Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Markovic ako ostane u Partizanu do 22-23 ili bar do iduceg svetskog prvenstva (misaona imenica) postace veliki igrac,ako ode sada najbolje bi mu bilo u Fiorentinu da krkaju s Ljajicem nutelu zajednoz:mrgreen:
Ja bi na njegovom mestu ostao u partizanu sacekao da dodje njegova generacija u prvom timu i da uradim nesto s njima,on osim sto mora da sazre kao igrac (daleko je od igraca) on mora da sazre kao covek......
Sinoc gledam onu Barcelonu odakle vade igrace ono je strasno......Montoja 90 minuta Alves nije imao posla, onaj novi Teljo ce biti odlican igrac,i stalno se novi ubacuju i ubacuju....
Zajebali su se oko Fabregasa,Romeua i Jordi Albe ali nije imalo mesto za njih.....na leto vracaju Jordija,a za neku godinu verovatno i Romeua (pogotovo ako Keita ode)........

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:367139-Curcic-zove-Scepovica
Evo jedne dobre vesti......voleo bih ga videti u kombinaciji s Miralemom i Lazarom :D

Dobar je Stefan, Marko je veci taletan (iz Partizana), taman je krenuo da se razvija u poslednjih par utakmica posle onih sukoba sa navijacima i Stanojevicem i onda povreda do kraja sezone . Nadam se da ce se sledece sezone razviti u pravog napadaca :)

Markovic ako ostane u Partizanu do 22-23 ili bar do iduceg svetskog prvenstva (misaona imenica) postace veliki igrac,ako ode sada najbolje bi mu bilo u Fiorentinu da krkaju s Ljajicem nutelu zajednoz:mrgreen:
Ja bi na njegovom mestu ostao u partizanu sacekao da dodje njegova generacija u prvom timu i da uradim nesto s njima,on osim sto mora da sazre kao igrac (daleko je od igraca) on mora da sazre kao covek......
Sinoc gledam onu Barcelonu odakle vade igrace ono je strasno......Montoja 90 minuta Alves nije imao posla, onaj novi Teljo ce biti odlican igrac,i stalno se novi ubacuju i ubacuju....
Zajebali su se oko Fabregasa,Romeua i Jordi Albe ali nije imalo mesto za njih.....na leto vracaju Jordija,a za neku godinu verovatno i Romeua (pogotovo ako Keita ode)........

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:367139-Curcic-zove-Scepovica
Evo jedne dobre vesti......voleo bih ga videti u kombinaciji s Miralemom i Lazarom :D

Ja bih na njegovom mjestu odmah otišao u neku ligu tipa Holandija, Rusija, Ukrajina kod nekog dobrog trenera, gdje će da igra jake utakmice ali bez grubosti kakva je u Italiji ili ubitačnog tempa kakav je u Engleskoj (to nije dobro u njegovim godinama)... mnogo je primjera velikih talenata koje su naši treneri upropastili i moje mišljenje je da svaki mlad igrač, ako misli na svoje dobro treba da bježi iz Srbije... veoma surovo, ali je tako...

Ja bih na njegovom mjestu odmah otišao u neku ligu tipa Holandija, Rusija, Ukrajina kod nekog dobrog trenera, gdje će da igra jake utakmice ali bez grubosti kakva je u Italiji ili ubitačnog tempa kakav je u Engleskoj (to nije dobro u njegovim godinama)... mnogo je primjera velikih talenata koje su naši treneri upropastili i moje mišljenje je da svaki mlad igrač, ako misli na svoje dobro treba da bježi iz Srbije... veoma surovo, ali je tako...

To je u njegovom slucaju de facto nemoguce,jer je eksplodirao i sada se otimaju timovi iz jakih liga kojima nije dorastao pa je bolja opcija Srbija nego da bude kap vode u moru.....ako ode u Italiju tek ce propasti kao igrac,za englesku je slabasan fizicki,mozda bi mu spanija odgovarala,ali se slazem da je najbolje ici u neku od liga koje si ti pomenuo.......
na kraju krajeva nasi najbolji igraci u poslednjih 10 godina Vidic i IVanovic su najpre dobro ispekli karijere u Rusiji pa tek onda PL.........ali opet ni to ne mora da garantuje uspeh imali smo Kezmana koji je tako isao postupno koji je apsolvirao eradiviziju a onda nije napravio karijeru dalje........zavisi dosta od coveka,ali markovic mora bar jos sezonu dve da bude u srbiji,a onda bi mu najbolje bila neka osrednja spanska ekipa ili ove lige druge kategorije.....

Ove utakmice na Kipru treba iskoristiti za probu nekih novih igraca.
Trebalo bi pozvati Tadica,Ignjovskog,Radovica i Sulejmanija.Oni su to zasluzili svojim partijama u klubu.

Napadaci su rak rana reprezentacije,nema tu ni kvantiteta ni kvaliteta.Ali tu su neophodne promene.Pantelic i Zigic svakako ne ulivaju poverenje.Mozda ne bi bilo lose pozvati Ljuboju,Mrdakovica,Djurdjica i Veselinovica.

Znam da mnogima nece biti jasno zasto bas ova cetvorica.Ali standardni su svojim klubovima i redovno daju golove.

Ljuboji mnogi osporavaju godine i kvalitet,ali idite na sajt Legije pa ce vam sve biti jasno.Covek je i dalje brz i jak,sto je jos vaznije vrlo je efikasan.

O Djurdjicu sam vec pisao.On je jedan od najboljih strelaca u Norveskoj.

Mrdakovic je vec pozivan ali nije debitovao zbog povrede.Dobar je strelac,ima dobar osecaj za gol,vec godinama je medju vodecim strelcima na Kipru.

Veselinovic je igrac Kortrajka,tu ja dosao na pozajmicu iz Anderlehta.Dok je igrao u Briselu bio je medju vodecim strelcima lige sto mu je donelo transfer u Anderleht.

Najveci problem je sto ce Curcic voditi ekipu na Kipar.Ne verujem da ce pozivati debitante,vec ce zvati one standardne reprezentativce(Pantelic,Zigic,Krasic,Jovanovic,Petrovic),to je Curcic i sam izjavio.Tesko nama ako mu skinu ono "v.d" pa ga promovisu u novog selektora.

Karadzic prica kako je budzet saveza dobar.Pa ako je tako onda neka angazuje nekog kvalitetnog stranca.Ne nekoga kao sto je Klemente bio,vec imena kao sto su Lipi,Donadoni,Van Gal i Erikson.Veliko je pitanje da li bi takva imena preuzela nasu raspalu reprezentaciju.

Toliko o tvom znanju vezano za fudbal

Od pomenutih samo Ljajic nije uspeo (za sada). Sulejmani najbolji igrac i strelac velikog Ajaksa, o Joveticu tek da ne pricam, covek koji je uvaljivao po 2 komada Bajernu i Liverpulu, najbolji igrac Fiorentine i jedan od najboljih napadaca u Seriji A

A sto se tice Markovica, pogledaj njegov gol danasnji protiv prve postave Sahtjora, i obrati paznju na njegov potez u 2:34

Najbolji igrac Ajaxa je Jan Vartogen....posle ima 5 praznih mesta pa tek onda ide Eriksen i Sulejmani...pored svega toga, pored svih tvojih hvalenja Jovetic i Sulejmani nisu igraci svetskog kalibra, cak mislim da Jovetic i nije medju najboljim napadacima Serije A kako ti cenis...sta bi se tek moglo reci onda o Hamsiku, Laveciju, Demba Bi, Boatengu, Jakubuu itd ako je Jovetic i Sulejmani klasa...
igraci su prosek....nisu ni uspeli da naprave karijere kakve su im predvidjali nasi mediji...tako ce isto biti i za Markovica...
bice dobar ili najbolji igrac prosek tima kao sto su to bili Krasic, Kezman, Jovanovic....a cim im se u Juventusu, Celziju i Liverpulu da sansa da pokazu sta znaju vidi se njihovo drugo lice...
ako kazes za coveka da je najbolji fudbaler u selu ne znaci da ima kvalitet za Zvezdu i Partizana...
nama jedino mogu da se pokazu odbranbeni (stoperi i bekovi)...i to samo zbog visine i snage...napadaca i veznog igraca nismo proizveli ima decenija i vise a da je klasa...

PS. zaboravi da kazem...za video...ti be pricas kao da samo MArkovic zna da ubode sahtjoru, pa i timovi koji se bore za opstanak u ukrainsku ligu daju gol Sahtjoru...pa zar su sve to klase i talenti...
Markovic je i dalje po meni slabiji talenat od Jovetica i Aleksica..
I Katai je ovde kidao i dalje kida a u OFI nije usao 3 utakmice za 6 meseci. Tolko o nasim talentima...

Poslednja izmena:
Настасић, Тадић и Марковић нови Орлови

Списак играча који ће путовати на Кипар, вд селектора Радован Ћурчић саопштиће у петак 24. фебруара, два дана пред полазак на пут.
Иако не жели да се изјашњава пре времена, списак путника се већ да наговестити. У Лимасолу, Ћурчић ће на располагању имати 22 играча и два голмана.

IvanMilutinovic1239-copy.jpg

Уз Владимира Стојковића биће Дамир Кахриман, док су новајлије међу Орловима: Душан Тадић, Филип Ђуричић, Александар Игњовски, Матија Настастић, Душан Баста, Миралем Сулејмани и Лазар Марковић.

Ћурчић рачуна и на Дејана Лекића, Гојка Качара, Милана Јовановића, Здравка Кузмановића, Бошка Јанковића, Бранислава Ивановића, Александра Коларова, Невена Суботића, Милана Бишевца, Слободана Рајковића, Зорана Тошића, Радосава Петровића…

Оно што је извесно са овог окупљања поред повређених Пантелића и Жигића, изостаће и Милош Красић.

http://www.zurnal.rs/2012/02/22/nastasic-tadic-i-markovic-novi-orlovi/index.html

Ovo ohrabruje...
Ako zaista pozove ove igrace, vratice mi se vera u repku...

Ovo ohrabruje...
Ako zaista pozove ove igrace, vratice mi se vera u repku...

Ova imena daju nadu... moje zamjerke su sljedeće:
Šta će mu 5 štopera + jedan koji to može da igra, ako ne misli da Ivanović igra desnog beka, što mislim da nije dobro... i mislim da je moralo da bude mjesta za Nemanju Matića (ali nadam se da ovo nije cijeli spisak) i još nekog napadača da probamo... i koji će mu klinac opet Raća Patrović...

Ova imena daju nadu... moje zamjerke su sljedeće:
Šta će mu 5 štopera + jedan koji to može da igra, ako ne misli da Ivanović igra desnog beka, što mislim da nije dobro... i mislim da je moralo da bude mjesta za Nemanju Matića (ali nadam se da ovo nije cijeli spisak) i još nekog napadača da probamo... i koji će mu klinac opet Raća Patrović...
To sam i ja prvo pomislio..Prodali su ga za lepe pare,ne razumem,zbog cega ga sad guraju..

Mislim da je dobro vreme da se isproba tandem Nastasic - Subotic, posto je to buducnost repke...
I iskreno se nadam da ce ovaj Lekic biti pozvan sad i nikad vise...

Po meni je Rajković višak ovdje, stvarno loše igra ove sezone, bar one tekme koje sam ja gledao je loše odigrao... e sad možda trener planira da igra sa 3 štopera, ništa mene ne bi začudilo, ipak ćemo na Kipru da igramo sa fudbalskim velesilama...:)

Poslednja izmena:
Po meni je Rajković višak ovdje, stvarno loše igra ove sezone, bar one tekme koje sam ja gledao je loše odigrao... e sad možda trener planira da igra sa 3 štopera, ništa mene ne bi začudilo, ipak ćemo na Kipru da igramo sa fudbalskim velesilama...:)

***, nemamo bas toliki suficit na stoperskim pozicijama...
I Rajkovic i Bisevac su truba, ali to je sto je...

***, nemamo bas toliki suficit na stoperskim pozicijama...
I Rajkovic i Bisevac su truba, ali to je sto je...

Malo je reprezentacija na svijetu u kojima Biševac sa trenutnom formom ne bi igrao prvu postavu, baš malo, Srbija je jedna od njih jer imamo Subotića i Ivanovića... a Biševac može igrati i desnog beka, mada sam ja više za Bastu...

U Zurnalu pise

Уз Владимира Стојковића биће Дамир Кахриман, док су новајлије међу Орловима: Душан Тадић, Филип Ђуричић, Александар Игњовски, Матија Настастић, Душан Баста, Миралем Сулејмани и Лазар Марковић.
Ћурчић рачуна и на Дејана Лекића, Гојка Качара, Милана Јовановића, Здравка Кузмановића, Бошка Јанковића, Бранислава Ивановића, Александра Коларова, Невена Суботића, Милана Бишевца, Слободана Рајковића, Зорана Тошића, Радосава Петровића…

Spisak je verovatno najbolji otkad postoji drzava Srbija, jedino ovo oko Race Petrovica sto nije pozvan Matic umesto njega

Mozda ne bi bilo lose da se ovako isproba:

Golmani:

-Stojkovic, Grahovac, Kahriman

Odbrana:

Basta, Bisevac, Bane Ivanovic, Subotic, Nastasic, Rajkovic, Kolarov, Volkov

Sredina:

Ignjovski, Medojevic, Kacar, Matic, Kuzmanovic, Djuricic, Tadic, Tosic, Bosko Jankovic, Nemanja Tomic, Radovic + mozda jos jedna desetka (ofanzivni vezni kao sto je Djuricic), e sada koga tu pozvati..Nemamo bas nekog izbora.. Ljajic (cini mi se da je on ofanzivni vezni ako nije levo krilo o.O) ne igra u FIorentini, Ninkovic greje klupu u Dinamu, iz nase lige nemamo nikog na toj poziciji.. Mada bi Djuricic i Jankovic odradeli posao kako treba..

Napad:

Sulejmani, Markovic, Jovanovic + mozda Lekic da se isproba, samo ako bi ginuo za reprezentaciju, valjda nije umislio da je zvezda sto je munuo 3 komada Barsi..
I Grahovcu bi trebala da se ukaze prilika, najbolji golman trenutno kod nas i u BiH, odbijao je njihov poziv, kaze igrao bi samo za Srbiju.. Branio u LS za Ocelul ove sezone..

Čujem da su glavni kandidati Jovanović i Ćurčić. Jovanović je verovatno mesto kandidata obezbedio onom bunkerštinom, a za Ćurčića je već odavno jasno da je turneja po Latinskoj Americi organizovana da bi on isciganisao pobedu ili dve i onda na krilima istorijskog uspeha bio promovisan u selektora.

Нервира ме ова преовлађујућа клима на форуму у којој треба потпуно некритички форсирати младе играче само зато што су млади. Тако је неко рекао да је неки играч матор и не треба рачуна ти на њега јер има већ 28-29 година, затим да је неко будућност репрезентације...

Не знамо ми ко је будућност, а треба да играју они који су садашњост.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back