Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ovde se drobi o kompetentnosti Gorcina Stojanovica za ucescenje u fudbalskoj tv emisiji:dash:
Ovo ide na dusu Pizonu i pored ostavke za ovo ga treba obesiti za jajca.....tako smo pustili Vucinica tako sada i Volkova koji je uz Kolarova najbolji bek koga imamo......ali bitno je da se zove Dusko Tosic kako bi ubelezio prve minute za Betis pa da onda se vrati u zvezdu i bude bolje prodat........
E sad vi skontajte koliko bi mi dobili u ovim kvalifikacijama Volkovim a koliko ce biti potreban u narednim........ali on nije bio prioritet posto ce inostrani angazman zaraditi igrama u svom klubu ne treba mu repka,suvi kvalitet se spozna......cak ni njegov predsednikk u "surovom" obracunu s FSS i Pijonom nije ga ni pomenuo vec se vatao za Babovica i Tomica,robu koja mu slabije ide......:evil::evil::evil:

sve mi jasno samo ne znam kako to pustiste vucinica??? pokusaj mi to objasniti, posto ocigledno znas neke stvari koji rijetko ko zna.

Cek, sta bi sa onim dogovorom naseg i crnogorskog saveza da ne otimaju jedni drugima igrace?
Inace, i ja sam cuo da je Vucinic hteo da igra za Srbiju, i upravo zbog ovog dogovora, kao i zbog pritisaka na Vucinica iz CG, Mirko je zaigrao za crnogorsku repku.

dogovor je bio da se ne otimau igraci koji zele da igraju za te reprezentacije, znaci da je mirko htio da igra za srbiju mogao je nema tog dogovora koji bi to mogao da sprijeci. mirko se razmisljao za koju ce da igra, dvoumio se jer je mislio da ce u srbiji prije da ode na neko prvenstvo i sl,al se prosetao kroz niksic i prelomio je:)
to vec savez nema nista sa tim, nego par momaka i mirkove noge koje su sacuvane. a vec kad smo kod toga isti taj terzic je zvao jovetica pola sata prije utakmice protiv madjarske sa recenicom: jos ti nije kasno da se predomislis i da igras za nas, toliko o tom dzentlmenskom dogovoru, kao i svaki dogovor kod nas , ni jedan se ne postuje

Vidi se.
Zato je pola reprezentacije Crne Gore rodjeno u Srbiji
pa mozda rodjeno ali svi vuku neke korjene odavde pa su imali uslova da igraju. a i sto ne bi sebi digli cijenu malo kad i onako kod vas ne bi zaigrali. realno smo mala baza da bi imali na svaku poziciju kvalitetnog igraca. a nesto ne vidim da se bunite sto ste subotica uzeli ono amerikancima ili onoga svajcarcima.pa sad ste kleao htjeli. da ne kazem druge sportove dje igraju igraci rodjeni u cg i koji su se afirmisali u cg. nesto vas ne cuh da ste bili protiv toga da igraju za srbiju jer su crnogorci.

pa mozda rodjeno ali svi vuku neke korjene odavde pa su imali uslova da igraju. a i sto ne bi sebi digli cijenu malo kad i onako kod vas ne bi zaigrali. realno smo mala baza da bi imali na svaku poziciju kvalitetnog igraca. a nesto ne vidim da se bunite sto ste subotica uzeli ono amerikancima ili onoga svajcarcima.pa sad ste kleao htjeli. da ne kazem druge sportove dje igraju igraci rodjeni u cg i koji su se afirmisali u cg. nesto vas ne cuh da ste bili protiv toga da igraju za srbiju jer su crnogorci.

Nema to veze sa korenjem,vec sa zivotom u zajednickoj drzavi,pa tako svi iz bivse zemlje imaju pravo da biraju za koga ce igrati
Eeeeeeee mesas sada stvari,Subotic je rodjen u Banjaluci i imao je pravo nastupa (ima ga i Volkov ali valjda ce decko normalno rezonovati i srce ce ga povuci na pravu stranu) za nas bosance amere ili nemce......na njega nije vrsen pritisak vec se on odlucio za nas........vama vise od pola tima cine Srbi.
Kuzmanovicevi roditelji su Srbi
Kleo nema pravo nastupa niti ce ga imati u skorije vreme
A sto se Volkova tice ne krivimo mi Crnogorce niti vas savez niti bilo koga odozdo,mi krivimo nas savez i naseg selektora i struku sto je propustila igraca......ako vi imate zakonsko pravo da ga uzmete i ako njega srce povuce na pogresnu stranu onda je to resena stvar mi smo krivi zbog toga.......Tole i Pizon i niko vise........

Poslednja izmena:

Ok, ako ti reprezentaciju gledas kao neki klupski projekat.
Tu se nasa misljenja razilaze.
Subotic je cist Srbin.
Sto se tog korenja tice, po vama citava Istocna Evropa vuce poreklo iz Crne Gore.
Mi smo jedan isti narod, to je cinjenica poznata od davnina, a to sto se sad kroji istorija i iskrivljuju cinjenice, to je vec za pdf politika, a ne za ovaj fudbal.
I bas me interesuje koje smo to sportiste vama "drpili"?

Ok, ako ti reprezentaciju gledas kao neki klupski projekat.
Tu se nasa misljenja razilaze.
Subotic je cist Srbin.
Sto se tog korenja tice, po vama citava Istocna Evropa vuce poreklo iz Crne Gore.
Mi smo jedan isti narod, to je cinjenica poznata od davnina, a to sto se sad kroji istorija i iskrivljuju cinjenice, to je vec za pdf politika, a ne za ovaj forum.
I bas me interesuje koje smo to sportiste vama "drpili"?
ako smo isti narod sto vam smeta sto ce da igra za nas??? pa to mi onda nije jasno.
a ako vec pitas nabrojacu 3 koje znam jer sam sa primorja.
nikic odbojkas znam i razlog zbog koje igra za srbiju
prleinovic rodjen u kotor iz jadrana presao da igra za srbiju
mandic rodjen u kotor iz primorca presao da igra za srbiju

ako smo isti narod sto vam smeta sto ce da igra za nas??? pa to mi onda nije jasno.
a ako vec pitas nabrojacu 3 koje znam jer sam sa primorja.
nikic odbojkas znam i razlog zbog koje igra za srbiju
prleinovic rodjen u kotor iz jadrana presao da igra za srbiju
mandic rodjen u kotor iz primorca presao da igra za srbiju

Isto pitanje ja postavljam vama: zbog cega vi pretite batinama onima koji hoce da igraju za Srbiju, ako je svejedno?
Mi smo sad dve susedne drzave, i po vama dva razlicita naroda, posle vase nezavisnosti.
Ja govorim o geografskim odrednicama.
Znaci, ako Cacanin igra za CG, on sad ispada stranac jer je Srbin.
Isto i obrnuto.
Da nabrojim ja tebi samo fudbalere: Milan Jovanovic, Marko Basa, Radoslav Batak, Dejan Damjanovic, Vladimir Bozovic, Nikola Drincic...
I?

Ne, ali ako smo imali dogovor o neotimanju, nije ok sa strane crnogorskog saveza.
Oni capili Basu i jos 6-7 fudbalera, sad Volkova, a mi se tu pravimo fini.
Mada se slazem da je nas savez glavni krivac za ovu situaciju.

Pa ako ova uprava saveza ostane na celu jos neko vreme tek ce ljudi poceti da beze odavde......eeeee pred nosom nam selekcija nastala pre 5 godina otima igrace........bitno je da Dusko Tosic u timu........nego nista se ne prica za selektora,nece valjda da cekaju izbore pa tek tada da ga trazi novo rukovodstvo?
Ko god bio novi selektor prvo sto treba da uradi odma jeste da zove Volkova (ako ne bude kasno) i da se s njim dogovori a onda na avion pa u sankt petersburg na dogovor sa Dankom........

http://reprezentacija.rs/index.php?...-srbiju-pizon-selektor-do-2013&catid=25:vesti

Pižon je ubeđen da ćemo u narednim kvalifikacijama imati više sreće

Iz sedišla UEFA-e u Nionu kasno sinoć stiglo je saopštenje u kojem se navodi da je ova organizacija odlučila da kazni Fudbalski savez Srbije tako što će ga onemogućiti da smeni selektora Srbije Vladimira Petrovića Pižona do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

- Česti neredi koje prave srpski navijači na gostovanjima svoje reprezentacije, kao i njihovo konstantno zviždanje tokom intoniranja protivničke himne, naveli su nas da odlučimo da još jednom sankcionišemo Fudbalski savez te zemlje – stoji u saopštenju UEFA-e, koje je potpisao njen predsednik Mišel Platini.

- Dosadašnja praksa bila je visoka novčana kazna, kao i nekoliko mečeva pred praznim tribinama, ali se u slučaju Srbije ona se pokazala neuspešnom. Nakon brojnih analiza šta bi navijači ove reprezentacije zaista mogli da dožive kao sankciju, ekspertski tim UEFA-e doneo je odluku da zabrani Fudbalskom savezu Srbije da smeni svog selektora Vladimira Petrovića Pižona do kraja narednog ciklusa kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, kao i da njemu onemogući da sam podnese ostavku na tu funkciju – navodi se u saopštenju.

Selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon smatra da je naš savez dobro prošao prilikom izricanja ove kazne.

- Moglo je da se dogodi da meč protiv Makedonije u narednom ciklusu kvalifikacija igramo pred praznom Marakanom, tako da se može reći da smo sjajno prošli, pogotovu ako se uzme u obzir da je najveći problem u ovim kvalifikacijama bilo odsustvo sreće – kaže Pižon, koji je kao najbolji primer nedostatka fortune naveo izvođenje penala.

- Skoro da sam ubeđen sam da bi Stanković, Krasić, Kolarov ili čak Pantelić bolje izveli penal od Vidića, ali prevelika je odgovornost da kao jedan selektor vi budete taj koji će odlučivati o tome ko će izvesti najstrožu kaznu. Zbog toga sam odlučio da igrači na licu mesta igrom zimi-zami-zum odrede ko će izvesti penal. Verujte mi da sam se za glavu uhvatio kada sam video da se Vidić približava lopti, ali šta da se radi, tako je htela sudbina – izjavio je Pižon koji se osvrnuo na postavljenu taktiku zbog koje su ga poslednjih meseci kritikovali mnogi novinari.

- Ne vidim šta je loše u taktici koju sam postavio sa deset igrača u polju i jednim na golu – kratko je prokomentarisao Pižon.

Izvor: njuz.net

:mrgreen:

Da li je moguce da se mi sa Crnogorcima raspravljamo oko fudbala ??? Crnogorski fudbal bi bio na nivou Andore da im nije Srbije

Svi najbolji crnogorski fudbaleri su igrali za Partizan ili Zvezdu osim Vucinica. Bas bi Mijatovic i Savicevic pravili onakve karijere da su ostali u Buducnosti hahahahahahaha

Okosnicu u svakoj liniji tima im cine igraci koji su ime stekli u srpskim klubovima

Golman

Bozovic - Partizan

Odbrana

Basa - OFK Beograd

Savic - Partizan

Bozovic - OFK Beograd

Vezni

Drincic - Partizan

Vukcevic - Partizan

Napad

Jovetic - Partizan

Delibasic - Partizan

Sad vidim poceli su da ignorisu srpske klubove pa su se okrenuli prodaji hrvatskim klubovima. Bas ce se usreciti sa njima hahahahaha

sve mi jasno samo ne znam kako to pustiste vucinica??? pokusaj mi to objasniti, posto ocigledno znas neliko godina.ke stvari koji rijetko ko zna.

E, o tome znam. Nekom prilikom sam razgovarao za Terzicem i to sam ga pitao. Odgovorio mi je: tako smo se dogovorili sa Dejom, mi imamo dosta dobrih igraca pa nesto da damo i Crnogorcima.

Fakat je da Vucinic imao neki specijalni odnos sa Savicevicem, ali fakat je i to da Terzic kada su ga ovde poterali krio s e u CG nekoliko godna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back