moze....ali kao desnog veznog![]()
Iskljucivo kao centarfora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takav je bio kada je igrao za SCG,videlo se da je usijana glava...
Zezaš se?
Ljuboja je ljevak, a koliko znam uglavnom je igrao špica ili polušpica u formaciji 4-4-2, a u 4-3-3 možda može da igra krilo, ali mi već imamo mnogo krila... ipak ja mislim da je on star da se vraća u reprezentaciju...
Ja mislim da je tad desno bio Koroman..Petkovic ga je gurnuo na desnog veznog protiv Bosanaca ako se secas 2005. na kvalifikacije za Svetsko 2006..
odigrao ga je tatkoviski...dva-tri puta je prevario Papca i probio po boku, jednom posle njegovog centarsuta je glavom sa 5 metara promasio Vukic, tj. golman mu je odbranio...
http://www.reprezentacija.rs/index.php/utakmice/2000-2009/115na prvu utakmicu mislim
kad je bilo 0:0...kad nam je Jevric guzicu izvuko![]()
kako se sa setom prisecam tih utakmica...
tada smo samo jedan gol primili u kvalifikacijama, i to od Spanaca tamo....bilo je 1:1, a primili smo ga na guzicarski nacin....iz kornu na prekid....na prvu stativu pored Vidica skace Raul
a kod nas smo ispustili pobedu protiv Spanije.....mrtvi Kezman je sa metar ipo pogodio stativu
sve sto nije uslo na kvalifikacije uslo je na svetsko...
Kezman mi je zbog ove sanse duzan casu koju sam razbio..
Dobro resenje kao alternativa Kolarovu namece se Marko Lomic......decko je standardan u Dinamu iz Moskve,sa kojim moze u LS,a gotovo izvesno ce u LE.....koliko ga pamtim iz Partizana ima solidan centarsut......treba ga probati,nije dobio zasluzenu sansu.......Volkov je u padu forme,a ni Obradovic nije standardan plus sto mu klub tone.......
Bas gledah neku statistiku u ovoj sezoni,izvan Srbije od nasih igraca trag su ostavili Sulejmani (12 g) Tadic (10 as) Djuricic (13 g,14 as) Bambi (13 g,12 as) Radovic (13 g) ,Jovanovic (12 g,13 as) i Ljuboja (13 g,9 as)........
Za sve je kriva uprava Partizana i njihova politika "prodaj mladog igraca posle samo jedne sezone"
Onaj ko u inostranstvo ode kao formiran igrac uglavnom uspe, onaj koji ode kao talenat uglavnom propadne
Da, tako je na zalost.. odu njih 30 kao talenti a samo jedan uspe.. Sulejmani se nekako izvukao, i to samo zato sto je otisao u manji klub srednje-jake lige (ali ipak dosta jace od nase) pa posle presao u najbolji holandski klub, mada tu ima jos mnogo prostora za napredak.. Zoran Tosic je otisao kao formiran igrac, sada ce i Nemanja Tomic verovatno, bice mi zao ako propadnu Ljajic i Nastasic poput Gulana mada dobijaju dosta vise prilika od njega... (koga samo kane na pozajmicama)
Branko Boskovic je bio bomba..Posle prve sezone u Zvezdi,trazilo ga je pola evrope,ali Dzajic ga nije dao...Slazem se da je trebao ranije da ide,mozda bi uspeo..Ja se apsolutno ne slažem sa ovim... ako naš igrač ne ode do 22-23 godine u inostranstvo od njega definitivno neće biti ništa... e kada ode mlad tu nema pravila, može da uspije, može i da propadne, ali ako ostane duže od 23. godine piši propalo...
Ima milion primjera... evo pade mi na pamet npr. Branko Bošković... ogroman talenat, kad je došao u Zvezdu ja sam mislio da će biti među 3 najbolja igrača na svojoj poziciji na svijetu... ali Zvezdini treneri su ga upropastili, da je otišao poslije samo jedne sezone u Zvezdi kad je bio na vrhuncu možda bi i bilo nešto od njega... ima mnogo mnogo takvih primjera...
Btw, svi naši igrači koji su imali velike karijere u zadnjih 15-ak 20 godina su otišli mladi...