Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Pa taj"problem"sa derbijima,naročito na Marakani,je nastao u njegovo vreme i protezao se većim delom njegovog bitisanja u klubu.Od 96 pa narednih 11 godina nismo znali za pobedu tamo,a bar pola tog perioda ide njemu na dušu.Pa pukne čovek sramno derbi 0:3 2002. na JNA par kola pre kraja gde smo trebali da "potvrdimo"titulu,na kraju smo je uzeli jer smo bili uspešniji sa boranijom od kojih smo nakupili više bodova nego cigani.Ja ne znam nikoga ko je kukao za Tumbom,ali znam dosta njih koji su žalili pre svega zbog načina na koji je Mateus otišao iz kluba,recimo.
A to da smo pucali od"drugih dimenzije"je msm stvarno...)))
Rumunski Nacional-
Kroacija,koja jeste bila državni projekat u koji je uloženo mnogo para,ali gde ćeš veći motiv od činjenice da igraš sa njima,i umesto da kidaš oni se usrali ko zečevi i nisu ostavili srce na terenu,tačnije nisu pokazali srce uopšte i pukla je istorijska 5-arda,bruka i sramota i njegova ogromna krivica!
Rapid Beč 5-arda-xD)))
Slavija Prag je nabolji dokaz da nije bilo reči o nikakvim vanzemaljcima u odnosu na nas,jer smo ih u BG-u dobili sa 3:1,i umesto da ih prođe lepo u revanšu on šta,prima 5-ardu,bwahahaha-))))
Nešto mi je mnogo to blamova za jednog dobrog trenera...
Tumba je bio poslednji koji je dobio Zvezdu na Marakani u kupu 2001. godine (onim golom Sase Ilica u finalu), a takodje mislim da cak nema negativan skor sa Zvezdom (a to mozes da proveris, ako malo proguglas)...
Nas sunovrat u derbijima pocinje od kad je Tumba otisao, jer posle njegovog mandata, nismo dobili Zvezdu punih 5 godina, dok Djukic nije prekinuo tu Zvezdinu pobednicku seriju...
Nazalost, i Slavija, i Rapid su za nas tada bili ipak druga dimenzija, bili su fizicki mnogo spremnije i dominantnije ekipe, da ne spominjem i nas mentalitet, a o Kroaciji necu ni da govorim kakvu su ekipu imali, naspram nase, koja je bila skupljena sa koca i konopca, posle prodaje svih glavnih igraca pred pocetak sezone...
Poslednja izmena: