Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Jel gledao neko ovde Bastu protiv Palerma?
Odigrao je kao onaj stari,trebao bi Curcic da ga zove..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel gledao neko ovde Bastu protiv Palerma?
pekovicu je rekao otac da ce ga se odreci ako bude igrao za srbiju, nema to veze sa vujosevicem koji je crnogorac nego licno sa pekovicem i o onome sto sam pricao prije.Moja poenta je ipak savršeno jednostavna.
Vujošević (Partizanova legenda) je odveo Pekovića da igra za Crnu Goru. To što se ti osjetiš opareno, pa odmah počinješ sa kritikovanjem Crvene Zvezde, 'ebi ga, ne može uticati na činjenicu koju sam izrekao, a koje si i ti svjestan.
Partizan učestvuje u Jadranskoj ligi, i ima ogromnu korist od toga. Samim tim je tvoja kritika Zvezdinog učešća u istoj obično *****nje, da 'prostiš na izrazu.
Треба прво да се зна чему служи млада репрезентација и шта се очекује. Да ли се припрема за неко такмичење (нпр. Олимпијаду) и да ли је можда реч о некој изузетно талентованој генерацији коју треба држати на окупу (као што је био случај са "чилеанцима")?
Ако ништа од тога није случај (а није), онда наравно да А тим има предност. И по мом мишљењу када играч пређе једном у А тим онда је прешао и више нема враћања. Такав играч више није довољно мотивисан да игра за младу репрезентацију.
Имамо лоше искуство с Антићем и Дујковићем где је Антић неке играче шетао од селекције до селекције и онда су ти играчи наступе за младу репрезентацију доживљавали малтене као казну.
Koju poziciju bese igra ovaj Radovic,jel desno krilo?
Sulejmani
Tadic Ljajic Darko Lazovic
Ninkovic
Kacar
Kolarov Subotic Ivanovic Basta
Brkic
Da li ce ovaj narod jednom bar videti ovaj tim,pa nek izgubimo 7:2 ali da ih vidim na terenu......
solidan tim, samo se ne bi slozio sa tobom za bastu, bane mora da igra desnog beka. po meni trebalo bi ubaciti malog Lazara Markovica u vatru, kad ce da ga ubaci nego sad kad je u formi... Ako ga curcic ne pozove za ove dve prijateljske, sram ga bilo. Treba nam mlad i brz igrac u napadu!
Ljajic ne igra
Ninkovic ne igra
Lazovic igra ali je Lazar Markovic 10 puta bolji od njega
Kacar umesto Kuzmanovica ? Au brate...
Odakle vam ideja sa Bastom ? Ja ga postujem,iz mog je kraja (dodje mom ortaku burazer),al realno on jos nije uigran. Pitanje je dal ce se ikad vratiti. Po meni umesto Vidica treba da igra Rajkovic. Nije on los,da je los ne bi ga Celzi regrutovao. Basta kao zamena,ako se dokaze u prvi tim.
Lazar Markovic ima 17 godina,a jedino sto ima je brzina i tehnika. Za te godine je mali - nizak i mrsav,tako da snaga i skok otpadaju. Napadac treba da bude sila,probijac, a ne kao on mlitavac. Mada to mozda i moze da se promeni.
Iskreno bice zajebano bez Stankovica,Vidica...
Sulejmani
Tadic Ljajic Darko Lazovic
Ninkovic
Kacar
Kolarov Subotic Ivanovic Basta
Brkic
Da li ce ovaj narod jednom bar videti ovaj tim,pa nek izgubimo 7:2 ali da ih vidim na terenu......
pekovicu je rekao otac da ce ga se odreci ako bude igrao za srbiju, nema to veze sa vujosevicem koji je crnogorac nego licno sa pekovicem i o onome sto sam pricao prije.
on se osjeca kao srbin ali je isto njegova zemlja crna gora i naravno da ce prije da igra za nju nego za srbiju, sto ga ne cini manjim srbinom po meni.
Odakle vam ideja sa Bastom ? Ja ga postujem,iz mog je kraja (dodje mom ortaku burazer),al realno on jos nije uigran. Pitanje je dal ce se ikad vratiti. Po meni umesto Vidica treba da igra Rajkovic. Nije on los,da je los ne bi ga Celzi regrutovao. Basta kao zamena,ako se dokaze u prvi tim.
Lazar Markovic ima 17 godina,a jedino sto ima je brzina i tehnika. Za te godine je mali - nizak i mrsav,tako da snaga i skok otpadaju. Napadac treba da bude sila,probijac, a ne kao on mlitavac. Mada to mozda i moze da se promeni.
Opet grobarsko preuvelicavanje igraca...
Mene zanima da li su igrači o kojima nerjetko raspravljate, kad pokrećete te vječite teme ko je od ovih sa petokrakom više srpski klub i ko daje više reprezentativaca, dakle da li su igrali i u jednom drugom klubu u Srbiji, RS, CG, inostranstvu ili su oni cijeli život proveli u Partizanu i Zvezdi pa ih tako svojatate. Štaviše u vječitima se i najmanje zadržavaju ako su iz neke druge sredine a ne iz njihove škole...
Druga stvar, zanima me da li je moguće u Srbije kad se pojavi čudo od djeteta tipa Lazara Markovića (eto trenutno igra zna se za koga) da mu se odmah ne traži pandan kod onih drugih i da se njegovo pozivanje u reprezentaciju vezuje za pozivanje nekog iz drugog tabora?
Treća stvar koliko su te podjele besmisline, i za nekoga ko gleda sa strane smiješne, vidjelo se i na primjeru Klea. Momak je onomad igrama zaslužio poziv u reprezentaciju jer nam je upravo to falilo, rješavao evropske utakmice uveo Partizan u LŠ i umjesto da nam je čast što želi pasoš i igrati za naš tim, digla se sveopšta frka jer tobože nisu mu našli kopiju preko plota.
E sad što se trenutno namjestilo da su obojica ili većina ako govorimo globalno tih bisera igrala u Partizanu pa šta je to toliko teško priznati i prihvatiti da je Partizan organizovaniji klub trenutno, i da je to i logično a sve radi dobrobiti našeg državnog tima. A zvezdaši ili obrnuto kad bude, treba svoje nezadovoljstvo i negativnu energiju da usmjere u drugom pravcu tj. prema svojim čelnicima a ne na ova besmislena prepucavanja. Znači zbog tih gluposti i sujeta treba u reprezentaciju zvati i kurtu i murtu samo da bi se zadovoljile nečije sujete i uspostavio taj više nego besmisleni balans
Upravo si opisao Mesija (osim 17 god)...
Mesi sad ima snagu za duel igru, ima nisko teziste i dovoljno je nabijen pa moze da izdrzi i grmalja na ramenu