Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
3 pobede
101,103 i 105 derbi.
Moguće je...ja sam to iz sećanja napisao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
3 pobede
101,103 i 105 derbi.
Jedino Ljuboja i moze,ali da ga Pantelic menja oko 70. minuta..Sulejmani odsutan do kraja sezone......bas steta,taman ove sezone poceo da igra dobro......sta mislite ko je adekvatna zamena? po meni Ljuboja,bez obzira na godine?
Jedino Ljuboja i moze,ali da ga Pantelic menja oko 70. minuta..
Au, moj kiks...Zaboravih da se rasni strelac povredio..Koji je povredjen duze nego Sulejmani![]()
Ma kakva alternativa Sulejmaniju, eto konacno pravog izgovora da nemamo napadace (a i one malo sto imamo poput Sulejmanija i Pantelica koji su povredjeni vise nemamo, tako da mogu sa velikim opravdanjem da cepaju bunker protiv svih reprezentacija ukljucujuci i Makedoniju i ostale velikane,
Stojkovic
Ninkov Ivanovic Subotic Kolarov ( u najgorem slucaju Ivanovic desno a Rajkovic u sredinu)
Petrovic Kacar Kuzmanovic
Ninkovic Jovanovic
Zigic
zivi bili pa videli![]()
Ma kakva alternativa Sulejmaniju, eto konacno pravog izgovora da nemamo napadace (a i one malo sto imamo poput Sulejmanija i Pantelica koji su povredjeni vise nemamo, tako da mogu sa velikim opravdanjem da cepaju bunker protiv svih reprezentacija ukljucujuci i Makedoniju i ostale velikane,
Stojkovic
Ninkov Ivanovic Subotic Kolarov ( u najgorem slucaju Ivanovic desno a Rajkovic u sredinu)
Petrovic Kacar Kuzmanovic
Ninkovic Jovanovic
Zigic
zivi bili pa videli![]()
Ti se to zaebavas? Petrovic-Kacar-Kuzmanovic sredina? Bunkercina u najavi...
Zaboravio si da dodas ona srpska krila paralelna sa aut linijom, Lane i Krasa, koji ce da trce do korner zastavice i onda da gadjaju Zigaru u glavu
EDIT:
E da, posto u tom timu imas samo 10 igraca znaci nema mesta za ofanzivna srpska krila, onda tu dodaj nasu ubitacnu desetku Ninkovica, koji naravno, nece da igra "desetku" nego ukopanog centralnog veznog ( u slucaju da vodimo vraca se na DMF)![]()
Zaboravio si da dodas ona srpska krila paralelna sa aut linijom, Lane i Krasa, koji ce da trce do korner zastavice i onda da gadjaju Zigaru u glavu
EDIT:
E da, posto u tom timu imas samo 10 igraca znaci nema mesta za ofanzivna srpska krila, onda tu dodaj nasu ubitacnu desetku Ninkovica, koji naravno, nece da igra "desetku" nego ukopanog centralnog veznog ( u slucaju da vodimo vraca se na DMF)![]()
Gledam ovog Ivanovića i kunem se da bi ga stavio da igra centarfora. Puca nogom, glavom, trči, jak, agresivan, šta bolje može da nađe ovakva boranija kao što smo mi.
Gledam ovog Ivanovića i kunem se da bi ga stavio da igra centarfora. Puca nogom, glavom, trči, jak, agresivan, šta bolje može da nađe ovakva boranija kao što smo mi.