Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iako i dalje verujem da ce Pantelic da da gol :), cinjenica je da mi sa njim ili Zigicem imamo igraca manje u ucestvovanju u napadu. Tu se vidi koliko fali Mrdja da se izvuce na krilo, da primi neku loptu... Najvise mi je krivo sto igraci koji sada trebaju da se pokazu, to nikako ne rade. Mislim na Brkica, Ljajica i Tosica. To su igraci koji trebaju da igraju, ali kao da su uplaseni, da nemaju hrabrosti.

I nije mi jasno dokle ce da igraju u tandemu Stankovic- Milijas. U stvari znam. Do sledeceg meca, jer ce zbog kartona nas vezni red biti najbolji na svetu: Milijas - Petrovic :)

Bravo, Dule. Svaka ti dala vode iz bokala (ako se nisi zezao kad si to napisao).

Pizon onako bas iskusno u stilu nasih trenera sa kraja 80-ih godina vrsi takticku izmenu, izbacuje najboljeg igraca i ubacuje maestralnog zadnjeg veznog Racu Petrovica. Veoma upecatljiv trenutak. Da se zna ja mu to nisam javio! :)
Ako se ne vrati Vidic je*ali smo jeza u ledja u sledecim utakmicama.

Teška pobeda, al' zaslužena...
Neće biti lako sa Estoncima, fali će nam dosta fudbalera...

srbijadotokija.gif

Gde li zeva Pizon na treninzima meni uopste nije jasno. Danas Milijas nije presao centar na celoj utakmici. Pa Bisevac je nekoliko puta krenuo na protivnicki sesnaesterac a onaj balvan nikako da nauci. Stankovic kao i uvek dosta trci (u prazno) ali totalno nedorecen danas. Opet se videlo da su nam potrebni ofanzivniji i pokretljiviji igraci u veznom redu poput Ninkovica ili Kuzmanovica. Ljajic je dosta lopti potrosio danas iako se trudio da doturi loptu do Pantelica, u svakom slucaju lose je igrao. Zaboravio sam na Sulejmanija, i za njega moze imati mesta u timu. Protiv Estonije cemo nadrljati ako ponovo budemo igrali sa ovom ekipom.

Igra naravno nije bila zadovoljavajuca,u prvom poluvremenu razocaravajuca.....
Brkic je nesiguran,kad god hvata loptu sve se plasim da je ne ispusti,cini mi se da ih slucajno hvata
Ivanovic igrao ali treba vise da se ubacuje napred,videli smo da je najbolja prilika bila kad je sutirao
Subotic mora sigurnije mada nije lose
Bisevac cesto bio u kontaktu s loptom ali jednostavno nije siguran,fali Vidic
Kolarov dosta dobro odigrao,i on treba vise napred jer ima i te kako potencijala
Milijas nista uradio NIJE
Stankovic dobro odigrao borio se na terenu,imao solidne paseve,ali nema snage da trci svaki napad
Ljajic neprimetan,vrlo malo od njegove umetnine smo videli
Krasic ima potencijal da razbije ove kretene da ih nanize sve odjednom,medjutim fali mu kontrola lopte,sve u svemu dobro odigrao,naravno ume jos bolje
Tosic bolje kontrolise stvari od Krasica,ima sut,ima dribling,dobro odigrao,mana sebicnost u par navrata je mogao da doda loptu i da napravi ozbiljan napad
Pantelic igrao kao strina po obicaju,jedino iz ovakvih situacija daje gol,ali trenutno nema ko da igra tu poziciju....
Jovanovic pokazao iskustvo dobro kontrolisao loptu u onom driblingu preterao inace da nije bilo bi 3:1
Ninkovic povezao donekle sredinu,ne znam sto ga nije pustio od starta,fino igra decko dosta trci i razmislja dok igra

Sada imamo 7 bodova,Italija ce imati 13,Slovenija 7,Irska 5,Estonija 6,dakle pobedom protiv Baltika ukljucujemo se u tok igre,od nas zavisi plasman.....
Igracemo bez Stankovica i Krasica sto ne valja,mada je ZonPi rekao da se vracaju Zigic i Vidic,Sulejmani treba da igra na bok a Ninkovic umesto Milijasa,Lane po sredini.....videcemo.....ipak ocekujem bolju igru i jos jednu pobedu

Gde li zeva Pizon na treninzima meni uopste nije jasno. Danas Milijas nije presao centar na celoj utakmici. Pa Bisevac je nekoliko puta krenuo na protivnicki sesnaesterac a onaj balvan nikako da nauci. Stankovic kao i uvek dosta trci (u prazno) ali totalno nedorecen danas. Opet se videlo da su nam potrebni ofanzivniji i pokretljiviji igraci u veznom redu poput Ninkovica ili Kuzmanovica. Ljajic je dosta lopti potrosio danas iako se trudio da doturi loptu do Pantelica, u svakom slucaju lose je igrao. Zaboravio sam na Sulejmanija, i za njega moze imati mesta u timu. Protiv Estonije cemo nadrljati ako ponovo budemo igrali sa ovom ekipom.

Necemo nadrljati.....Estonija nije klasa,ne stvarajmo sami sebi komlpexe....Severna Irska je kvalitetnije od njih

Mislim da ce Lane i Ninkovic igrati umesto njih. Za Laneta sam skoro siguran, a za Ninkovica ne, jer je u poslednje vreme, cak i kod Antica, Petrovic zamena za Stankovica...

Nismo se razumeli. Ja sam za to da protiv Estonije igra ekipa koja je igrala drugo poluvreme (tu vec spadaju Jovanovic i Ninkovic), samo umesto Krasica Sulejmani i umesto Stankovica recimo Kuzmanovic, ako uspe da se dotad oporavi. Ne secam se ko je jos na spisku od srednjaka a ko bi mogao da ga zameni.

Gde ces da natrpas tolika krila :) Bice steta ako izgubimo Ljajica, jeste da je on sad u padu forme, ne igra ni u timu, ali njega treba istrpeti. Mozda je ipak rano za njega, iako smo svi bili za to da igra. Pa Mihajlovic je rekao da on igra igrice do pola noci :)

Mislim da cemo igrati Lane levo, Tosic desno, Ninkovic umesto Ljajica, Milijas i Petrovic iza. I naravno Panta u spicu :) Verujte mi na rec, vidim to vec kod Pizona :)

Necemo nadrljati.....Estonija nije klasa,ne stvarajmo sami sebi komlpexe....Severna Irska je kvalitetnije od njih

Ne bih se kladio u to danas su pobedili Urugvaj 2:0 a oni nisu sala. Irska je dno ekipa, nemaju nijednog jedinog igraca koji odskace kvalitetom. Ruku na srce nisam cuo ni za jednog Estonca ali danasnji rezultat protiv Urugvaja me iznenadjuje. Moj tim protiv Estonije bi bio:

Brkic

Ivanovic Vidic Subotic Kolarov

Tosic Kuzmanovic Ninkovic Sulejmani

Zigic Pantelic

Brine me pozicija zadnjeg veznog jer Raca i Milijas nemaju kvalitet i ne bih rizikovao da usporavaju igru. Mozda bih izbacio Pantelica a ubacio Ljajica iza Zigica da ga proigrava.

Ljajic,Milijas i Krasic mrs iz reprezentacije!!!
Krasic samo bije na desnu nogu....veze si nema....samo prolazi po liniji...nikako da se odluci da krene na levu unutra i uputi sut..tada bi ga bilo tesko zaustaviti jer neprijatelj nezna na koju stranu bije...ovako i tice znaju da ce da ide na desnu nogu... :dash: :dash: :dash:

Ne bih se kladio u to danas su pobedili Urugvaj 2:0 a oni nisu sala. Irska je dno ekipa, nemaju nijednog jedinog igraca koji odskace kvalitetom. Ruku na srce nisam cuo ni za jednog Estonca ali danasnji rezultat protiv Urugvaja me iznenadjuje. Moj tim protiv Estonije bi bio:

Brkic

Ivanovic Vidic Subotic Kolarov

Tosic Kuzmanovic Ninkovic Sulejmani

Zigic Pantelic

Brine me pozicija zadnjeg veznog jer Raca i Milijas nemaju kvalitet i ne bih rizikovao da usporavaju igru. Mozda bih izbacio Pantelica a ubacio Ljajica iza Zigica da ga proigrava.

Deki, jer bi i ti forsirao napadacki tandem Zigic Pantelic???

Cujem da je SUbotic povredjen i da nece igrati.

Deki, jer bi i ti forsirao napadacki tandem Zigic Pantelic???

Cujem da je SUbotic povredjen i da nece igrati.

Ne bih ali nemamo druge. Ja bih Mrdju i Lazovica ali oni nisu tu. Ne volim fudbal u kome igramo rezervisano sa jednim spicem a imamo bolje igrace od protivnika. Uvek ulazimo oprezno i sa strahom. Moramo da se oslobodimo i krenemo odlucno u napad a ne da se pola utakmice svodi na dodavanje stopera levo-desno. E ako je Subotic povredjen ugasili smo ga, makar ce Vidic igrati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back