Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko kog da je izabrao ne mora da znaci da se slazemo u sve sto uradi. to i nije bitno za ovu temu.
moja nacionalna svijest je ta koja je i nema veze sa fudbalom i srbijom. kad preispitas malo svoju nacionalnu svijest i ukapiras da ako nisam srbin ne mrzim srbiju mozemo pricati.
kad ti budes navijao za crnogorsku reprezentacija ko ja za srpsku mozemo pricati o fudbalu.
evo jedan primjer tada sr jugoslavija ili srbija i crna gora protiv madjarske kad smo ih demolirali. dje su strijelci bili vecinom crnogorci, i ne spominje se crna gora gora. nego skoro svudje sada srbija protiv madjarske. mislim da to tebi ne smeta . ali meni da.
vidim boldovao si ovo kada crnogorac igra za srbiju da je to ok ali ne kada srbin igra za crnu goru. ali ne ukapirah komentar.
to samo ide u jednom smjeru znaci. neces reci za prleinovica da je izdao crnu goru jer je srbin iako nije vidio srbiju dok nije pobjegao u partizan. ali bi rekao za nekog igraca iz srbije da uradi to i igra za crnu goru. meni ne smeta , nek igra ko hoce dje hoce , valjda sam covjek zna sta je dobro za njega i njegovu karijeru.
a sto se volkova tice, odigrace 1 do 2 utakmice za srbiju i to je to. na toj strani ste jaki a mi losiji. po meni njemu bi bolje bilo da igra za nas imao bi vise nastupa za reprezentaciju sa time bi i njemu cijena porasla. a on od toga zivi za razliku mene a pretpostavljam i tebe. nema tu nacionalizma i emocija. zna se da je fudbal biznis kao i citav sport. kad se to ukapira lakse cemo svi mi prolaziti kroz te nemoralne transfere.

Samo cu reci:
Crnogorci (brdski Srbi)=Srbi
Crna gora-ista kategorija kao Sumadija,Banat,Dalmacija,Makedonija
Crnogorci isto sto i Sumadinci,Dalmatinci,Banacani.....

E zato ja ne navijam za reprezentaciju Crne Gore,BiH i ostalih sranja.....
postoji samo jedna reprezentacija svih nas.....

to ti je mentalitet nasih fudbalera (ostali sportisti su uglavnom bez te boljke) i to ne samo kad je u pitanju reprezentacija
vidis i ove nase sisice sto igraju za Partizan, oduvaju ih neki salabajzeri iz Irske :besan2: vuku se po terenu ko babetine, a ovamo "Partizan mi je druga kuca" :besan2:

Pa Partizan i jeste druga kuca za svakog. Svako ko ne uspe u inostranstvu ima garantovan ugovor sa Partizanom, ali pod jednim uslovom - da dolazi bez obestecenja

Samo cu reci:
Crnogorci (brdski Srbi)=Srbi
Crna gora-ista kategorija kao Sumadija,Banat,Dalmacija,Makedonija
Crnogorci isto sto i Sumadinci,Dalmatinci,Banacani.....

E zato ja ne navijam za reprezentaciju Crne Gore,BiH i ostalih sranja.....
postoji samo jedna reprezentacija svih nas.....
aj polako i ne okreci se, mislio sam da si ozbiljniji sagovornik.
zbog takvih kao ti ste tu i dje jeste

Pa baš to i ja kažem. Nisam govorio o Crnogorcima nego o Crnoj Gori (i njenoj vlasti).

A što se tiče ovoga ostalog budi malo realniji. Da je u Srbiji neko hteo da spreči, šta misliš da li bi danas Jovetić, Vukčević, Savić a pre svih Vučinić igrali za Crnu Goru? Sva trojica su srpski fudbaleri, malo ih šta veže u fudbalskom smislu za CG, ali su iz Crne Gore i niko nije ni pokušavao da ih spreči (čak naprotiv) da igraju za CG. Znači nijednog igrača iz CG Srbija nije ni pipnula.

E, ali onda je Dejo rešio da počne da vrbuje i po Srbiji igrače koji nemaju blage veze sa Crnom Gorom a u Srbiji su kandidati za reprezentaciju. Zloupotrebljavajući što igrači sa prostora SFRJ mogu da biraju reprezentaciju bez ikakve dodatne procedure. Izvini prijatelju, ali to nema nigde. Ko je taj ko ovde treba da se ljuti?
znas kad bi privoleo vukcevica , savica i jovetica
boldirano licno poznajem
da igraju za srbiju. nikad. za vucinica sam cuo razne price a vidio svojim ocima da dize 2 prsta u slovo L
znak liberala u crnoj gori.
a sto se jovetica tice, terzic ga je zvao pola sata prije utakmice sa madjarima da mu kaze da jos nije kasno da se predomisli da igra za srbiju. tako kad pricas neke stvari budi malo obavjesteniji i ne znamo ni ja ni ti ko je koga vrbovao i ko treba da se ljuti a ko ne. ovo sto znam to i iznesem ne lupam kao neki cisto da kazu i budu velike patriote

aj polako i ne okreci se, mislio sam da si ozbiljniji sagovornik.
zbog takvih kao ti ste tu i dje jeste

A ne,mi smo tu gde jesmo zbog nejedinstva i nedefinisanosti ciljeva,a te price da su Srbi propali zbog svoje "hegemonije" ostavi za druga crvenog i njegovu epohu,tada je to bilo aktuelno i uvaljivalo se narodu na svakom koraku,pa su Srbi ispadali krivi za neverovatne stvari.......ne pije vodu vise ta prica,mislim stoji da smo sami krivi za svoju propast ali ne zbog toga sto smo mnogo hteli vec sto nismo znali sta smo hteli
Ali to je neka druga tema,cinjenica je da ne mogu da navijam za crnogorsku reprezentaciju,mada ne ih ne mrzim......

A ne,mi smo tu gde jesmo zbog nejedinstva i nedefinisanosti ciljeva,a te price da su Srbi propali zbog svoje "hegemonije" ostavi za druga crvenog i njegovu epohu,tada je to bilo aktuelno i uvaljivalo se narodu na svakom koraku,pa su Srbi ispadali krivi za neverovatne stvari.......ne pije vodu vise ta prica,mislim stoji da smo sami krivi za svoju propast ali ne zbog toga sto smo mnogo hteli vec sto nismo znali sta smo hteli
Ali to je neka druga tema,cinjenica je da ne mogu da navijam za crnogorsku reprezentaciju,mada ne ih ne mrzim......

ma i ja tesko mogu da navijam za nekoga iz bivse SFRJ, eventualno za Makedonce...

Vucinic

vucinic3prsta_155_200.jpg

Pekovic

p-makabi2.jpg

znas kad bi privoleo vukcevica , savica i jovetica
boldirano licno poznajem
da igraju za srbiju. nikad. za vucinica sam cuo razne price a vidio svojim ocima da dize 2 prsta u slovo L
znak liberala u crnoj gori.
a sto se jovetica tice, terzic ga je zvao pola sata prije utakmice sa madjarima da mu kaze da jos nije kasno da se predomisli da igra za srbiju. tako kad pricas neke stvari budi malo obavjesteniji i ne znamo ni ja ni ti ko je koga vrbovao i ko treba da se ljuti a ko ne. ovo sto znam to i iznesem ne lupam kao neki cisto da kazu i budu velike patriote

Volim vas dobro obaveštene što znate što mi ostali ne znamo. Čuj Terzić zvao Jovetića. Prvo, Terzić je u FSS radio za interese Crne Gore jer je dao na poklon Vučinića sa obrazloženjem "Dejo ga je tražio". Crna Gora mu se fino odužila jer se posle godinama krio u njoj pošto je u Srbiji bio pod poternicom.

A drugo, i da ga je zvao, pa šta? Recimo da ga je pitao da igra, ovaj recimo da nije hteo, i kraj. Kakav je to pristisak? Kakva je to sličnost sa ovim što rade sa Volkovom?

I čitam izjavu sada tog Brnovića, kakvo je to đubre i licemer to je strašno. Čuj sad "Volkov" je doveden u tešku situaciju". A ko ga je doveo u tu situaciju? Savićević, Brnović i Milošević su radili ono što se ne radi i sada je valjda neko u Srbiji kriv što je Volkov "doveden u tešku situaciju". Maltene je zvao Volkova iz humanitranih razloga pošto ovaj neće moći da se probije u Srbiji jer Srbija ima Kolarova.

Brnović mora da odluči, da li hoće da selektira reprezentaciju Crne Gore ili B selekciju Srbije.

A te priče o Jovetiću crnogorskom patrioti nemoj da me zasmejavaš.

Ljudi generalno pada interesovanje za sport ili bolje reći posjete sportskim manifestacijama na ovim našim prostorima ali i šire, pogledajte samo praznih stadiona na mečevima LE, i ta regionalna liga u košarci za koju god. će imati goru posjetu nego liga Srbije, jedino još Partizan i Zvezda malo drže posjetu ovi ostali ako skupe 500 ljudi puna kapa... Rukometna regionalna liga, jedan Šabac neće da se odazove na utakmice te lige, a ne vidim na koji način su oni zasićeni sportom i u kojem su to sportu oni velikani, dođe ih 500 - 1 000 u dvoranu umjesto 3 000. Rukomet LŠ prazne dvorane pogotovo klubova sa ovih prostora, o nekim manjim sportovima i da ne pričam

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back