iz petice ili u neki jači klub Rusije, Ukrajine, Holandije... samo što bi to bila katastrofa za nas jer nam je on najbolji igrač, a nema teoretske šanse da dovedemo nekoga približnog kvaliteta.

Ja iskreno mislim da Nemanja Tomić neće postati veliki igrač!

Ali npr Lazaru Markoviću bi bilo dobro da ode na pola ili kraju sljedeće sezone, nego da još 4-5 godina igra u Partizanu... da ne pričam samo o vašim igračima npr. za karijeru Darka Lazovića bi bilo dobro da ode sad u neki osrednji klub iz petice ili u neki jači klub Rusije, Ukrajine, Holandije... samo što bi to bila katastrofa za nas jer nam je on najbolji igrač, a nema teoretske šanse da dovedemo nekoga približnog kvaliteta.

Totalna greska, i za Lazara Markovica i za Darka Lazovica

Po tebi igraci koji u JSL (raspaloj Jelen Superligi) igraju toplo-hladno treba sad da odu u inostranstvo ? Pogledaj Lazovica, jednu utakmicu odigra perfektno pa dve odigra ocajno, svaki derbi je igrao ocajno, po tebi on treba da ide u inostranstvo ? Pusti ti njegove godine, nema veze sto ih sad ima 21

Lazar Markovic isto, dok se ne dokaze u Evropi, dok se ne dokaze na derbijima i dok ne pocne u JSL da igra konstantno dobro taj nema sta da trazi u inostranstvu

da se ne lazemo, Tomic ne moze da bude glavni u Partizanu a ne u nekom nemackom, italijanskom, spanskom ili engleskom klubu...
svi znamo kakve su igracine kod nas bili Kacar, Jovetic, Rajkovic i ostali a tamo su proseci...
Ako se neki stranac bude zajebao pa ga kupio bice klupa, bas kao sto je i Milijas koji je bio doktorirao nasu Jelen Tuznu Ligu...
igrac cim napuni 20 godina a tatko je za nasu ligu treba da ode....kao sto je otisao Savic....da uci od dobrog trenera, uz dobre igrace....a ne da smrdi u nasu ligu do svoje 24. godine....Siti i ostali velikani nece da dovode gotovog igraca iz Partizana sa 24. godine vec talenta...nekoga koji moze uz dobar klub da napreduje...Evropa trazi mlade...
Tomic jedino moze da bude glavni ako ode u Poljsku ili Bugarsku (pitanje je dal bi mogao u Belgiji).....u poljsku su doktori Ljuboja i Radovic a svi pamtimo u Nemacku neuspesne sezone Ljuboje...
Pa i Milan Jovanovic....doktor za Belgijsku ligu bio je predmet podsmejavanja u englesku....

Totalna greska, i za Lazara Markovica i za Darka Lazovica

Po tebi igraci koji u JSL (raspaloj Jelen Superligi) igraju toplo-hladno treba sad da odu u inostranstvo ? Pogledaj Lazovica, jednu utakmicu odigra perfektno pa dve odigra ocajno, svaki derbi je igrao ocajno, po tebi on treba da ide u inostranstvo ? Pusti ti njegove godine, nema veze sto ih sad ima 21

Lazar Markovic isto, dok se ne dokaze u Evropi, dok se ne dokaze na derbijima i dok ne pocne u JSL da igra konstantno dobro taj nema sta da trazi u inostranstvu

Ja bih volio da je tako, ali nije... dosadašnja praksa te demantovala... Stanković, Vidić, Ivanović, Kolarov, Sulejmani, Krasić (dobro on je sad u autu ali nema veze)... su veoma mladi otišli iz Srbije, neki jesu bili glavni igrači u svojim timovima, ali neki nisu...

Naši treneri upropaštavaju igrače... sve pogrešno rade od treninga, priprema do praktičnih savjeta... našim blesavim trenerima je najbolji igrač onaj koji može najduže da trči ujednačenim tempom, samo se forsira dosadno trčanje... totalno pogrešno...

da se ne lazemo, Tomic ne moze da bude glavni u Partizanu a ne u nekom nemackom, italijanskom, spanskom ili engleskom klubu...
svi znamo kakve su igracine kod nas bili Kacar, Jovetic, Rajkovic i ostali a tamo su proseci...
Ako se neki stranac bude zajebao pa ga kupio bice klupa, bas kao sto je i Milijas koji je bio doktorirao nasu Jelen Tuznu Ligu...
igrac cim napuni 20 godina a tatko je za nasu ligu treba da ode....kao sto je otisao Savic....da uci od dobrog trenera, uz dobre igrace....a ne da smrdi u nasu ligu do svoje 24. godine....Siti i ostali velikani nece da dovode gotovog igraca iz Partizana sa 24. godine vec talenta...nekoga koji moze uz dobar klub da napreduje...Evropa trazi mlade...
Tomic jedino moze da bude glavni ako ode u Poljsku ili Bugarsku (pitanje je dal bi mogao u Belgiji).....u poljsku su doktori Ljuboja i Radovic a svi pamtimo u Nemacku neuspesne sezone Ljuboje...
Pa i Milan Jovanovic....doktor za Belgijsku ligu bio je predmet podsmejavanja u englesku....

Nemas ti pojma, vidi se koliko pratis fudbal kad ti je Jovetic prosek

Ja bih volio da je tako, ali nije... dosadašnja praksa te demantovala... Stanković, Vidić, Ivanović, Kolarov, Sulejmani, Krasić (dobro on je sad u autu ali nema veze)... su veoma mladi otišli iz Srbije, neki jesu bili glavni igrači u svojim timovima, ali neki nisu...

Naši treneri upropaštavaju igrače... sve pogrešno rade od treninga, priprema do praktičnih savjeta... našim blesavim trenerima je najbolji igrač onaj koji može najduže da trči ujednačenim tempom, samo se forsira dosadno trčanje... totalno pogrešno...

Stvar je u tome sto klubovi tipa Lacio, CSKA, Spartak Moskva i slicni ne mogu da plate 15 miliona koliko Partizan trazi za Markovica, pa Lazar moze da ode u samo top klubove gde ce verovatno stagnirati

Odlican primer je Luka Modric kako iz pisljivog Dinama mozes postati odma glavni igrac Totenhema, kod njega je bilo presudno to sto je igrao odlicno za Hrvatsku reprezentaciju. Kao sto rekoh - nek se Markovic i Lazovic dokazu u jakim utakmicama (Evropa, reprezentacija, derbiji) pa tek onda nek razmisljaju da odu. Ovako pisi propalo

Možda si ti u pravu da Evropa traži mlade ali nije reč o tome šta je dobro za Evropu nego šta je dobro za naše igrače. Evropa će možda da ih vrbuje mlade i poluafirmisane, jeftino će da ih kupi. prilagodiće ih svojim potrebama, pa će od trojice možda jedan da dogura do prvotimca.

Možda si ti u pravu da Evropa traži mlade ali nije reč o tome šta je dobro za Evropu nego šta je dobro za naše igrače. Evropa će možda da ih vrbuje mlade i poluafirmisane, jeftino će da ih kupi. prilagodiće ih svojim potrebama, pa će od trojice možda jedan da dogura do prvotimca.

pa i za nasu reprezentaciju je bolje....
ne moze nijedan igrac da napreduje u Partizanu i Zvezdi koliko moze u Evropi....
Vidic nebi bio Vidic da je igrao Super Ligu do 28. godine....

Spartak ga je napravio na igraca...
najbolje je da nasi igraci cim se dokazu kod nas idu u Rusiju...najbolje ce da prodju....primeri su Vidic, Ivanovic i Krasic...
I Zoki Tosic se proslavljuje...ali je nabio debeo minus zato sto je hteo iz PArtizana u MAn Utd, pa je sad zatvorio sam sebi vrata velikim timovima....trebao je odma u Rusiju, sad bi igrao u timu veceg nivoa...

:D
da nije mozda jak kao Papis Demba Sise, Demba Ba, da nije mozda kalibar kao Tevez, Demsi, Drogba, van Persi, Hulk, Runi, Aguero, Adebajor, Ibrahimovic....
za Evropu je prosek....

Hahahaha, covek na jednoj utakmici uvalio 2 komada Liverpulu, pa posle 2 komada Bajernu

Jovetic je vise kao Ibrahimovic, nema brzinu al je zato majstor poteza. Mozda vec ove godine zavrsi u nekom top klubu jer je Fiorentina ocajna

Hahahaha, covek na jednoj utakmici uvalio 2 komada Liverpulu, pa posle 2 komada Bajernu

Jovetic je vise kao Ibrahimovic, nema brzinu al je zato majstor poteza. Mozda vec ove sezone zavrsi u nekom top klubu jer je Fiorentina ocajna

3 gola LIverpulu je dao Jakubu Ajbeni iz Blekburna...Liverpulu daje gol svaki prosecan koji igra u Premier Ligu, ali se ne ne stvara tenzija onakva kakva je kada gol da Jovetic...
ko da je on jedini u zivotu koji je dao gol Bajernu i LIverpulu....
tako ste i Klea dizali u nebo....dao kao gol Arsenalu....pa Arsenalu ga daje i treceligaski fudbaler, i N'gog, i Martin Petrov i kuurta i muurta....i sad svako ko da gol Arsenalu ili Bajernu je igrac svetske klase...
svetska klasa je Papis Demba Sise....11 meca 12 gola u Premijer Ligu....juce dva evro gola dao Celziju...Jovetic je za njega prosek...

Zaključak je da je generalno najbolje za njih ako ostanu u Srbiji do 22-23 godine, kao recimo Kežman...

po meni je bolje da odma ode....pre nego sto mu zubi pocinju da nicu...da uci od najboljih trenera, uz bolje igrace....
ko ce ovde da ga uci....Djora koji nam upropasti mladu reprezentaciju :hahaha1:
i nije bitno toliko "kad je otiso" nego "gde je otiso"....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back