ova evst mi je bas polepsala danMada sam on je apsolutno malo. Mora ceo FSS da ode. Mada ako ode samo Tole porusice se i ostali ko kula od karata
.
Admirale sto se Rajevca tice nit smrdi nit mirise. Mada mislim da ce on na klupu. Trebo je on na klupu vec posle Antica ali nije hteo da zajebe Radomira.![]()
vise smrdi i to na zatvaranje........kod igraca svih a pogotovo mladjih mnogo veci autoritet moze izazvati Piksi o kome je stvoren mit ovde nego neki tamo Rajevac koji je otisao i sa gotovim timom Gane uz dosta srece i fizicke spreme stigao do 1/4 finala SP pri tom zabelezivsi samo 1 pobedu......ali to u Srbiji malo ko konta,svima po anketama zinulo dupe za Rajevca u fazonu kao ako je s Ganom bio u 1/4 finalu sa nama bi osvojio a ne gledaju kako je dosao do tog rezultata i sta neguje......kao i sve u ovoj zemlji i na fudbal se gleda povrsno pa su tako nasi fudbaleri alfa i omega za tamo neke camuge ganjanske koje umeju samo da trce a pogledajte pa cete videti da je njima upravo ta osobina i donela rezultat