Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je to moderna desetka ???Igrac kreativac i ne treba da bude u toj meri pokretan,nama treba Ninkovicev pravovremen dribling i posle toga tacan pas u prostor .Ako mislite da on treba da trci od 16do16 onda ste u zabludi ,pa zato imamo niz netalentovanih igraca .Najbolje da Ninkovic trci na zadnjem veznom,a na primet Petrovic igra ofaznivnog veznog :roll::lol:
Osim Ninkovica nemamo igraca koji moze da napravi koristan dribling i posle toga uputi pas koji uzrokuje gol sansu .Po mom misljenju njegove mane su pre svega psihicke ,a i mislim da nije dovoljno spreman ,ali i kao takav je nas najtelantovaniji i samim tim najbolji igrac .Tosic mora da bude prodorniji ,previse naucenih driblinga u mestu ,i previse nerezonskih suteva .Kuzmanovic je sasvim korektan igrac.:)
Ne treba stvarni fudbal mnogo porediti sa igricama ,pogotovo ne ocene i pozicije igraca.

Pazi majstore,nisam ja reko da Ninkovic ne zna da igra i da je los,vec da bi puno bio korisniji na mestu Kuzmanovica,a da na njegovom mestu budu Sulejmani ili Ljajic..........koji crni Petrovic odakle izvuce to leba ti?
Nigde nisam spomenuo Ninkovica kao zadnjeg veznog......jeste vi culi za poziciju centralnog veznog igraca?
Tosic je sebican tacno nerezosnki sutira napravi visak ali isto tako i iskomplkuje jednostavne situacije.........
E zamisli ti kada imas Kuzmanovica i Ninkovica kao konkurentne igrace za 1 poziciju
Uopste ne poredim stvarni fudbal kako ti kazes sa igricama,samo skraceno pisem AMF,CMF,DMF...... ;)

p.s. i ja sam mislio da Dimitrijevic ima stofa,i ima ga,ali i on za ovu Ninkovicevu poziciju

Preofanzivno !? Dakle jos jedan pobornik igre sa 2 zadnja vezna...

Moramo da izlecimo vise taj sindrom, kako je Antic igrao stalno sa 3 napadaca (Pantelic, Jovanovic, Zigic) i plus ofanzivni vezni Stankovic, Krasic...tad smo i pravili rezultate. Cim je Pizon uveo sistem sa 2 ili 3 zadnja vezna odma krenula losa igra i losi rezultati

Juce smo na domacem terenu protiv Farskih ostrva (ej Farskih ostrva) igrali sa 3 zadnja vezna - Fejsa, Raca i Kuzmanovic. Ajde malo za promenu da igramo fudbal, neka primimo 3 ali neka uvalimo 5

Onog trenutka kada prestanemo sa taktiziranjem i kada kazemo "Momci izadjite i igrajte fudbal" onda cemo i da pobedjujemo. A do tada cemo i dalje biti zrtva taktike Pizona, Djorica, Miljanica i ostalih strucnjaka ala "ko predje pola umrla mu keva"

Zao mi je, zao mi je kvalitetnih ofanzivnih igraca koje imamo a koji su redovno zrtve formacije nasih "pametnih" selektora

Ovo boldovano:otkud ti ideja da smo igrali s 3 napadaca kad je Lane bio krilo kao i Krasic......otkud da je Stankovic bio ofanzivni vezni? i otkud to da smo s 2 bukve napred davali vise no sto smo primali?i sto je Antic napustio 4-4-2 posle Gane ako je davala rezultate?
Otkud ideja da ja govorim o igri s 2 zadnja vezna?JA samo pravim razliku izmedju Ninkovica i npr Ljajica ili Djuricica ili Sulejmanija....gde si nasao da sam ja pisao o igri s 2 zadnja vezna koju je ako cemo pravo forsirao protiv Gane Antic (molim da se ovo ne shvati kao podrska agrikoli a jos manje kao atak na mistera koga smatram ekspretom fudbala za ovog danasnjeg,hvala)....Da preofanzivno jer nemas zadnjeg veznog Kuzmanovic bi se tu pogubio gore od Milijasa...ok mozda sam se malo lose izrazio ne preofanzivno,ali bez zadnjeg veznog ne moze se igrati.....na sredini treba imat 1 zadnjeg veznog 1 centralnog i 1 ofanzivnijeg u nasem slucaju to su Stankovic (Petrovic), Ninkovic (Kuzmanovic) i Sulejmani (Ljajic).......nema tu defanzive nikakve......
procitaj moja postovanja o igri s 3 zadnja vezna pre nego sto pocnes da me napadas i videces neke stvari.......uopste nemam utisak da Pizon donosi dobro time,naprotiv to je unistavanje fudbala........

Poslednja izmena:
Pazi majstore,nisam ja reko da Ninkovic ne zna da igra i da je los,vec da bi puno bio korisniji na mestu Kuzmanovica,a da na njegovom mestu budu Sulejmani ili Ljajic..........koji crni Petrovic odakle izvuce to leba ti?
Nigde nisam spomenuo Ninkovica kao zadnjeg veznog......jeste vi culi za poziciju centralnog veznog igraca?
Tosic je sebican tacno nerezosnki sutira napravi visak ali isto tako i iskomplkuje jednostavne situacije.........
E zamisli ti kada imas Kuzmanovica i Ninkovica kao konkurentne igrace za 1 poziciju
Uopste ne poredim stvarni fudbal kako ti kazes sa igricama,samo skraceno pisem AMF,CMF,DMF...... ;)

p.s. i ja sam mislio da Dimitrijevic ima stofa,i ima ga,ali i on za ovu Ninkovicevu poziciju

Dobro to zavisi od formacije ,dali se igra 4-4-2 u liniji ili sa prednjim veznim i zadnjim .Slazem se ,samo mislim da ni ljajic nije kapacitet ,dok Sulejmni svakako jeste ;)
Ja bih ovako postavio , Brkic
Ivanovic Subotic Vidic Kolarov(Lukovic)

Kuzmanovic(dmf)
Krasic(rmf) Tosic(Tadic)(lmf)
Ninkovic(amf)
Sulejmani(ss)
Jovanovic(Cf)

Poslednja izmena:
Dobro to zavisi od formacije ,dali se igra 4-4-2 u liniji ili sa prednjim veznim i zadnjim .Slazem se ,samo mislim da ni ljajic nije kapacitet ,dok Sulejmni svakako jeste ;)
Ja bih ovako postavio , Brkic
Ivanovic Subotic Vidic Kolarov(Lukovic)

Kuzmanovic(dmf)
Krasic(rmf) Tosic(Tadic)(lmf)
Ninkovic(amf)
Sulejmani(ss)
Jovanovic(Cf)

Prihvatljivo........
Ljajic po trenutnoj formi nije za prvih 11......Sulejmani svakako jeste.......jedino ne znam kako bi se Kuzmanovic snasao kao zadnji vezni,pre bi njega u rotaciji sa Ninetom,a na ovo mesto kuzmino Deki,Petrovic,Kacar u krajnjoj liniji Subotic ima ih gomila.......i Lukovic nece vise da igra........mozda pre Volkov.......

Prihvatljivo........
Ljajic po trenutnoj formi nije za prvih 11......Sulejmani svakako jeste.......jedino ne znam kako bi se Kuzmanovic snasao kao zadnji vezni,pre bi njega u rotaciji sa Ninetom,a na ovo mesto kuzmino Deki,Petrovic,Kacar u krajnjoj liniji Subotic ima ih gomila.......i Lukovic nece vise da igra........mozda pre Volkov.......

Da ,pa mislim da bi mogao da odigra dobro ,jer kuzmanovic moze mnogo bolje da iznese loptu i da odigra pas od recimo kacara ili Stnkovica ,jedino trkacka sposobnost moze da ga zeza ,tu si u pravu .:think:
Verujem da bi Sulejmani na mestu polu spica bio odlican ,a Jovanovic bi sa brzinom i agresivnoscu mogao da igra spica i da se krece puno ,iza bi imali Ninkovica sa odlicnim pasom i sigurnim driblingom ,a po stranam relativno brze igrace .Steta sto ne znam da ovo prikazem Graficki ,pokusavao sam ali mi nije uspelo .U svakom slucaju mislim da bi mogli da izvrsimo pritisak na svakoga sa ovom taktikom :)
Dobar je Volkov ,borben je .

Ovo boldovano:otkud ti ideja da smo igrali s 3 napadaca kad je Lane bio krilo kao i Krasic......otkud da je Stankovic bio ofanzivni vezni? i otkud to da smo s 2 bukve napred davali vise no sto smo primali?i sto je Antic napustio 4-4-2 posle Gane ako je davala rezultate?
Otkud ideja da ja govorim o igri s 2 zadnja vezna?JA samo pravim razliku izmedju Ninkovica i npr Ljajica ili Djuricica ili Sulejmanija....gde si nasao da sam ja pisao o igri s 2 zadnja vezna koju je ako cemo pravo forsirao protiv Gane Antic (molim da se ovo ne shvati kao podrska agrikoli a jos manje kao atak na mistera koga smatram ekspretom fudbala za ovog danasnjeg,hvala)....Da preofanzivno jer nemas zadnjeg veznog Kuzmanovic bi se tu pogubio gore od Milijasa...ok mozda sam se malo lose izrazio ne preofanzivno,ali bez zadnjeg veznog ne moze se igrati.....na sredini treba imat 1 zadnjeg veznog 1 centralnog i 1 ofanzivnijeg u nasem slucaju to su Stankovic (Petrovic), Ninkovic (Kuzmanovic) i Sulejmani (Ljajic).......nema tu defanzive nikakve......
procitaj moja postovanja o igri s 3 zadnja vezna pre nego sto pocnes da me napadas i videces neke stvari.......uopste nemam utisak da Pizon donosi dobro time,naprotiv to je unistavanje fudbala........

Majstore, ja mislim da smo o ovome vec raspravljali. Sad se postavlja pitanje - ko je u stvari KLASICNI zadnji vezni ? Ako cemo iskreno u nasem timu je samo Fejsa klasicni zadnji vezni, svi ostali su nesto izmedju zadnjeg veznog i ofanzivnog veznog (Stankovic, Milijas, Kuzmanovic, Petrovic)

Odakle ti biser da bi se Kuzmanovic pogubio na mestu zadnjeg veznog, a sta su juce on i Stankovic igrali majke ti ? On otkad je u reprezentaciji svo vreme igra zadnjeg veznog, dal sam dal u paru sa nekim

I reci mi ovo - ko igra zadnjeg veznog u Mancester Junajtedu ? Mislis da su Flecer i Kerik zadnji vezni ? Greska, oni su apsolutno isti tip igraca kao Kuzmanovic, ali apsolutno ! Ako jedan Aleks Ferguson moze u postavi da ima samo jednog takvog igraca zasto onda Srbija ne bi mogla ? Jos uzmimo u obzir da imamo odbranu svetske klase

To je Deki nešto sasvim drugo i ok je,poštujem ovo tvoje mišljenje...

Mnogo mi je žao što sam propustio diskusiju pre nego što je administrator pobrisao postove, pošto imam utisak da se to desilo.

Evo, reći ću to na dugačiji način. Dakle, navijači C- Zvezde, zvani Delije (ne svi, ali jedna grupa) ogorčena time što njihov tim nema dovoljno uspeha u poslednje vreme, a osećajući se poniženim time što njihove navijačke ikone prelaze u konkurentski i u poslednje vreme uspešniji Partizan, reagovala destruktivno i izazvala prekid utakmice reprezentacije u Italiji. Popuštajuči pred tim siledžijstvom, selektor Petrović za naredne utakmice (protiv Estonije) nije uzeo u obzir Vladimira Stojkovića, i zbog toga svega sada imamo verovatno 2-3 boda manje, sa kojima bismo bili u konkurenciji za prvo mesto u grupi ili bar u konkurenciji za najboljeg drugoplasiranog. Je l' može ovako?

Toliko o navijačima i nađite neko drugo mesto gde ćete da prosipate priču da ste mnogo zayebani likovi, nemojte to meni. I, da ne bude nesporazuma, sve ovo poslednje potpuno isto važi i za Partizanove razne Alkatraze i ostale napržene likove. Nema tu nikakve razlike.

Poslednja izmena od moderatora:
"Sever" i "jug" se prozivali zbog Toleta

Sve se vraća u "normalu", navijači Crvene zvezde i Partizana ponovo su iskoristili priliku da prozivaju jedni druge, iako je u utorak uveče igrala reprezentacija Srbije.

"Orlovi" su upisali bodove, igra nije bila na nekom naročitom nivou, ali ipak dovoljna da se sa optimizmom uđe u finiš kvalifikacija i borbu za drugo mesto u grupi. "Delije" napravile feštu u Pančevu FOTO
"Delije" na Fejsbuku odale počast Manceu FOTO
Stanojević ponavljao: Oni se naslađuju

Ovog puta u fokusu su ipak navijači Zvezde i Partizana, koji su se našli na tribinama Partizanovog stadiona. Zvezdaši nisu odstupali od svog uobičajnog reprertoara povicima upućenim predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću ("Tole lopove"), a fanovi crno-belih su odlučili malo da se našale sa rivalima.

Sa "juga" se u jednom trenutku začulo "javi se sever", a kada su se simpatizeri večitog rivala javili možda misleći da će dobiti podršku protiv Karadžića, partizanovci su zapevali "Tole majstore, Tole majstore"...

http://www.smedia.co.rs/print/sport...fss-Sever-i-jug-se-prozivali-zbog-Toleta.html

:rotf::rotf::rotf:

Mnogo mi je žao što sam propustio diskusiju pre nego što je administrator pobrisao postove, pošto imam utisak da se to desilo.

Evo, reći ću to na dugačiji način. Dakle, navijači C- Zvezde, zvani Delije (ne svi, ali jedna grupa) ogorčena time što njihov tim nema dovoljno uspeha u poslednje vreme, a osećajući se poniženim time što njihove navijačke ikone prelaze u konkurentski i u poslednje vreme uspešniji Partizan, reagovala destruktivno i izazvala prekid utakmice reprezentacije u Italiji. Popuštajuči pred tim siledžijstvom, selektor Petrović za naredne utakmice (protiv Estonije) nije uzeo u obzir Vladimira Stojkovića, i zbog toga svega sada imamo verovatno 2-3 boda manje, sa kojima bismo bili u konkurenciji za prvo mesto u grupi ili bar u konkurenciji za najboljeg drugoplasiranog. Je l' može ovako?

Toliko o navijačima i nađite neko drugo mesto gde ćete da prosipate priču da ste mnogo zayebani likovi, nemojte to meni. I, da ne bude nesporazuma, sve ovo poslednje potpuno isto važi i za Partizanove razne Alkatraze i ostale napržene likove. Nema tu nikakve razlike.

Nije bilo nikakve diskusije (ako si je želeo?!)...ovo što si sada napisao mogao si i prvi put da napišeš pa ne bi bilo nikakve rasprave sa tobom!
Znamo svi dobro šta se dešavalo i ako si dobro pratio nas zvezdaše šta smo pisali,svi smo odreda osudili kompletna dešavanja u Đenovi.

Srbija nosilac u baražu?

Ukoliko se plasira u baraž u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, fudbalska reprezentacija Srbije bila bi nosilac, pišu Večernje novosti.

Pobeda nad Farskim Ostrvima je donela nove bodove "orlovima“, pa je naš nacionalni tim skočio na 13. mesto na listi UEFA sa 29.005 bodova.

To znači da, ukoliko bi „orlovi“ u poslednje dve utakmice zabeležili uspehe i odbranili tu poziciju, bili bi nosioci u žrebu za baraž za EP, i tako bi, eventualno, za rivala mogli da dobijemo Češku, Republiku Irsku, BiH, Crnu Goru.

Naša selekcija je trenutno druga u grupi C sa 14 bodova, jednim više od Estonije. Srbija ima šansu da već na meču sa Italijom, eventualnom pobedom, obezbedi drugo mesto u grupi.

Srbija nosilac u baražu?

Ukoliko se plasira u baraž u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, fudbalska reprezentacija Srbije bila bi nosilac, pišu Večernje novosti.

Pobeda nad Farskim Ostrvima je donela nove bodove "orlovima“, pa je naš nacionalni tim skočio na 13. mesto na listi UEFA sa 29.005 bodova.

To znači da, ukoliko bi „orlovi“ u poslednje dve utakmice zabeležili uspehe i odbranili tu poziciju, bili bi nosioci u žrebu za baraž za EP, i tako bi, eventualno, za rivala mogli da dobijemo Češku, Republiku Irsku, BiH, Crnu Goru.

Naša selekcija je trenutno druga u grupi C sa 14 bodova, jednim više od Estonije. Srbija ima šansu da već na meču sa Italijom, eventualnom pobedom, obezbedi drugo mesto u grupi.

Ja mislim da bi nam najbolje legli Crnogorci, blizu je, nisu nesto Bog zna kolko jaki (imaju dobra 2 napadaca i Savica), a da ne pricam o podrsci gde sam siguran da bi u Podgorici imali vise navijaca od njih

Majstore, ja mislim da smo o ovome vec raspravljali. Sad se postavlja pitanje - ko je u stvari KLASICNI zadnji vezni ? Ako cemo iskreno u nasem timu je samo Fejsa klasicni zadnji vezni, svi ostali su nesto izmedju zadnjeg veznog i ofanzivnog veznog (Stankovic, Milijas, Kuzmanovic, Petrovic)

Odakle ti biser da bi se Kuzmanovic pogubio na mestu zadnjeg veznog, a sta su juce on i Stankovic igrali majke ti ? On otkad je u reprezentaciji svo vreme igra zadnjeg veznog, dal sam dal u paru sa nekim

I reci mi ovo - ko igra zadnjeg veznog u Mancester Junajtedu ? Mislis da su Flecer i Kerik zadnji vezni ? Greska, oni su apsolutno isti tip igraca kao Kuzmanovic, ali apsolutno ! Ako jedan Aleks Ferguson moze u postavi da ima samo jednog takvog igraca zasto onda Srbija ne bi mogla ? Jos uzmimo u obzir da imamo odbranu svetske klase

Ocigledno da nemamo isti pogled na pojam "zadnji vezni"..........

p.s. a sto se tice baraza slazem se da bi dobro bilo igrati protiv CG ili BiH......mozemo i sa Ceskom da se makljamo.......Irsku,Tursku i Hrvatsku (Grcku) treba izbeci,a ove skandinavce zbog daljine...............

Ja mislim da bi nam najbolje legli Crnogorci, blizu je, nisu nesto Bog zna kolko jaki (imaju dobra 2 napadaca i Savica), a da ne pricam o podrsci gde sam siguran da bi u Podgorici imali vise navijaca od njih

Sigurno bi nam odgovarali, mislim da bi sa Crnogorcima sve ok prošlo, jer bi navijači Budućnosti Varvari (kojih pola navija za Srbiju, pola za Cg) sve učinili da ne dođe ni do kakvih incidenata... slaba im je odbrana, a imaju i problema zbog smjene Cice Kranjčara...

Sa BiH su incidenti sigurni, zbog toga ne bih volio da igramo sa BiH... ne znam da li će i u baražu važiti ona kazna za organizovan dolazak navijača, ali ako se bude igralo u Sarajevu sigurno će doći nešto Srba, a ako se bude igralo u Zenici, onda je tek opasno... nije da se bojim ove reprezentacije, sigurno smo po kvalitetu bolji od njih, ali su velike paljevine... ne bih volio da ih izvučemo.

Hrvati su možda najopasniji rival, ali mislim da kad bi njih izvukli sigurno bi ih prošli... znam ih kakvi su...:)... gledao sam malo protiv Izraela... čitavo prvo poluvrijeme ustaška i nacistička skandiranja... čitav stadion skandira "za dom spremni", "ajmo, ajmo, ajmo ustaše", Jasenovc itd. a igraju protiv Jevreja ... ako se za to ne kažnjava, onda ne znam za šta se kažnjava, kad Srbi zapale baklju ili ubace upaljač na teren... :roll:

Irce bi isto vjerovatno lako prošli, Turci su slabiji nego inače, ali su uvijek opasni, Čehe nisam gledao odavno...

Mislim da nije toliko bitno da li ćemo biti nosioci ili ne, bitno je da obezbijedimo baraž :), pa ćemo onda vidjeti...

Sigurno bi nam odgovarali, mislim da bi sa Crnogorcima sve ok prošlo, jer bi navijači Budućnosti Varvari (kojih pola navija za Srbiju, pola za Cg) sve učinili da ne dođe ni do kakvih incidenata... slaba im je odbrana, a imaju i problema zbog smjene Cice Kranjčara...

Sa BiH su incidenti sigurni, zbog toga ne bih volio da igramo sa BiH... ne znam da li će i u baražu važiti ona kazna za organizovan dolazak navijača, ali ako se bude igralo u Sarajevu sigurno će doći nešto Srba, a ako se bude igralo u Zenici, onda je tek opasno... nije da se bojim ove reprezentacije, sigurno smo po kvalitetu bolji od njih, ali su velike paljevine... ne bih volio da ih izvučemo.

Hrvati su možda najopasniji rival, ali mislim da kad bi njih izvukli sigurno bi ih prošli... znam ih kakvi su...:)... gledao sam malo protiv Izraela... čitavo prvo poluvrijeme ustaška i nacistička skandiranja... čitav stadion skandira "za dom spremni", "ajmo, ajmo, ajmo ustaše", Jasenovc itd. a igraju protiv Jevreja ... ako se za to ne kažnjava, onda ne znam za šta se kažnjava, kad Srbi zapale baklju ili ubace upaljač na teren... :roll:

Irce bi isto vjerovatno lako prošli, Turci su slabiji nego inače, ali su uvijek opasni, Čehe nisam gledao odavno...

Mislim da nije toliko bitno da li ćemo biti nosioci ili ne, bitno je da obezbijedimo baraž :), pa ćemo onda vidjeti...

Apsolutno bi zbog takvih stvari najvise voleo da njih izvucemo (ali bicemo nosioci najverovatnije pa to nije moguce), jos ako se revans igra na Marakani...jao, vec balavim

Mogu oni da vicu sta god hoce, ali kad 55.000 Srba zapeva "Vukovar je srce Srbije" oni hoce iz koze da iskoce. A da ne pricam tek o "I ko ne skace taj je hrvat" mislim da bi se njihovi fudbaleri us*rali za sva vremena

Mislim stvarno smo razmazena nacija, zasto uopste obracamo paznju na to sta oni skandiraju. Sta god oni nama priredili u Zagrebu njima ce 10 puta biti gore u BG

Ako Crnogorci uopste udju u baraz......poceli su da se cepaju.....za nas su naravno puno bolja opcija s obzirom da je Svajcarska em jaca em ce verovatno biti nosioc a mi ne......
Ne znam Irska ce imati sigurno mnogo motiva zbog svega u prethodnom barazu a ko zna mozda im se UEFA revansira......mi ipak nismo tolika klasa iznad da ih razvalimo par golova razlike......
prtiv turske ja ne pamim kad smo poslednji put igrali,mislim jos kao stara Juga.....
Svede smo glatko dobili u prijateljskoj i mislim da nisu oni trenutno na nekom nivou
S Dancima nismo igrali jos od onih famoznih kvalifikacija......
Lepo je izbeci Hrvate pa ih sacekati na EP u grupama.......
Koga god da dobijemo (ako se uvucemo u baraz) mozemo proci najzesce s Hrvatima,Turcima,Ircima.....

...Иако се увучемо у бараж са оваквом игром,посебно центарфорима,не пише нам се добро...
а дај Боже да успемо и на првенство да одемо,дотле ће ваљда да се "појави" неки лидер ...

...Иако се увучемо у бараж са оваквом игром,посебно центарфорима,не пише нам се добро...
а дај Боже да успемо и на првенство да одемо,дотле ће ваљда да се "појави" неки лидер ...

MA bar da odemo da imamo zbog koga da se nerviramo i da se nadamo necemu:D

Voleo bih da izvucemo Crnogorce ili Hrvate :)
U CG ima da bude sou ,jos pogotovo kad se bude igralo tamo ,a 80% stadiona navija za Srbiju .

Ма дајте Босну да се играмо,да се играмо,играмо :) :).
Не бринем се ја за противнике у баражу,нас редовно прати срећа у баражима,ма који спорт био,осим стоног тениса...
Треба сад фино се спремит без велике помпе помоћ момцима присуством на стадиону и подршком,освојит бод у Словенији и спремит се за новембарске хладне дане са мало падавина...

Ма дајте Босну да се играмо,да се играмо,играмо :) :).
Не бринем се ја за противнике у баражу,нас редовно прати срећа у баражима,ма који спорт био,осим стоног тениса...
Треба сад фино се спремит без велике помпе помоћ момцима присуством на стадиону и подршком,освојит бод у Словенији и спремит се за новембарске хладне дане са мало падавина...

BiH može, CG neće ući u baraž a Hrvati su opasni, možda čak i bolji. Kako ćemo bez golmana i napada na Hrvate, ne prizivaj ih molim te :D Sad ću vam reći moguće protivnike - Švajcarska/CG, Češka, Irska, BH

A mi ćemo biti nosilac

...jos nismo u barazu...o utakmicama sa potencijalnim protivnicima posle utakmice sa Italijom ;)
...da se ne desi nova Australija...

Реалност каже да не дај Боже и поразом од Италије у Београду ништа не губимо,дакле све оно главно је у Марибору,с тим што би наравно бодом против Италије практично обезбједили пласман у бараж. Нешто сумњам да Ести могу узет Ирце у Талину,просто ми дјелује невјероватно осим ако их ови не пусте. Што се нас тиче по некој мојој логици у ове двије утакмице и са бодом из Марибора би били други,док сигурица је тројка против Италије или Словеније. У сваком случају биће итекако занимљиво,тек се сада види да нисмо у оне двије киксали са Естонцима да би вјероватно ова утакмица са Жабарима био меч за прво мјесто и директан пласман,ал било је шта је било не вриједи плакати.

п.с. Дајте босну да се играмо,играмо,играмо......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back