Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pizons34029020110412133807.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha:

:mrgreen:

Fijasko se nazire ili bolje receno vec je tu pred vratima......a sto je crnje mi ne marimo da ista preduzmemo
Krasic ima potencijale da bude fudbaler ali su nasi strucnjaci i nas mentalitet u njemu usadili da na terenu ziherise i da gleda kako da izbori faul a ne kako da prodje uvek nekako krece da bi pao,opet kazem jedino konkurencija moze uciniti nesto inace cemo uskoro i njega svrstavati u red fudbalskih kraljeva nasih pasnjaka Veselog,Damjana,Petronija i drugare

Ne znam samo šta treba da se desi da ljudi iz saveza shvate da Pižon nema pojma?!

Iskreno susjedi, sa Pižonom vam se najcrnje crnilo piše. Ponovo vam je nekakva petarda u najavi, ako ne i gore.Osobno cijenim da je šteta nam niste sad u skupini, a ne u slijedećim kvalifikacijama. Pižona kao da smo vam mi izabrali.
Da se kod nas neko ponaša kao taj vaš Karadžić kod vas, odavno bi vam ga do Zemuna Sava naduvena dovukla.

Iskreno susjedi, sa Pižonom vam se najcrnje crnilo piše. Ponovo vam je nekakva petarda u najavi, ako ne i gore.Osobno cijenim da je šteta nam niste sad u skupini, a ne u slijedećim kvalifikacijama. Pižona kao da smo vam mi izabrali.
Da se kod nas neko ponaša kao taj vaš Karadžić kod vas, odavno bi vam ga do Zemuna Sava naduvena dovukla.

A u pm...ma šta kažeš?
Gledao sam i vas protiv Iraca...prvi šut na gol ste imali u 85 minutu. Utakmica za nijansu dosadnija od Rusija-Srbija.
A o vašem Vlatku Markoviću neću ni da pišem. Taj je zaebo i Miljana Miljanića po stažu u savezu. Nešto ne vidim da ga u Savu bacate.
Zato ne lelemudaj ovde i ne pravi od Hrvatske neku velesilu, kad ste isto s r a nj e po svim merilima.

Poslednja izmena:
Veseljko Trivunović koji pika loptu u AZERBEJDŽANU igra u reprezenzaciji Srbije. Mislim da na ovako niske grane još nismo spali. A onaj nesrećni Krasić opet simulira, ne znam kako mu više nije glupo...

Ma Veseljka bih nekako i progutao...igrao je dobro za OFK, igrao već i par prijateljskih za reprezentaciju, asistencija protiv Bugara, gol protiv Izraelaca...
Ali Jovan Damjanović kao rešenje u špicu??!!
E to mi nikako nije jasno. Gde je njega iskopao? Pa taj trenutno nigde ne igra.
A i kad je igrao...Borac iz Čačka mu je bio plafon. U medjuvremenu se potucao po nemačkim drugoligašima i trećeligašima. Za dve sezone u Wehenu iz Wisbadena, čovek je na 24 utakmice dao jedan gol.
I on sad treba da bude naše rešenje u napadu?
Ovaj Pižon je retardiran skroz...nema drugog objašnjenja sem ako mu neki menadžeri ne sastavljaju spisak.
Koga on pravi budalom?

Ma Veseljka bih nekako i progutao...igrao je dobro za OFK, igrao već i par prijateljskih za reprezentaciju, asistencija protiv Bugara, gol protiv Izraelaca...
Ali Jovan Damjanović kao rešenje u špicu??!!
E to mi nikako nije jasno. Gde je njega iskopao? Pa taj trenutno nigde ne igra.
A i kad je igrao...Borac iz Čačka mu je bio plafon. U medjuvremenu se potucao po nemačkim drugoligašima i trećeligašima. Za dve sezone u Wehenu iz Wisbadena, čovek je na 24 utakmice dao jedan gol.
I on sad treba da bude naše rešenje u napadu?
Ovaj Pižon je retardiran skroz...nema drugog objašnjenja sem ako mu neki menadžeri ne sastavljaju spisak.
Koga on pravi budalom?

Ma sta da gutam Veseljka? Jel asistencija i gol i to na prijteljskim mecevima znace da treba dok ne crkne da igra za reprezentaciju?
Od Izraela nista nije uradio vec 5 meceva......NAPOLJE
Imamo sijaset boljih resenja na toj poziciji od asa ofk beograda
O Damjanu necu reci trositi moze da igra s Petronijevicem i Co

Игра против Руса = ОЧАЈНА!

Пижон је поново погазао своје незнање,уништио је практично онакву генерацију младе репрезентације,а сада нажалост уништава и сениорску. Докле?
У сваком случају сретно Орловима до краја смо уз њих,као и увијек.

Ma sta da gutam Veseljka? Jel asistencija i gol i to na prijteljskim mecevima znace da treba dok ne crkne da igra za reprezentaciju?
Od Izraela nista nije uradio vec 5 meceva......NAPOLJE
Imamo sijaset boljih resenja na toj poziciji od asa ofk beograda
O Damjanu necu reci trositi moze da igra s Petronijevicem i Co

Ma znam ja da imamo boljih rešenja od Veseljka...ali on nije problem jer nam i ne škripi toliko u veznom redu i imamo nekih alternativa. Veseljko sigurno nije prva opcija.

Ali napad...pa to je pitanje života i smrti koje pod hitno mora da se rešava. I umesto da ove prijateljske iskoristimo za isprobavanje igrača poput Kaludjerovića, Sulejmanija, pa i Klea...da probamo nekako da rešimo to pitanje od kojeg nam zavisi sudbina u kvalifikacijama...Pižon zove raspalog Pantelića i Jovana Damjanovića koji ničim, ali baš ničim nije zaslužio taj poziv. Pa u Jelen Super Ligi ima sigurno 10 boljih napadača od njega.
I onda se Pižon na kraju žali na neefikasnost. Ma nek se nosi u pm nenormalnu.

Ma znam ja da imamo boljih rešenja od Veseljka...ali on nije problem jer nam i ne škripi toliko u veznom redu i imamo nekih alternativa. Veseljko sigurno nije prva opcija.

Ali napad...pa to je pitanje života i smrti koje pod hitno mora da se rešava. I umesto da ove prijateljske iskoristimo za isprobavanje igrača poput Kaludjerovića, Sulejmanija, pa i Klea...da probamo nekako da rešimo to pitanje od kojeg nam zavisi sudbina u kvalifikacijama...Pižon zove raspalog Pantelića i Jovana Damjanovića koji ničim, ali baš ničim nije zaslužio taj poziv. Pa u Jelen Super Ligi ima sigurno 10 boljih napadača od njega.
I onda se Pižon na kraju žali na neefikasnost. Ma nek se nosi u pm nenormalnu.

Nemoj se uzbudjivati. To škodi zdravlju. :):ok:

Medjutim, ja sam akcenat stavio na Dzeku a ne na reprezentaciju BiH. :)
Dzeko trenutno drzi rekord u transferu na prostoru bivse Yuge, prema tome :bye:

P.S. I najplaceniji igrac sa prostora ex-yu.

To sto se City razbacuje sa parama ne moze staviti Dzeka ispred Nemanje Vidica koji je kapiten jednog od najboljih klubiva na svetu i koji je osvojio sve sto se osvojiti moze kako na individualnom tako i na klupskom planu. Dovoljno je reci da je redovan clan idealne postave Premijer lige poslednjih godina, cak je dva puta bio proglasavan i za najboljeg. Takodje je clan idealne postave Premijer lige u prethodnoj deceniji. Dzeko jeste mladji ali sumnjam da ce ikada uspeti ovako nesto...recimo cak ni Henry nije uspesan koliko Nemanja a cisto sumnjam da je Dzeko pribliznog kvaliteta Hery-ja.

Tako da :okok:

To sto se City razbacuje sa parama ne moze staviti Dzeka ispred Nemanje Vidica koji je kapiten jednog od najboljih klubiva na svetu i koji je osvojio sve sto se osvojiti moze kako na individualnom tako i na klupskom planu. Dovoljno je reci da je redovan clan idealne postave Premijer lige poslednjih godina, cak je dva puta bio proglasavan i za najboljeg. Takodje je clan idealne postave Premijer lige u prethodnoj deceniji. Dzeko jeste mladji ali sumnjam da ce ikada uspeti ovako nesto...recimo cak ni Henry nije uspesan koliko Nemanja a cisto sumnjam da je Dzeko pribliznog kvaliteta Hery-ja.

Tako da :okok:

Edin Dzeko:

2007. - proglasen za najboljeg stranog fudbalera u českoj ligi
2008./09. - drugi najbolji strijelac kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sa 9 golova
2008./09. - drugi najbolji strijelac Bundeslige sa 26 golova u sezoni, i najbolji igrac Bundeslige za tu sezonu
2009./10. - najbolji strijelac Bundeslige sa 22 gola u sezoni

Nemanja Vidic trenutno spada medju prvih 5 štopera u svijetu, ali zaboravljas da je teže biti proglasen za najboljeg napadača nego za štopera. :ok:

Edin Dzeko:

2007. - proglasen za najboljeg stranog fudbalera u českoj ligi
2008./09. - drugi najbolji strijelac kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sa 9 golova
2008./09. - drugi najbolji strijelac Bundeslige sa 26 golova u sezoni, i najbolji igrac Bundeslige za tu sezonu
2009./10. - najbolji strijelac Bundeslige sa 22 gola u sezoni

Nemanja Vidic trenutno spada medju prvih 5 štopera u svijetu, ali zaboravljas da je teže biti proglasen za najboljeg napadača nego za štopera. :ok:

A gde je to Džeko proglašen za najboljeg napadača na svetu?

Ne nego ti zaboravljas da je defanzivcu daleko teze da bude proglasem najboljim igracem lige od napadaca a Vidicu je to poslo za rukom 2 puta i to u najjacoj ligi na svetu. Primera radi jedini defanzivac koji je proglasem za najboljeg igraca sveta jeste Kanavaro, a napadaca ima ne zna im se broj.

Ne nego ti zaboravljas da je defanzivcu daleko teze da bude proglasem najboljim igracem lige od napadaca a Vidicu je to poslo za rukom 2 puta i to u najjacoj ligi na svetu. Primera radi jedini defanzivac koji je proglasem za najboljeg igraca sveta jeste Kanavaro, a napadaca ima ne zna im se broj.

Ne mozes porediti Kanavara i Vidića. :)
Kanavaro je proglasen 2006. za najboljeg igraca svijeta, a Vidic za najboljeg igrača u Premiershipu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back