Sta je to moderna desetka ???Igrac kreativac i ne treba da bude u toj meri pokretan,nama treba Ninkovicev pravovremen dribling i posle toga tacan pas u prostor .Ako mislite da on treba da trci od 16do16 onda ste u zabludi ,pa zato imamo niz netalentovanih igraca .Najbolje da Ninkovic trci na zadnjem veznom,a na primet Petrovic igra ofaznivnog veznog
Osim Ninkovica nemamo igraca koji moze da napravi koristan dribling i posle toga uputi pas koji uzrokuje gol sansu .Po mom misljenju njegove mane su pre svega psihicke ,a i mislim da nije dovoljno spreman ,ali i kao takav je nas najtelantovaniji i samim tim najbolji igrac .Tosic mora da bude prodorniji ,previse naucenih driblinga u mestu ,i previse nerezonskih suteva .Kuzmanovic je sasvim korektan igrac.
Ne treba stvarni fudbal mnogo porediti sa igricama ,pogotovo ne ocene i pozicije igraca.
Pazi majstore,nisam ja reko da Ninkovic ne zna da igra i da je los,vec da bi puno bio korisniji na mestu Kuzmanovica,a da na njegovom mestu budu Sulejmani ili Ljajic..........koji crni Petrovic odakle izvuce to leba ti?
Nigde nisam spomenuo Ninkovica kao zadnjeg veznog......jeste vi culi za poziciju centralnog veznog igraca?
Tosic je sebican tacno nerezosnki sutira napravi visak ali isto tako i iskomplkuje jednostavne situacije.........
E zamisli ti kada imas Kuzmanovica i Ninkovica kao konkurentne igrace za 1 poziciju
Uopste ne poredim stvarni fudbal kako ti kazes sa igricama,samo skraceno pisem AMF,CMF,DMF......
p.s. i ja sam mislio da Dimitrijevic ima stofa,i ima ga,ali i on za ovu Ninkovicevu poziciju

tkud ti ideja da smo igrali s 3 napadaca kad je Lane bio krilo kao i Krasic......otkud da je Stankovic bio ofanzivni vezni? i otkud to da smo s 2 bukve napred davali vise no sto smo primali?i sto je Antic napustio 4-4-2 posle Gane ako je davala rezultate?