Druze do sada smo se slagali u stavovima,ali sada moram da ti uputim kritiku.
Havijer Zaneti je igracina.On je sa svojih 38 i dalje jedan od najspremnijih igraca na svetu,kako psihicki tako i fizicko.Covek je neumoran,ima ga svuda po terenu,ima ogromno fudbalsko znanje.Moze da igra na mnogo pozicija,covek koji gine za ekipu.Velika zvezda koji tokom svoje karijere nije imao nijednu mrlju,ni na terenu ni van njega.Igrac koji vazi za velikog sportsmena,koji je uzor mnogih fudbalera a i veliki moj uzor.
Tako ja vidim pravog kapitena.Covek koji ima vanserijske fudbalske i ljudske kvalitete.On je vec 20 godina u Interu,odbijao je mnoge klubove samo zato sto voli Inter.To pokazuje da je verovatno jedini igrac na svetu kome je vaznija ljubav prema klubu od para.Ne pamti se neka njegova veca povreda,jedan od najstandardijih igraca u velikoj istoriji Intera.
Kao sto rece trener Marko Nikolic,nasi igraci bi trebali da se ugledaju na Zanetija.Od njega treba da nauce kako se gine za ekipu i kakav odnos treba da imaju prema igri.Da imamo bar dva igraca kao sto je Zaneti,gde bi nam kraj bio.
Mogao bih ja da pisem beskrajno o Zanetiju,ali ZAPAMTI,ZANETI JE IGRACINA!!!!