Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zarad interesa Crvene Zvezde i FMP? Pa nešto ne vidim da su ta dva kluba imala najveću korist od Jadranske lige, već upravo Partizan.

Cela rasprava je pocela kada je neko napisao da Partizan ne misli na interese Srbije pa mu je odgovoreno da je Partizan hteo da igra ligu Srbije u
basketu, ali je Zvezda prakticno uspela da ga natera u Jadransku ligu. I manite se tog prekurcavanja Zvezda - Partizan bar na ovoj temi.

na 0,23 asistencija Baste
Covek se konacno vratio,igra po 90 minuta i greh ce biti ako se ne vrati u reprezentaciju......
On je nepravedno odstranjen iz ekipe nakon Sestkovog brodoloma u kome nije ni ucestvovao......onda su usledile povrede koje su sjebale jednu vrhunsku karijeru,ali sada se namece kao dobro resenje za desnog beka.......samo pogledi su u srbiji ograniceni tako da sumnjam da ce dobiti poziv

A sto se tice "resetanja" koje pomenu neko,pa ne znam bas Tadic,Sulejamani,Jovanovic su najredovniji inace ovo je Mrdji ako se ne varam prvenac nakon povrede........

Rajkovic je luda usijana glava,mnogo je nervozan i agresivan i to ga kosta cesto,zbog toga je i bio suspendovan pre neku godinu

Pa sto je Curcic kriv ako je Jankovic trazio igrace?
Nemoj da idemo u krajnost...

Ne kazem da je kriv Curcic,posto je on figura tu,ali treba napomenuti da igramo sa severnom irskom u21 ako njih ne mogu da dobiju bez 2-3 igraca (ovaj 1 do sad nije ni igrao za mlade) onda stvarno.....a s druge strane puno ce znaciti da ti igraci osete atmosferu a selekcije i sto ranije udju u nju i igraju zajedno sa starijima bice bolje u kvalifikacijama

Ne kazem da je kriv Curcic,posto je on figura tu,ali treba napomenuti da igramo sa severnom irskom u21 ako njih ne mogu da dobiju bez 2-3 igraca (ovaj 1 do sad nije ni igrao za mlade) onda stvarno.....a s druge strane puno ce znaciti da ti igraci osete atmosferu a selekcije i sto ranije udju u nju i igraju zajedno sa starijima bice bolje u kvalifikacijama

Covece, kapiras ti da nasa mlada repka ima sansu da se plasira na evropsko, za razliku od seniora, i da je svaki igrac bitan, svaka utakmica.
Valjda su bitnije kvalifikacije za evropsko prvenstvo od nekih budjavih prijateljskih utakmica po Juznoj Americi...

Covece, kapiras ti da nasa mlada repka ima sansu da se plasira na evropsko, za razliku od seniora, i da je svaki igrac bitan, svaka utakmica.
Valjda su bitnije kvalifikacije za evropsko prvenstvo od nekih budjavih prijateljskih utakmica po Juznoj Americi...

Seniori su uvek na prvom mestu......a selekcija je najvisi nivo,nema viseg od toga......dzaba nama uspesi u mladim kategorijama veci od spanskih i nemackih kad mi kao seniori nema nas nigde......sta donosi to EP u poredjenju sa SP u fudbalu,a sto pre se formira ekipa vece su sanse da se kvalifikuje za Brazil......u toj grupi smo prvi igramo protiv severne irske (jako ime nema sta),LAzar Markovic do sad nije ni igrao za U21 mogu bar njega da puste......ili jednog od ove dvojice.......

Seniori su uvek na prvom mestu......a selekcija je najvisi nivo,nema viseg od toga......dzaba nama uspesi u mladim kategorijama veci od spanskih i nemackih kad mi kao seniori nema nas nigde......sta donosi to EP u poredjenju sa SP u fudbalu,a sto pre se formira ekipa vece su sanse da se kvalifikuje za Brazil......u toj grupi smo prvi igramo protiv severne irske (jako ime nema sta),LAzar Markovic do sad nije ni igrao za U21 mogu bar njega da puste......ili jednog od ove dvojice.......

Ja stvarno ne kapiram ovaj tvoj stav...
Mislim, van pameti je stavljati jednu prijateljsku utakmicu ispred utakmice koja moze nasim mladim momcima doneti plasman na zavrsnicu evropskog prvenstva...
Lazar Markovic je igrao drugo poluvreme protiv Danske i verovatno ce poceti tekmu protiv Iraca, a Lazovic, Milivojevic i Djuricic su vec standardni...

Ja stvarno ne kapiram ovaj tvoj stav...
Mislim, van pameti je stavljati jednu prijateljsku utakmicu ispred utakmice koja moze nasim mladim momcima doneti plasman na zavrsnicu evropskog prvenstva...
Lazar Markovic je igrao drugo poluvreme protiv Danske i verovatno ce poceti tekmu protiv Iraca, a Lazovic, Milivojevic i Djuricic su vec standardni...

JA cenim da nasa U21 selekcija moze i MORA da dobije Irsku i bez 3 glavna igraca......
Milivojevica nisam pominjao za A tim,to je ZonPi nesto brljao

A reprezentacija uvem mora da ima prenost pred U 21. Kakvu korist imamo od toga ako mlada repka bude prvak evrope.Nikakvu. Nas fudbal i jeste tu gde jeste upravo zbog ovakvih razmisljanja. U normalnim fudbalskim zemljama mlade reprezentacije sluze zato da se pravi okosnica za a tim, onaj ko je dobar odma ulazi u A tim i vise se ne vraca u mladu reprezentaciju. Samo kod nas se debituje sa 23 godine za A reprezentaciju.:dash: Prema tome neka Lazar i ostala djeca lepo idu u meksiko pa da se tamo uigravaju sa A timom. Sto vise zajednickog druzenja i treninga spremnija ce reprezentacija docekati sledece kvalifikacije.

Ljudi mlada repka moze da oladi Irce i bez ovih igraca,a neobicno vazno je da Darko Lazovic,Filip Djuricic i Lazar Markovic budu s A selekcijom pa mozda i Aleksandar Ignjovski......ne radi se o rezultatskom smislu turneje,jer je takav pogled na stvari jako jajarski,uzak i kratkorocan.....kad god dozivimo fijasko govorimo o tome kako necemo da jurimo rezultat vec da cemo spustiti loptu i iskreirati ekipu za buducnost i uvek to ostane na recima......meni,a verujem i vecini navijaca mnogo vise znaci da Lazar upise gol a Filip i Darko asistenciju na debiju za A selekciju nego da uvaljaju 5 komada za mlade......

to sto ste vi nesposobni u svemu drugom sem u spletkama je druga stvar

Moja poenta je ipak savršeno jednostavna.
Vujošević (Partizanova legenda) je odveo Pekovića da igra za Crnu Goru. To što se ti osjetiš opareno, pa odmah počinješ sa kritikovanjem Crvene Zvezde, 'ebi ga, ne može uticati na činjenicu koju sam izrekao, a koje si i ti svjestan.
Partizan učestvuje u Jadranskoj ligi, i ima ogromnu korist od toga. Samim tim je tvoja kritika Zvezdinog učešća u istoj obično *****nje, da 'prostiš na izrazu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back