fauler
Elita
- Poruka
- 17.572
Pižon pa Šestko-nači ipak napredujemo..
Možda nas posle njega u.sere pa da dođe Santrač,on je ipak prošao grupu 98..

Možda nas posle njega u.sere pa da dođe Santrač,on je ipak prošao grupu 98..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa njim necemo igrati lepo, ali cemo imati rezultate, kao u oba navrata do sad.
2006. nije samo njegova krivica.
Cija bi po tebi bila krivica za lob sa 35 m?
tu bise moglo jos dodati Milosa Veljkovica, 16 godina, stoper iz Totenhema, Milosa Malivojevica, 17 iz Parme, Milosa Pantovica 15 iz Bajerna i Aleksandra gogica 16 iz Olimpijakosa.odličan Članak na mozzartsport.com o srpskim klincima iz dijaspore. Pročitajte !!!
http://www.mozzartsport.com/vesti/13039/istrazivanje--srpski-talenti-sirom-planete/
treba sve nih pozvati u reprezentaciju
tu bise moglo jos dodati Milosa Veljkovica, 16 godina, stoper iz Totenhema, Milosa Malivojevica, 17 iz Parme, Milosa Pantovica 15 iz Bajerna i Aleksandra gogica 16 iz Olimpijakosa.
Tako je..Sve se raspalo kada je na pripremama Kezman povredio Vidica,pa se Kumara umesao i doslo je do opste svadje..
Tako je..Sve se raspalo kada je na pripremama Kezman povredio Vidica,pa se Kumara umesao i doslo je do opste svadje..
Puklo je kada je Šestko stavio svog sina anonimnog fudbalera u reprezentaciju. Kada su ga pitali što to radi odgovorio je u stilu "ima 20 fudbalera, valjda jedan može da bude moj sin".
A kada je počeo da lupeta ono sa vojvodom MIšićem bilo je jasno da je čovek opasan manijak.
Istina...I tu je veliku gresku napravio,ali je ovo sa Kezmanom i Vidicem je bila kap koja je prelila casu..Puklo je kada je Šestko stavio svog sina anonimnog fudbalera u reprezentaciju. Kada su ga pitali što to radi odgovorio je u stilu "ima 20 fudbalera, valjda jedan može da bude moj sin".
A kada je počeo da lupeta ono sa vojvodom MIšićem bilo je jasno da je čovek opasan manijak.
Istina...I tu je veliku gresku napravio,ali je ovo sa Kezmanom i Vidicem je bila kap koja je prelila casu..
Ma da vracamo mi Osima...Ma Šestko je na nivou Pižona,Tumbe i tako,Ljupka i te neke ekipe komedijaša,jedino su gori od njih,ne znam,Đora,Živa,AL-Kosan i tako ta neka ekipa extremnih idiota,al to već prelazi u parodiju,a možda je i Pižonu tu negde mesto sa njima,u tom slučaju njegovo mesto u komediji zauzima Santrač.![]()
Ma Šestko je na nivou Pižona,Tumbe i tako,Ljupka i te neke ekipe komedijaša,jedino su gori od njih,ne znam,Đora,Živa,AL-Kosan i tako ta neka ekipa extremnih idiota,al to već prelazi u parodiju,a možda je i Pižonu tu negde mesto sa njima,u tom slučaju njegovo mesto u komediji zauzima Santrač.![]()
Ma da vracamo mi Osima...
sve dobro,ali......
nije realno da poredis Tumbu i ostatak ekipe,ako ni zbog cega drugog,onda bar zbog stila igre koji neguju.....drugo tumba je u nasoj ligi bio gazda,takodje je sa grckim Aekom zauzeo 3.mesto i osvojio kup......za razliku od ostalih koji su na istok isli po pirinac on je nesto i osvajao tamo.......jos nesto,u autoritativnom pogledu je mister za ove sto si naveo pored njega.........
po meni trenutno mozda i najbolje resenje,barem cemo igrati fudbal,a rezultata ovde nece biti ni da Lipi dodje
Tumba je poznat po katastrofama u Evrokupovima,moćni rumunski Nacional je bio pretežak za Tumbu,trilogija petardi od Cro-Rapid-Sparta tria itd.Jedino što je uradio za 10 godina je što je izbacio Njukasl i što se "kidao"sa Laciom,i uprkos činjenici da smo baš u tom nekom periodu 98/99(za njegovo vreme)igrali najlepši fudbal,to je ipak slab učinak za toliki dug period,a"dominaciju"u domaćem prvenstvu uopšte ne računam kao ne znam kakav uspeh,kao ni grčki kup što je uzeo i čuda što je po Kini pravio...
Možda sam malo subjektivan po njegovom pitanju ali ja njega vidim kao trošadžiju vremena,tako nekako,opet kažem tako ga doživljavam,a jedino se mogu složiti da mu možda nije mesto sa ovima gore ,al opet...)))
Jesu krševi,ali on je taj koji je odgovoran,on je stavljao jednog Obradovića da ogra iz nekih samo njemu znanih razloga...)))Pa posle i onaj Bjeković kada se setim...))Pa Taševski,Bolić,Svetličić itd itd...Tumba je dobar trener i ja sam uzivao dok sam gledao Partizan pod njegovom trenerskom palicom...
Problem je sto mnogi kao referencu njegovog rada uzimaju one petarde u Evropi, ali kada se pogleda sa kojim je krsevima od igraca raspolagao, pre svega u odbrani, takvi neuspesi se mogu opravdati...