Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kako je drugacije mogao igrati? Mogao je da napada naravno, ali Lyon-ova 2 odbrambena vrede mozda i nekoliko puta vise od svih igraca APOEL-a zajedno, to bi ti bilo nesto slicno kao kada bi izveo Bezaniju u Ligu Sampiona i naterao ih da igraju napadacki fudbal protiv Barselone..
Dobru je igru pokazao APOEL, uz malo srece, i uz pomoc navijaca (ako ih imaju o.O) mogu lako stici taj rezultat iz Francuske..

Naravno da ne bi bilo slicno,posto je Apoel klasa za sve timove iz nase lige,a to je dokazao tako sto j 2 puta izbacio nase nam vecite......taj apoel vec ima iskustva igranja u evropi sto u LS sto u LE nisu oni tek tako s neba u 1/8 finala,da tako moze i partizan bi "prezimio".....ne shvatam,po ovom tvom poredjenju ili je Bezanija za Apoel ono sto je Barca za Lion ili je Barca slabija od Liona koliko i bezanija od Apoela?:zcool:

Zakazan izborni proces sa pocetkom 16.aprila......izborna skupstina tek letos,selektora bira staro rukovodstvo
U opticaju Ljubisa Tumbakovic i Sinisa Mihajlovic,sta mislite?

Tumbakovic nema narocite uspehe,naravno dominirao je s Partizanom ovde,ali pucao u Evropi,imao cini mi se s Aekom neki solidan rezultat,ostalo posle kina i bliski istok ne racunam......ono sto je dobro kod njega jeste ofanzivan fudbal,pas igra,a posebno rad s mladima.....kao autoritet ne znam bas kakav bi bio,verovatno slabiji od Mihe,a imao je i onaj ispad s Kovinjalom.......
Mihajlovic ni on nema trenerske uspehe,vidimo da i Montela dobro radi s Katanijom,s Fiorentinom je imao pehove u vidu povreda,mada objektivno tim fiorentine i ne moze mnogo vise,eto malo bolje je kod Del nerija al opet to je tu negde.....miha forsira formaciju s 2 zadnja vezna i verovatno cemo opet igrati na gol manje,kao autoritet ne bi trebalo mnogo da mu se mesaju u izbor igraca ali je pitanje njegova luda glava koliko je povoljna za atmosferu a i kakav ce mu biti izbor igraca,forsirace italijanski stil jer je de facto celu karijeru tamo proveo pa mozemo ocekivati Zigica napred,ali verovatno i povratak Stankele.......

Kaj je taj mali Marković tak dobar da bi Chelsea iskeširal 14 miliona?!z:shock:

ma nista posebno..jeste ok ali nije neki super talenat...Jovetic je duplo bolji bio...
Odakle ti da ga Celzi trazi za 14???
To ovi nasi mediji puste buvu...Partizan ili Markovicev menadzer da novinaru 200 evra da napise tu glupu vest, da bi njemu zbog te vesti digli cenu...
Secamo se svi kako je Kleo bio na pragu Liverpula za 12 miliona....onda Petrovic u Man Utd...onda Jovetic za 10 u Man Utd...Vilotic u Arsenal...glupost do gluposti...

Kaj je taj mali Marković tak dobar da bi Chelsea iskeširal 14 miliona?!z:shock:

Veliki talenat, postace veliki igrac ako se pravilno razvija, a mislim da odlazak u Celzi je los potez

ma nista posebno..jeste ok ali nije neki super talenat...Jovetic je duplo bolji bio...
To ovi nasi mediji puste buvu...Partizan ili Markovicev menadzer da novinaru 200 evra da napise tu glupu vest, da bi njemu zbog te vesti digli cenu...
Secamo se svi kako je Kleo bio na pragu Liverpula za 12 miliona....onda Petrovic u Man Utd...onda Jovetic za 10 u Man Utd...Vilotic u Arsenal...glupost do gluposti...

Ajde ne lupaj, ja sam navijac Partizana i sigurno znam bolje od tebe. Markovic je apsolutno isti kao Jovetic po talentu, nema razlike. Jovetic je otisao u pravi klub za napredak i evo ga danas vredi 40 miliona (toliko trazi Fiorentina)

Evo danas je Markovic uvalio gol prvom timu Sahtjora

Talenat je tu, samo je pitanje dal ce odabrati pravi klub posle Partizana

Veliki talenat, postace veliki igrac ako se pravilno razvija, a mislim da odlazak u Celzi je los potez

Ajde ne lupaj, ja sam navijac Partizana i sigurno znam bolje od tebe. Markovic je apsolutno isti kao Jovetic po talentu, nema razlike. Jovetic je otisao u pravi klub za napredak i evo ga danas vredi 40 miliona (toliko trazi Fiorentina)

Evo danas je Markovic uvalio gol prvom timu Sahtjora

Talenat je tu, samo je pitanje dal ce odabrati pravi klub posle Partizana

U izvini brate, nisam te prepozno z:mrgreen:
Jovetic je u njegove godine harao....bio je najbolji strelac u Merdijan ligu a i jedan od najboljih igraca u nasoj ligi uz Kacara, Moreiru, Zuku, Dijaru i Milijasa...ne veruj mnogo medijima...dok je igrao u Partizanu i njega su povezivali sa Man Utd, Arsenal...navodno je Ferguson nudio 10 ( kao i za Racu Petrovica z:mrgreen: )...mi mnogo verujemo nasim medijima i novinarima, koji su u stanju za 100 evra da od Cosica naprave super mega ultra giga talenta, cak i ispred Nejmara...
Ako Fiorentina trazi za njega 40 ne znaci da toliko i vredi....ja sam siguran da bi ona uzela i 20...isto kao i kad ciganin prodaje jaknu....kaze da vredi 5000 iako vredi ustvari 3000...kad odbijes 5000 on te pita "a koliko dajes za nju?"...a ti ne mozes od njega da trazis da ti smanji za 2000....da je rekao 3000 sigurno bi uzeo i manje...stari trik...
Uz to Jovetic i nema neku karijeru...jeste da ga je povreda malo sjebala, ali bez one utakmice kada je dva gola dao Liverpulu nista posebno...Fiorentina cak i nije neki klub a i ni on nije igrac svetske klase kakvu su mu buducnost predvidjali nasi mediji....

Mančester junajted i Totenhem se otimaju za Raću Petrovića?!

blic-logo.jpg

Petrović bi uskoro mogao da se pridruži Nemanji Vidiću u Junajtedu

Veznog fudbalera Partizana Radosava Petrovića engleski mediji sele u Mančester junajted, koji navodno srpskog reprezentativca želi da otme "ispred nosa" londonskom Totenhemu!

Navodi se da bi Petrović mogao da se pridruži zemljaku Nemanji Vidiću na "Old trafordu" na leto, a da bi dogovor mogao da "padne" već u zimskom prelaznom roku.

Prema pisanju tog lista, za Petrovića je zainteresovan i Totenhem pa Junajted želi što ranije za obezbedi ovog veznog igrača.

Menadzer da 500 evradi novinaru da pusti buvu, da bi ga lakse prodali i za sto vecu cenu u Vitese tj. Blekburn...

U izvini brate, nisam te prepozno z:mrgreen:
Jovetic je u njegove godine harao....bio je najbolji strelac u Merdijan ligu a i jedan od najboljih igraca u nasoj ligi uz Kacara, Moreiru, Zuku, Dijaru i Milijasa...ne veruj mnogo medijima...dok je igrao u Partizanu i njega su povezivali sa Man Utd, Arsenal...navodno je Ferguson nudio 10 ( kao i za Racu Petrovica z:mrgreen: )...mi mnogo verujemo nasim medijima i novinarima, koji su u stanju za 100 evra da od Cosica naprave super mega ultra giga talenta, cak i ispred Nejmara...
Ako Fiorentina trazi za njega 40 ne znaci da toliko i vredi....ja sam siguran da bi ona uzela i 20...isto kao i kad ciganin prodaje jaknu....kaze da vredi 5000 iako vredi ustvari 3000...kad odbijes 5000 on te pita "a koliko dajes za nju?"...a ti ne mozes od njega da trazis da ti smanji za 2000....da je rekao 3000 sigurno bi uzeo i manje...stari trik...
Uz to Jovetic i nema neku karijeru...jeste da ga je povreda malo sjebala, ali bez one utakmice kada je dva gola dao Liverpulu nista posebno...Fiorentina cak i nije neki klub a i ni on nije igrac svetske klase kakvu su mu buducnost predvidjali nasi mediji....

Uz svo duzno postovanje, ali kad u detalje znam Teleoptik i mladje kategorije Partizana onda tek sigurno znam bolje od tebe desavanja vezana za prvi tim

I nije Jovetic bio najbolji strelac lige vec Lamin Dijara, njih dvojica su cinili paklen tandem, ali su i imali Moreiru koji im je svojim loptama odradjivao 90% posla

Markovic u Partizanu nema takvog igraca i on sam sebi izgradjuje pozicije. Decko je podjednako ako ne i talentovaniji nego sto je bio Jovetic

Mančester junajted i Totenhem se otimaju za Raću Petrovića?!

blic-logo.jpg

Petrović bi uskoro mogao da se pridruži Nemanji Vidiću u Junajtedu

Veznog fudbalera Partizana Radosava Petrovića engleski mediji sele u Mančester junajted, koji navodno srpskog reprezentativca želi da otme "ispred nosa" londonskom Totenhemu!

Navodi se da bi Petrović mogao da se pridruži zemljaku Nemanji Vidiću na "Old trafordu" na leto, a da bi dogovor mogao da "padne" već u zimskom prelaznom roku.

Prema pisanju tog lista, za Petrovića je zainteresovan i Totenhem pa Junajted želi što ranije za obezbedi ovog veznog igrača.

Menadzer da 500 evradi novinaru da pusti buvu, da bi ga lakse prodali i za sto vecu cenu u Vitese tj. Blekburn...

Za ovu vest je i najveci naivko znao da je laz i komedija, jedino si se ti izgleda upecao

Uz svo duzno postovanje, ali kad u detalje znam Teleoptik i mladje kategorije Partizana onda tek sigurno znam bolje od tebe desavanja vezana za prvi tim

I nije Jovetic bio najbolji strelac lige vec Lamin Dijara, njih dvojica su cinili paklen tandem, ali su i imali Moreiru koji im je svojim loptama odradjivao 90% posla

Markovic u Partizanu nema takvog igraca i on sam sebi izgradjuje pozicije. Decko je podjednako ako ne i talentovaniji nego sto je bio Jovetic

Ma pusti ti to...takve talente kao sto ih ima Partizan u Telepotik ima ih svuda po svetu...Jovetic, Sulejmani, Ljajic...pa sta su ti igraci u svetu fudbala...prosek obican...ja imam misljenje da je bio Jovetic bolji od Markovica kako ga sada igra....tvrdim da nece imati ni Markovic neku karijeru i da je ova vest za Celzi laz kao sto i ostale koje sam nabrojao gore...samo nasi mediji i navijaci znaju od proseka da naprave klasu...

Ma pusti ti to...takve talente kao sto ih ima Partizan u Telepotik ima ih svuda po svetu...Jovetic, Sulejmani, Ljajic...pa sta su ti igraci u svetu fudbala...prosek obican...ja imam misljenje da je bio Jovetic bolji od Markovica kako ga sada igra....tvrdim da nece imati ni Markovic neku karijeru i da je ova vest za Celzi laz kao sto i ostale koje sam nabrojao gore...samo nasi mediji i navijaci znaju od proseka da naprave klasu...

Toliko o tvom znanju vezano za fudbal

Od pomenutih samo Ljajic nije uspeo (za sada). Sulejmani najbolji igrac i strelac velikog Ajaksa, o Joveticu tek da ne pricam, covek koji je uvaljivao po 2 komada Bajernu i Liverpulu, najbolji igrac Fiorentine i jedan od najboljih napadaca u Seriji A

A sto se tice Markovica, pogledaj njegov gol danasnji protiv prve postave Sahtjora, i obrati paznju na njegov potez u 2:34

Nije tačno druže, Joveta je u njegovim godinama bio lošiji, a nije dao gol 100 godina, a gurali su ga svi...

Markovic ako ostane u Partizanu do 22-23 ili bar do iduceg svetskog prvenstva (misaona imenica) postace veliki igrac,ako ode sada najbolje bi mu bilo u Fiorentinu da krkaju s Ljajicem nutelu zajednoz:mrgreen:
Ja bi na njegovom mestu ostao u partizanu sacekao da dodje njegova generacija u prvom timu i da uradim nesto s njima,on osim sto mora da sazre kao igrac (daleko je od igraca) on mora da sazre kao covek......
Sinoc gledam onu Barcelonu odakle vade igrace ono je strasno......Montoja 90 minuta Alves nije imao posla, onaj novi Teljo ce biti odlican igrac,i stalno se novi ubacuju i ubacuju....
Zajebali su se oko Fabregasa,Romeua i Jordi Albe ali nije imalo mesto za njih.....na leto vracaju Jordija,a za neku godinu verovatno i Romeua (pogotovo ako Keita ode)........

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:367139-Curcic-zove-Scepovica
Evo jedne dobre vesti......voleo bih ga videti u kombinaciji s Miralemom i Lazarom :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back