fauler
Elita
- Poruka
- 17.580
Deo odgovora u vezi Kroacije sam dao u prethodnom postu,jesu bili jači,i imali smo krš igrače ali se on kao trener poneo kao zec,a i krševi od igrača koje je imao isto,nisu pokazali srce a to se ne oprašta pogotovu protiv tako nekog protivnika..ajde brate pa nije valjda da verujes da su petarde samo njegova zasluga.......primao je petarde jer nije hteo da se brani,jer je uvek zeleo da igra na vise iako nije imao igrace za tako nesto,a petarde su pucale u nasem fudbalu i kod ziherasa i kod formacija 10-0-0......
Aj uporedi igracki kadar tasevski,svetlicic,obradovic,trobok,stoisavljevic,svetlicic (za pola njih prosecan fudbalski gledalac i ne pamti,i to u Srbiji)
A naspram njih na golu Ladic koji je tada mogao da skine sta god,juric,simic,PROSINECKI,maric i VIDUKA.......pa nije moglo drugacije........
zaista je imao djubre od igraca,a igrali su sa svakim na gol vise i to je ono sto Tumbu cini mojim prvim pikom........
Liga je tada ipak bila jaca,i ne znam ako se Stanojevicu pripisuju nadljudske sposobnosti zbog 2 titule zasto se omalovazaju 6 tumbinih osvojenih u vreme kad je postojao makar 1 ozbiljan konkurent za titulu......
takodje pruzio je sansu mladim igracima,milosevic,ilic,ivic,curcic su dobili bitne uloge......to nama treba.......a ne neki "strucnjak" koji ce staviti duple bekove,4 stopera,i 3 zadnja vezna ........u nasoj reprezentaciji ima materijala da ostvari ono sto nije mogao u partizanu
A o "Barsi i Realu"toga doba Rapidu i Slaviji ne vredi ni trošiti reči..
Liga nije bila uopšte jača,nema šanse,a prvi sam stao protiv histerije da je Stanojević Supermen jer uzima titule za redom,vodeći se tom logikom i Tumba za mene nije nikakav Supermen jer je uzeo 6 titula u raspaloj ligi kakva je bila-i ostala!
Ubeđen sam da ne bi imao uspeha sa reprezentacijom,možda bi se promuvao na neko prvenstvo,al tamo bi opet bila stara pesma,nije on za duže staze a nama to treba...
Poslednja izmena: