Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Karadžić: Neću podneti ostavku, rano je za priče o smeni Pižona

Beta | 13. 10. 2011. - 20:24h | Komentara: 74

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić izjavio je da neće podneti ostavku na funkciju pod pritiskom javnosti i pored neuspeha reprezentacije da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo.

"Ja ništa ishitreno i pod pritiskom neću da uradim, ni pod bilo kakvim pritiscima javnosti, zato što smatram da sada imamo dovoljno vremena da o svomu ozbiljno i predano razovaramo. Uradićemo ono što je najbolje za fudbal", rekao je Karadžić za RTV B 92.

On takođe smatra da nije vreme da se odlučuje o smenjivanju selektora reprezentacije Vladimira Petrovića.

"Do septembra sledeće godine nema takmičarskih i kvalifikacionih utakmica, samo dve-tri prijateljske. Pitanje selektora u ovom trenutku nije aktuelno. Petrović je tu do kraja godine i u tom periodu ćemo razgovarati o selektoru i oko struke", rekao je predsednik FSS-a.

On ipak smatra da snosi deo odgovornosti za neuspeh reprezentacije ali naglašava da je taj neuspeh samo polovičan jer se ekipa plasirala na prethodno veliko takmičenje.

"Moja krivica nija mala. Rekao sam da je moja odgovornost najveća i ne bežim od toga. Mislim da smo u ovom mandatu uradili polovičan posao, plasirali se na Svetsko prvenstvo, a nismo na EP. Predstoje nam kvalifikacije za sledeći Mundijal i moramo da se spremimo za njih", rekao je Karadžić.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/204375/Karadzic-Necu-podneti-ostavku-rano-je-za-price-o-smeni-Pizona

A sad je uspeh plasman na SP, a dr0lj0 jedna glavata??? I to tvoj licni, je li? A ne onog koga si brze bolje najurio pa te sad dere po raznim sudovima, i tebe i tvoju pokvarenu bratiju iz FSS? Jooooj, pa sta treba da se desi da se vec jednom maknes iz naseg fudbala, kad ti poraz od Estonije i treci po redu izostanak sa finalnog turnira evropskog fudbalskog sampionata nista ne znace? Kad ce da se menja trener ako ne sad? Pred pocetak kvalifikacija za Svetsko mozda? Ne znam, stvarno vise ne znam, ovo gubi svaki smisao...

Zasto ovaj covek mora da nabija ovoliki pritisak naciji........
***** poguzvana neuspeh mu je bila pobeda protiv nemacke neuspeh mu je bilo jedno solidno izdanje na SP uspeh mu je trece mesto u grupi kvalifikacija.......sta si prosle godine pricao za tu estoniju i za plasman na EP?
Ipak treba samo primeniti Anticev recept jer koliko god ga blatili i on i ostatak nase "struke" s kojom ce razgovarati Dzajic-Djuric-Sestkovic-Santrac-Djora-Zivadin-Tumbak svi su prosle godine imali da proslove koju a danas kad smo u mnogo vecim lajnima svi oni se opet javljaju da zastite selektora i jos malo oblate prethodnog koji je ovom doneo 4 boda iz 2 meca.........
Veceg licemera ova planeta tesko da je videla........
Problem je sto novinari samo formalno pitaju,ako vec pocnes jedi govna do kraja i pisi........ovako samo hrane bagru......
pa te 2-3 prijateljske (bice ih 5-6) su najbitnije u cemu ce ti se sastojati pripreme za SP.......ne znam hoce li Savo da se kandiduje sad za izbore ali neverujem i njemu je lakse da sedi na klupi sokolova gde nema bas ninkavu odgovornost a deo je projekta i ide mu plata

Mi siti? Je li on gledao svoju "repku" vec 3 godine igraju ko k,vadi ih samo to sto su zbog EP 2008. bili sesti,pa su u prvih 10 na UEFA listi i onda nemaju protivnika iz prvog sesira..

Dovoljno je samo da ih Turci izbace u barazu i dozivece istu sudbinu kao i mi. Opet ima da im bude kriv Bilic, Mamic, Srbi, zelena trava, turska klima i ostale gluposti.
I kod nas je bila kriza protiv Estonije pa nereseno protiv Slovenaca pa bruka u Italiji i kada pomislis da smo dotakli dno mi prikupimo 6 boda od Irske i F. Ostrva i prividno se izvadimo iz krize. U sustini svi smo podsvesno znali da samo produzavamo agoniju sto se ispostavilo tacnim. Mnogo je bolje sto smo ispali jer bi bili samo kanta za napucavanje na EP sa ovakvom atmosferom u reprezentaciji. Probleme smo bacali pod tepih umesto da ih resavamo a sada kada su svi ti problemi isplivali videli smo u stvari gde smo u fudbalu.

3268_3.jpg

U pravu je. Nama fali gladi, zato i treba podmladiti tim, a ne zato što jedan Nemanja Vidić ne može da pruži dobru partiju sa 29 godina. Reprezentaciju je trebalo dobro prodrmati još nakon SP jer su oni to prvenstvo doživljavali kao šansu generacije, naložili su se, i onda kad su ispušili, a pritom se u međuvremenu dobro prodali, igranje za reprezentaciju više doživljavaju kao obavezu nego kao zadovoljstvo.

Reprezentaciju treba redovno osvežavati. Nije slučajno to što mi ne možemo da povežemo dva krštena kvalifikaciona ciklusa.

U pravu je. Nama fali gladi, zato i treba podmladiti tim, a ne zato što jedan Nemanja Vidić ne može da pruži dobru partiju sa 29 godina. Reprezentaciju je trebalo dobro prodrmati još nakon SP jer su oni to prvenstvo doživljavali kao šansu generacije, naložili su se, i onda kad su ispušili, a pritom se u međuvremenu dobro prodali, igranje za reprezentaciju više doživljavaju kao obavezu nego kao zadovoljstvo.

Reprezentaciju treba redovno osvežavati. Nije slučajno to što mi ne možemo da povežemo dva krštena kvalifikaciona ciklusa.

Koje bre podmladjivanje tima, 1. sto treba da se uradi je da se izmjene neki ljudi u FSS, Otjerali su jednog strucnjaka (Antica-inace covjek koji je trenirao Real, Barselonu i Atletiko) i doveli Pizona, sta je napravio - nista, zapravo nismo se plasirali (u baraz a kamoli nesto vise). Danas slusam izjavu Karadzica da je zadovoljan sa selektorom ali ne i igracima... 2. tek kada se urede stvari u savezu onda treba preci na tim, i tu izvrsiti rekonstrukciju i detaljno precesljati, ne podmladiti vec samo izbaciti iz tima ljude koji ne zele da igraju (ja ne vidim po kojem osnovu Pantelic igra u prvoj postavi, ili se lopta odbije od njega, ili je on jednostavno u nekom svom pokusaju, da nesto izvede, izgubi...)...

Pa naravno da treba da odu Tole i ekipa, to se ni ne dovodi u pitanje.

Ali naravno da treba i podmladiti, šta ti uopšte znači to rekonstrukcija bez podmlađivanja? Oterati Pantelića i dovesti koga? Kežmana? Ili možda ipak Lazara Markovića? Koga ubaciti umesto Stankovića? Veseljka? Ili ipak Ljajića? Umesto Žigića treba da igra Sulejmani ili možda raznorazni Despotovići, Dimitrijevići, i ostali JSL Kurčubići?

Uz par korekcija, mi imamo sasvim solidnu repku.
Prvo se zahvaliti Dekiju i Hijavati (Zigic moze eventualno da ostane u nekim kombinacijama, nece se baci :mrgreen:), zatim liferovati iz repke Milijase, Petrovice, Tomovice, Bisevce, Trivunovice, Damjanovice i slicnu boraniju.
Prevaspitati ova dva kopitara, Bambija i Laneta, da im nije tatko ostavio loptu, pa da je ne daju nikom.
Vidic treba da igra, ali da ima tretman kao i svi ostali u repki, a ako misli da glumi neku zvezdu, onda noga u dupe.
Baciti mlade snage u vatru: Sulejmanija, Tadica, Ignjovskog, Djuricica, Lazovica, Stefana Scepovica, a kasnije i Markovica, Nastasica...
Skloniti sa gola onog specijalca i vratiti Stojkovica, a kao zamenu, gurnuti u vatru Aleksica.
Naravno, to sve moze da uradi selektor sa autoritetom, koji ce da radi po svojoj savesti, a ne po nalogu menadzera i raznih drugih pijavica u fudbalu.

Да ли је могуће? :eek:

Погледајте добро снимак, одлично се види на 0:07 како му Ханданович показује прстом у коју страну да шута, а онда на 0:13 показује главом где ће се бацити. Два секунда раније креће налево како би овај дао гол. Па најбоље да се склонио са гола, можда би и погодио... :dash:
И после одбране нико од играча му не прилази да прославе, види се да им није стало. Срамота!

Ma Vidić će biti kapiten sastav više - manje ova okosnica tipa: Baneta, Krasića, Kolarova, Subotića, Kuzmanovića... ostaje, treba naći pravog gošu i barem jednog napadača ili "napraviti" ili naturalizovati i to je to ako hoćemo ozbiljno da pikamo loptu u onoj strašnoj grupi. A imamo sad vremena na pretek da se spremimo. Stanković ode, zahvaliti se i Žigiću, Lanetu, Panteliću...

Poslednja izmena:

Погледајте добро снимак, одлично се види на 0:07 како му Ханданович показује прстом у коју страну да шута, а онда на 0:13 показује главом где ће се бацити. Два секунда раније креће налево како би овај дао гол. Па најбоље да се склонио са гола, можда би и погодио... :dash:
И после одбране нико од играча му не прилази да прославе, види се да им није стало. Срамота!

Mozda je namerno promasio penal. Mozda zvezdini igraci bojkotuju reprezentaciju.

On to sa glavom redovno radi u Seriji A da bi zbunio onog ko sutira. Pogledaj klip na prethodnoj stranici ove teme, jasno se vidi. Nemojmo odmah skakati na raznorazne teorije zavere; nismo bili dovoljno dobri, ispustali smo bodove protiv smesnih protivnika i sad placamo kaznu izostankom sa jos jednog (treceg u nizu) EURA.

Brate zasto bi eventualno namerno promaseni penal umanjivao krivicu sutera i selektora i predsednika?
Inace sto se tima tice:
golmani:brkic,aleksic,saranov
desni bekovi:ivanovic,basta
levi bekovi:kolarov,volkov
stoperi:subotic,rajkovic i.......vidic ako bude se ponasao ko do sad sut karta i Bisevca u tim
zadnji vezni:kacar,fejsa (prva zamena Ignjovski)
centralni vezni:kuzmanovic,ninkovic
ofanzvini vezni:ljajic,djuricic
Krila:krasic,tosic,tadic,darko lazovic
napad:sulejmani,markovic,mrdja (jovanovic)

selektor,dragan stojkovic

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/204375/Karadzic-Necu-podneti-ostavku-rano-je-za-price-o-smeni-Pizona

Toleta treba zivog odrati na glavnom graskom trgu uz direktan prenos na nacionalnoj televiziju.

On ipak smatra da snosi deo odgovornosti za neuspeh reprezentacije ali naglašava da je taj neuspeh samo polovičan jer se ekipa plasirala na prethodno veliko takmičenje.

"Moja krivica nija mala. Rekao sam da je moja odgovornost najveća i ne bežim od toga. Mislim da smo u ovom mandatu uradili polovičan posao, plasirali se na Svetsko prvenstvo, a nismo na EP. Predstoje nam kvalifikacije za sledeći Mundijal i moramo da se spremimo za njih", rekao je Karadžić.

Aha, a dobro ti je sad sta je Antic uradio, to je tvoj uspeh, a njegov neuspeh. Govedo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back