Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj covek redovno snifuje koks...Ako neko njega jos slusa,taj je budala..
Karadžić: Neću podneti ostavku, rano je za priče o smeni Pižona
Beta | 13. 10. 2011. - 20:24h | Komentara: 74
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić izjavio je da neće podneti ostavku na funkciju pod pritiskom javnosti i pored neuspeha reprezentacije da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo.
"Ja ništa ishitreno i pod pritiskom neću da uradim, ni pod bilo kakvim pritiscima javnosti, zato što smatram da sada imamo dovoljno vremena da o svomu ozbiljno i predano razovaramo. Uradićemo ono što je najbolje za fudbal", rekao je Karadžić za RTV B 92.
On takođe smatra da nije vreme da se odlučuje o smenjivanju selektora reprezentacije Vladimira Petrovića.
"Do septembra sledeće godine nema takmičarskih i kvalifikacionih utakmica, samo dve-tri prijateljske. Pitanje selektora u ovom trenutku nije aktuelno. Petrović je tu do kraja godine i u tom periodu ćemo razgovarati o selektoru i oko struke", rekao je predsednik FSS-a.
On ipak smatra da snosi deo odgovornosti za neuspeh reprezentacije ali naglašava da je taj neuspeh samo polovičan jer se ekipa plasirala na prethodno veliko takmičenje.
"Moja krivica nija mala. Rekao sam da je moja odgovornost najveća i ne bežim od toga. Mislim da smo u ovom mandatu uradili polovičan posao, plasirali se na Svetsko prvenstvo, a nismo na EP. Predstoje nam kvalifikacije za sledeći Mundijal i moramo da se spremimo za njih", rekao je Karadžić.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/204375/Karadzic-Necu-podneti-ostavku-rano-je-za-price-o-smeni-Pizona
Taj covek redovno snifuje koks...Ako neko njega jos slusa,taj je budala..
Mi siti? Je li on gledao svoju "repku" vec 3 godine igraju ko k,vadi ih samo to sto su zbog EP 2008. bili sesti,pa su u prvih 10 na UEFA listi i onda nemaju protivnika iz prvog sesira..Taj covek je nazalost sada rekao istinu
Mi siti? Je li on gledao svoju "repku" vec 3 godine igraju ko k,vadi ih samo to sto su zbog EP 2008. bili sesti,pa su u prvih 10 na UEFA listi i onda nemaju protivnika iz prvog sesira..
Mi siti? Je li on gledao svoju "repku" vec 3 godine igraju ko k,vadi ih samo to sto su zbog EP 2008. bili sesti,pa su u prvih 10 na UEFA listi i onda nemaju protivnika iz prvog sesira..
U pravu je. Nama fali gladi, zato i treba podmladiti tim, a ne zato što jedan Nemanja Vidić ne može da pruži dobru partiju sa 29 godina. Reprezentaciju je trebalo dobro prodrmati još nakon SP jer su oni to prvenstvo doživljavali kao šansu generacije, naložili su se, i onda kad su ispušili, a pritom se u međuvremenu dobro prodali, igranje za reprezentaciju više doživljavaju kao obavezu nego kao zadovoljstvo.
Reprezentaciju treba redovno osvežavati. Nije slučajno to što mi ne možemo da povežemo dva krštena kvalifikaciona ciklusa.
Да ли је могуће?
Погледајте добро снимак, одлично се види на 0:07 како му Ханданович показује прстом у коју страну да шута, а онда на 0:13 показује главом где ће се бацити. Два секунда раније креће налево како би овај дао гол. Па најбоље да се склонио са гола, можда би и погодио...
И после одбране нико од играча му не прилази да прославе, види се да им није стало. Срамота!
Да ли је могуће?
Погледајте добро снимак, одлично се види на 0:07 како му Ханданович показује прстом у коју страну да шута, а онда на 0:13 показује главом где ће се бацити. Два секунда раније креће налево како би овај дао гол. Па најбоље да се склонио са гола, можда би и погодио...
И после одбране нико од играча му не прилази да прославе, види се да им није стало. Срамота!
On ipak smatra da snosi deo odgovornosti za neuspeh reprezentacije ali naglašava da je taj neuspeh samo polovičan jer se ekipa plasirala na prethodno veliko takmičenje.
"Moja krivica nija mala. Rekao sam da je moja odgovornost najveća i ne bežim od toga. Mislim da smo u ovom mandatu uradili polovičan posao, plasirali se na Svetsko prvenstvo, a nismo na EP. Predstoje nam kvalifikacije za sledeći Mundijal i moramo da se spremimo za njih", rekao je Karadžić.
Mozda je namerno promasio penal. Mozda zvezdini igraci bojkotuju reprezentaciju.