Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva smo mi reprezentacija kad nam igra Marko Pantelić.
Celu utakmicu igra lik koji puši kutiju Marlbora dnevno i koji će u vreme Evropskog prvenstva 2012 godine imati 35 godina.
Taj nam je jedina opcija u napadu.
Pa kakva smo mi reprezentacija, ja se pitam...
A ovamo Pižon medijima servira priču kako pravi ekipu koja će biti na okupu bar 4 godine. Pa neće valjda Pantelić igrati do 40 godine???

Marko Pantelic je teski invalid, pre bi igrao sa igracem manje nego sa njim u napadu.
Ko su ovi indijanci sto debituju za reprezentaciju u 28-29-30 :roll:
Milan Jovanovic nije ni svestan koliko je srecan pa je uspeo da se progura u ovom sportu i da zayebe tim kao sto je Liverpool da mu daju kontrakt od 300-400 000 evra mesecno. :dash:
Vezni red polujadan, moglo bi tu nesto da se iskombinuje, ali s'obzirom da reprezentacija nema napad uopste, oni ne znaju sta ce sa loptom.
Katastrofa.

Jos samo Srbi igraju fudbal da cekaju loptu, nesto se rasiri, gradi, gura rukama, podupire guzicom cekajuci da mu dodje lopta....smesno...onako deca u osnovnoj ne igraju, a ona budala od trenera provlaci i isprobava u svakoj utakmici po 2-3 nova igraca.
Pa u zadnjih 5g kroz reprezentaciju Srbije je proslo 50 igraca, taj luksuz sebi ni Brazil ne moze da priusti.
Strasno.

Voleo bih da ne odemo na EP samo da ovom Pižonu vidimo ledja. Pa on bre nije normalan...koga on zove u reprezentaciju?
Ko je bre Jovan Damjanović? Jel to onaj propali Zvezdin talenat iz generacije Danka Lazovića? Pa Lazović već završio reprezentativnu karijeru, a ovaj tek debituje.
Beži Pižon u p.m....Kakvi Trivunovići,Mirići, Damjanovići i Pantelići...=
Gde je Sulejmani...zovi bre Klea...dosta je invalida više u napadu.

Slepac koji dodje,odgleda ceo mec sa Ventspilsom u kome bude prikazana najbolja partija srpskog fudbala u poslednjih 10 godina i onda kao svaki iskusan propalitet ne pozove ni jednog aktera te istorijske pobede.........a onda samo dan kasnije objavi spisak i na njemu se nadje Jovan Damjanovic i Veseljko Trivunovic kojima pripreme nisu jos ni pocele,Lane Jovanovic koji ih je preskocio a uz to ga stavi na krilu,Bosko Jankovic kome ne dozvoljavaju da trenira,i Marko Pantelic koji trenira po barovima.....
Jorgacevic jeste kriv za gol,medjutim ako cemo tako skinuo je neke druge stvari i to ne menja cinjenicu da nismo dali gol,a sve sem pobede predstavlja problem i to ozbiljan.......
Sad ce da krenu vadjenja na odsustvo Ivanovica i Stankovica....kakve veze imaju dva defanzivca s efikasnoscu navale?!
Vidic je dobro odradio posao nije se zamarao puno,a i Rajkovic pokazuje da ce biti div u odbrani,uz njih jedino Raca Petrovic i Milos Ninkovic dobijaju prelaznu ocenu........
Kolarov djene djene fino se uklapa u opste sivilo ali je s Tosicem bio solidan u prvom poluvremenu
Tosic je imao manu da je previse orao po strani opet boljka naseg fudbala oslanjanje na igrace s brzinom iskljucivo.....
Krasic ubedljivo jedna od najslabijih partija u dresu reprezentacije,nista nije uradio osim sto je upropastio par lopti.......i on kaze jednom prilikom "nisam zaboravio na Tadica ali imamo Krasica i Tosica".....u modernom zivotu KONKURENCIJA JE KLJUC,OSNOV BILO KAKVOG USPEHA,slepce jedan.......:rtfm:
Istakao bih Racu Petrovica da je dobro radio posao i nije mi jasno......dok nije igrao nista igrao je 90 minuta kad je konacno krenuo napred biva menjan a umesto njega ulazi najsporiji igrac koga je ova napacena zemlja videla......i naravno nista ne uspeva da uradi "srpski cavi"..........ali pre te famozne izmene desavaju se jos 2 ispostavice se kardinalne greske.....ubacivanje Laneta Jovanovica na bok,coveka koji je bokovski posao poceo da sljaka iskljucivo iz jednog jedinog razloga:nije bilo dovoljno krila kad je on pocinjao a on je bio najbrzi od svih spiceva,a Zigic,Pantelic i Lazovic su donekle mogli da gurnu poneki gol pa je prekomandovan na krilo i tu ce ostati i u 40 godini:dash: na spicu je mogao da uradi vise i nije realno ocekivati da covek u 30 godina igra krilo,a danas fala Bogu imamo krila ali nam fali spic ali mi to ne vidimo,cekamo da prodje usijanje Tadica,Sulejmanija,Lazovica pa da ih onda ubacimo oronule u repku kao ove pacere iz nase lige.......
druga tragicna izmena jeste uvodjenje 31 godisnje kreature koja je prvi inostrani angazman dozivela ovog leta i to u zemlju fudbala Azerbejdzan i on treba da mi napravi razliku na terenu i da me odvede na EP:dash:ZEMLJO
Ljajica nema ni na klupi......tako je bilo i sa Sulejmanijem a sada ga nema ni na spisku
Zatim totalno neshvatljiv potez u 87. minutu dok se juri rezultat uvodi se stoper
to je kao kad ti krov prokisnjava a ti menjas parket koji se podigao od vode
A da umalo da zaboravim uvodjenje fudbalskog maga u igru Jocu Damjana i prelazenje na formaciju 4-4-2 sa 2 bukve napred,impresivno zar ne? jos jedna tragicna greska
Da li ce do mozga ovog poltrona konacno doputovati cinjenica da Damjanovic,Milijas,Trivunovic ne mogu da naprave zeljenu razliku i da vise NIKADA ali NIKADA ne treba da ih pozove
Razlika izmedju prvog i drugog poluvremena moze se predstaviti razlikom izmedju klase Ninkovica i klase Veseljaka......a velika je razlika.......
Opet imamo i Pantelica neprikosnovenog asa u napadu koji je za 90 minuta sve sto je uradio-izgubio par lopti........
I da ne zaobravim Kuzmanovica Zdravka koji je iako nikada nije igrao u JSL delovao kao dugogodisnji as Smedereva ili Cukarickog........indirektan krivac za gol,ali to je manje bitno od cinjenice da ga napred NIJE BILO........i cinjenica da smo za 90 minuta imali jednu polupriliku dovoljno govori da JOrgacevic nije uzrok poraza
Da je Ninkovic igrao na njegovoj poziciji a Ljaijc na Ninkovicevoj i sa normalnim spicem BILO BI NESTO
Krasic je manje orao ali kad je dobijao loptu gledao je da sto pre padne na zemlju i trazi prekrsaj,malodusno od njegove strane nisam ocekivao tako nesto...JEDINI LEK-KONKURENCIJA

Kako god bilo nas nece biti dogodine na EP u Poljskoj i Ukrajini,ali se nadam novom selektoru u skorije vreme i ubacivanju vise puta pomenutih igraca u vatru.....dok tako ne bude oslanjacemo se na zavidni kvalitet super nam lige i imacemo sve manje gledalaca na tribinama........
KAze Pizon:pokusavamo da igramo kao zvezda od noge do noge i da drzimo loptu.....e jadnice to se ne postize pricom u medijima nego radom s igracima na fizikom,psihickom i socijalnom planu......videli smo na sta je licila i zvezda u tvoje vreme.........
jos kaze svi bi da budu selektori pa ti si prvi koji to ne zasluzuje da radi.......

Poslednja izmena:
Ja sam odusevljen :super:
Danas je bila jako smesna epizoda...
Tomovic, Rajkovic, Jorgacevic su bili urnebesni danas :worth:
A tek veliki Pantelinjo :worth:
Veci komicar i od pokojnog Ckalje...
Pizdra nije bio zabrinut kao obicno, mada se kasnije malo zacrveneo, posto mu je ocigledno neko dosapnuo da se ne igra revans u Beogradu i da je ovo prijateljska tekma, pa mu je fenomenalna taktika cuvanja povoljnog rezultata od 0:1, pala u vodu...
Ma bitno je da su se Tole, Bata Djora i Karasi lepo proveli u setnji Crvenim trgom i da su lepo sopingovali u seksi sopu...
A mozda su uboli i neku Ruskinju za 100 evra :per:

Kakva smo mi reprezentacija kad nam igra Marko Pantelić.
Celu utakmicu igra lik koji puši kutiju Marlbora dnevno i koji će u vreme Evropskog prvenstva 2012 godine imati 35 godina.

Cuti, kad je Zirkov bacio onu paklu cigareta kojom su ga gledaoci gadjali, samo sam cekao Panteliju i Milijasa da skoce i da se potuku oko nje...:roll:
Strasno :dash:

Ja sam odusevljen :super:
Danas je bila jako smesna epizoda...
Tomovic, Rajkovic, Jorgacevic su bili urnebesni danas :worth:
A tek veliki Pantelinjo :worth:
Veci komicar i od pokojnog Ckalje...
Pizdra nije bio zabrinut kao obicno, mada se kasnije malo zacrveneo, posto mu je ocigledno neko dosapnuo da se ne igra revans u Beogradu i da je ovo prijateljska tekma, pa mu je fenomenalna taktika cuvanja povoljnog rezultata od 0:1, pala u vodu...
Ma bitno je da su se Tole, Bata Djora i Karasi lepo proveli u setnji Crvenim trgom i da su lepo sopingovali u seksi sopu...
A mozda su uboli i neku Ruskinju za 100 evra
:per:

Cuti, kad je Zirkov bacio onu paklu cigareta kojom su ga gledaoci gadjali, samo sam cekao Panteliju i Milijasa da skoce i da se potuku oko nje...:roll:
Strasno :dash:

:hahaha::hahaha::hahaha::worth::worth:

pizons34029020110412133807.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back