Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ova evst mi je bas polepsala dan:mrgreen: Mada sam on je apsolutno malo. Mora ceo FSS da ode. Mada ako ode samo Tole porusice se i ostali ko kula od karata:mrgreen:.
Admirale sto se Rajevca tice nit smrdi nit mirise. Mada mislim da ce on na klupu. Trebo je on na klupu vec posle Antica ali nije hteo da zajebe Radomira.:mrgreen:

vise smrdi i to na zatvaranje........kod igraca svih a pogotovo mladjih mnogo veci autoritet moze izazvati Piksi o kome je stvoren mit ovde nego neki tamo Rajevac koji je otisao i sa gotovim timom Gane uz dosta srece i fizicke spreme stigao do 1/4 finala SP pri tom zabelezivsi samo 1 pobedu......ali to u Srbiji malo ko konta,svima po anketama zinulo dupe za Rajevca u fazonu kao ako je s Ganom bio u 1/4 finalu sa nama bi osvojio a ne gledaju kako je dosao do tog rezultata i sta neguje......kao i sve u ovoj zemlji i na fudbal se gleda povrsno pa su tako nasi fudbaleri alfa i omega za tamo neke camuge ganjanske koje umeju samo da trce a pogledajte pa cete videti da je njima upravo ta osobina i donela rezultat

potpis ali opet gori od Pikija nemoze da bude:mrgreen:.
Slazem se da bi Piksi bio autoritet i igrali bi lepse. Inace kad smo kod nejga reko je da je itekako zagrejan za klupu Srbije samo da moraju da se promene neki ljudi u FSS cak je i spomenuo izbore.

Eto i mutavi Tole rekao da o selektoru ne razmisljaju dok ne budu izbori.:confused:

potpis ali opet gori od Pikija nemoze da bude:mrgreen:.
Slazem se da bi Piksi bio autoritet i igrali bi lepse. Inace kad smo kod nejga reko je da je itekako zagrejan za klupu Srbije samo da moraju da se promene neki ljudi u FSS cak je i spomenuo izbore.

Eto i mutavi Tole rekao da o selektoru ne razmisljaju dok ne budu izbori.:confused:

Naravno bice bolji od Pizona ali ne koliko bi navijaci zeleli.....on jeste zagrejan ali ne verujem da ce ga zvati Tole....pre ce gaziti svoju "cenjenu rec" i ponovo nuditi Rajevca inace trenera ciji je najveci domet pre Gane bio vd trener zvezde na par tekmi i trener vojvodine jednu sezonu a inace konstantan posao imao je u klubovima ranga Borac Cacak,dakle srpska skola trenera ziher do bola a i menadzeri ce da ga vrte oko malog prsta......

Antic, da nam dodje?!?! .. posle ovih tuzbi, zalbi, pljuvanja sa ovim retardima.. to bi mu trebalo kao trece jaje u ovom trenutku. Takodje, Piksiju cvile jajca da se bakce sa ovim lopurdama, a ni on se nije bash pokazao kao cveckica kada je komandovao Zvezdom, staaara je to izlizana mistrija. Shta sada kada je osvojio titulu u Japanu, podvlachim Japaaaaaanu, jeste da je tamo Bog i da ga Vengi ovde reklamira na sva zvona, ali opet da li je u stanju da nas digne na noge, nisam bash siguran. Njemu tamo sve cveta, hoce da nazovu novi stadion po njemu, Tojota izbacila modele Pixi eeeee, i josh je dobio ulicu u Nagoji.. pa koji mu moj treba da dolazi, svashta. Klasichno nabijanje tiraza.
Rajevac je realnost i ne bi me chudilo da nas zajashe

Verovatno je prvi skupio album Panini... to ga kandiduje za RTS - FIFA PANINI eksperta.

panini.jpg

Demokratija do iditotizma.
Ne mislis da je znacajna razlika kuckati po tastaturi ili 'diskutovati' pred celom Srbijom???
.......Gledaju deca, a sta zna dete sta je 300kg

:kafa:

Ne ja sam samo rekao da on ima isti osnov i legitimitet da to komentariše kao i svi mi ...dakle sa pozicije navijača..... a sad vi priznajte da bi ste svi da ste dobili poziv učestvovali u onoj emisiji ...

btw...mislim da je u istoj izneto lom gluposti od strane svih učesnika ..........

Sa tim se ne slazem.
Nema isti leg, ima veci jer da ima isti ne bi ga zvali.
A taj legitimitet nema nikakve osnove.
Mozda se ljubi sa urednikom ali o fudbalu....
Ovo je samo vrhunac TV idiotluka, gde mi bolidi/gledaoci MORAMO da budemo obavesteni sta reziser misli o fudbalu , ili o spoljnoj politici Srbije???
Ni za jednu od te dve teme nije kvalifikovan a mogli su da zovu Karleusu, ona bar duva fudbalerima, pa je bolji kandidat za pricu o fudbalu.

Sa tim se ne slazem.
Nema isti leg, ima veci jer da ima isti ne bi ga zvali.
A taj legitimitet nema nikakve osnove.
Mozda se ljubi sa urednikom ali o fudbalu....
Ovo je samo vrhunac TV idiotluka, gde mi bolidi/gledaoci MORAMO da budemo obavesteni sta reziser misli o fudbalu , ili o spoljnoj politici Srbije???
Ni za jednu od te dve teme nije kvalifikovan a mogli su da zovu Karleusu, ona bar duva fudbalerima, pa je bolji kandidat za pricu o fudbalu.

Dakle ponovo ...on ima isti legitimitet ...ali to što ga oni tretiraju kao da ima veći to je druga priča .... dakle poenta je ...ne pljujte Gorčina što se tamo pojavio i izneo svoje mišljenje jer bi 90% nas ovde uradilo isto da je bilo u njegovoj poziciji ...već pljujte onog ko ga je zvao jer mu je dao veći značaj nego što ga ima realno .....

Gledam ovu budalu Gorčina Stojanovića na rts u kako raspreda o FSS i problemima Ser fudbala, pa se mislim koju je utakmicu on rezirao i u kom svojstvu gostuje u sportskim emisijama???
Prosvetite me molim vas?!

Znam samo da ima sportsku kolumnu ili sta vec u Blicu. E sad, kako je on postao faktor da ga mediji pozivaju da analizira sportska desavanja, to stvarno ne znam.

Trazim bas dal je ozenjen,zena,deca.
Intervju dat gayecho.com ???
Da li vas kao zaljubljenika u fudbal ljuti što se za navijače u poslednje vreme vezuje samo huliganizam i nasilje? Kako se izboriti s nasilje u sportu i oduzeti navijanje i strast ka sportu od huligana koji su samo zaljubljenici u nasilje?

GS: Ja sam navijač trideset pet godina. Možda i koju duže. I uvek sam pravio razliku između budala i istinskih fanova, kao i u drugim oblastima. Da bi se izborilo sa nasiljem, za početak je potrebno imati volju za tako nešto. Mi živimo u zemlji u kojoj vlast ne samo da nema takvu volju, nego i politikantski kalkuliše sa nasiljem za svoje uskogrude ciljeve. Kod nas, uostalom, politika nije deo društvene zbilje, nego se, naprotiv, ukupna društvena situacija potčinjava politici shvaćenoj kao power game.

Znaci bradata gospodjica je zaljubljenik navijac-strucnjak i zato je pozvan da sa TVa soli pamet.
E Srbijo!!!!

A ovde se drobi o kompetentnosti Gorcina Stojanovica za ucescenje u fudbalskoj tv emisiji:dash:
Ovo ide na dusu Pizonu i pored ostavke za ovo ga treba obesiti za jajca.....tako smo pustili Vucinica tako sada i Volkova koji je uz Kolarova najbolji bek koga imamo......ali bitno je da se zove Dusko Tosic kako bi ubelezio prve minute za Betis pa da onda se vrati u zvezdu i bude bolje prodat........
E sad vi skontajte koliko bi mi dobili u ovim kvalifikacijama Volkovim a koliko ce biti potreban u narednim........ali on nije bio prioritet posto ce inostrani angazman zaraditi igrama u svom klubu ne treba mu repka,suvi kvalitet se spozna......cak ni njegov predsednikk u "surovom" obracunu s FSS i Pijonom nije ga ni pomenuo vec se vatao za Babovica i Tomica,robu koja mu slabije ide......:evil::evil::evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back