Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta će ovi mučenici ovakvi kakvi su još bez Stankovića i Krasića da rade gore u Estoniji??:roll:

Može se bez njih, Krasić nije ništa naročotio, protiv NIR-a nije ništa pokazao, napravi jedan dobar prodor, potez i onda drugim sve zayebe...

I bez Stankovića...mogu na sredini Ninković i Milijaš, ili Kuzmanović...ako nije povređen...

Važno da imamo Pantelića i Tošića...:mrgreen:

Loši smo.

Drago mi je što je Ninković veoma napredovao, pritom mislim na psihološki plan, jer mi je do sada, iako je sjajno igrao praktično uvek, ipak delovao strašno uplašeno, verovatno zbog treme. Sad se oslobodio, i prosto je leteo po terenu. Najzaslužniji je za oba gola, kod prvog se sjajno ubacio u prazan prostor, nešto što je kvantna mehanika za, recimo, Milijaša, a kod drugog je prošao par igrača i asistirao Bambinju. Drago mi je zbog njega, deluje mi kao fin momak, ćuti i igra svoju igru.

Ostali praktično svi nedovoljno dobri. Ljajić dosta loš, i ono čudo je morao da pošalje u mrežu, ali mlad je, strašno je talentovan, već sada je ubedljivo najbolji tehničar kog imamo, i budućnost je srpskog, a ako ne zasere nešto, i evropskog fudbala. Jednostavno ga moramo istrpeti, isplatiće se. Videli smo svi kako je dobro igrao u prethodne dve utakmice, dakle, nije da ne može. Krasić loš, Laneta koga nešto nahvališe najviše pamtim po tome što je jednom krenuo nešto da dribla pa mu lopta pobegla iza leđa, i po onoj situaciji kad je umesto da reaguje munjevito, davio loptu i na kraju loše šutirao desnom nogom. Ali dobro, asistirao je, to mu priznajem. Bambinjo jeste dao gol, i imao je, istina, par dobrih poteza, ali je opet grešio, gubio loptu, bio sebičan. Sećam se kod onog kornera u prvom poluvremenu kad je šutirao sa nekih dvadesetak metara, i to čini mi se dva puta za redom, imao je dvojicu igrača levo od sebe potpuno samih, a sećam se i kasnije, u drugom, kad je šutirao umesto da doda Banetu koji se ubacivao desno od njega. Stanković standardno slab, mada je imao par dobrih poteza u drugih 45 minuta. Milijaš nije bio toliko loš koliko vam se čini, video sam da se par puta kretao sa loptom u nogama, to su za njega neki novi momenti. Dakle, na dobrom je putu. Pantelinjo standardno truba. Tačno se sećam situacije u negde pedesetom minutu, to mu je bilo prvo dobro primanje lopte na celoj utakmici. Odbrana šuplja, previše smo dopustili Ircima, mogli smo nakon prvog odmah da primimo drugi gol, a bilo je tu i još sličnih situacija, ali dobro, 'ajde, pripisaćemo to oslabljenosti i neuigranosti. Brkić dosta nesiguran, ne samo kod gola.

To bi bilo to.

Izgubio sam se totalno u svoj ovoj priči o tome ko je povređen, ko se oporavio, ko će se tek oporaviti, ko je otkazao, ko se oprostio, ko je požuteo, ko je pozvan ali nije igrao, ko nije pozvan ali će igrati, itd...

Tako da, nek bude nešto ovakvo:

Brkić, Bane, Kolarov, Biševac, Tomović, Veseljko, Ninković, Tošić, Sulejmani, Ljajić, Lane.

Valjda su barem oni svi sigurni?

Ja i dalje čekam Matića, Tadića, i Sulejmanija na terenu, zajedno sa Ljajićem. Potrebna nam je sveža krv, tim nam je prepun ispušenih muštikli, mislim da se to nekako oseća u atmosferi, odnosno nedostatku onog poleta koji nas je krasio pre nekih godinu dana.

Ne bih se kladio u to danas su pobedili Urugvaj 2:0 a oni nisu sala. Irska je dno ekipa, nemaju nijednog jedinog igraca koji odskace kvalitetom. Ruku na srce nisam cuo ni za jednog Estonca ali danasnji rezultat protiv Urugvaja me iznenadjuje. Moj tim protiv Estonije bi bio:

Brkic

Ivanovic Vidic Subotic Kolarov

Tosic Kuzmanovic Ninkovic Sulejmani

Zigic Pantelic

Brine me pozicija zadnjeg veznog jer Raca i Milijas nemaju kvalitet i ne bih rizikovao da usporavaju igru. Mozda bih izbacio Pantelica a ubacio Ljajica iza Zigica da ga proigrava.

Prijateljska je to, nema tezinu koju ima takmicarski mec. Ne znamo ni ko je igrao za Urugvaj na tom mecu, da li je mozda bio u pitanju neki kombinovani sastav. Po meni, veci znacaj ima cinjenica da su Slovenci kod kuce izgubili od S. Irske, tako da Irci sigurno nisu bez sanse u narednom mecu.

Ljajic,Milijas i Krasic mrs iz reprezentacije!!!
Krasic samo bije na desnu nogu....veze si nema....samo prolazi po liniji...nikako da se odluci da krene na levu unutra i uputi sut..tada bi ga bilo tesko zaustaviti jer neprijatelj nezna na koju stranu bije...ovako i tice znaju da ce da ide na desnu nogu... :dash: :dash: :dash:

Kad bi ti bio selektor reprezentacija bi se menjala za svaki mec,vec za Estonce bi bilo novih 20 imena....
Ne mozes na osnovu jedne utakmice da procenjujes igrace,jako je neiskusno (u stvari ko kaze da si ti iskusan)
Krasic je dobro odigrao,moze bolje,ima veliku brzinu i dribling tacno je da mu bezi lopta po malo....kako moze da krene na levu stranu BRE kad je desnjak kako ce sutirati aj mi to objasni?jedino kad se prebaci na levu stranu pa da krene na desno,sta lupas.....
Ljajic ima 19 godina to sto ste posle Izraela poleteli misleci da ce on narednih 100 utakmica za reprezentaciju da otkine zaebali ste se,decko ce igrati dobro ali ne svaki put,jednostavno nije bilo njegovo vece,pokusao je par puta da je doturi pantelicu ali ovog je nemoguce uhvatiti nikako da se izvuce....
Milijas je covek za poslednjih 10 minuta ko sto je ubacio Racu koji nije ni za toliko

Ne bih se kladio u to danas su pobedili Urugvaj 2:0 a oni nisu sala. Irska je dno ekipa, nemaju nijednog jedinog igraca koji odskace kvalitetom. Ruku na srce nisam cuo ni za jednog Estonca ali danasnji rezultat protiv Urugvaja me iznenadjuje. Moj tim protiv Estonije bi bio:

Brkic

Ivanovic Vidic Subotic Kolarov

Tosic Kuzmanovic Ninkovic Sulejmani

Zigic Pantelic

Brine me pozicija zadnjeg veznog jer Raca i Milijas nemaju kvalitet i ne bih rizikovao da usporavaju igru. Mozda bih izbacio Pantelica a ubacio Ljajica iza Zigica da ga proigrava.

Ovako sto slicno je igrao Antic,nije ovo lose,nemamo mi srednjake za igru 4-3-3 pa krila moraju da se vrati na centar po loptu.....treba uvek imati kombinaciju 4-3-3 i 4-2-2-2 na raspolaganju pa zavisi sta ide u trenutku
Znam da su Estonci dobili Urugvaj ali prijateljska je to,ne treba razmisljati o tome,jednostavno mora da se dobiju i KRAJ.....
Jovanovic treba da igra od starta to je jasno,cini mi se da Ljajic nije dobio potreban broj lopti igraju je dosta povuceno na CMF naravno kad se Milijas ne pomera dalje od centra.....Kuzmanovic i Ninkovic treba da budu ta 2 vezna za Estonce i da igraju muski u fazi napada AMF u fazi odbrane DMF,a da Ljajic dobije prostor da kvalitetno odradi ono sto najbolje ume,Tosic i Suljo po krilu i ja bi probao Laneta kao najisturenijeg jer covek ima brzinu,ima sut ima dribling,Ziga ako ne ide ovako.....
Ipak ocekujem bolju igru na sredini ako igraju Kuzmanovic-Ninkovic,s tim da mi mirise da ce Ninkovic igrati AMF a CMF nezaobilazni Milijas-neunistiv je

p.s. http://www.sportal.rs/news.php?id=47769
Covek na vreme kaparise mesto u timu,zeli igru sa 2 spica naravno kad ih je 3 na raspolaganju,ali ne treba da brine igrace i ako igramo s jednim

Poslednja izmena:
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropsk...ic-ozbiljnije-povredjen-protiv-Severnih-Iraca

Opet moram da gledam Bisevca i njegovo panicavo sutiranje u daljinu :/

On je odraz nase lige,savrsena projekcija....igra po sistemu sto dalje od gola u p.m. a kada odluci da izigrava igraca koji igra mozgom po obicaju pogresno preda loptu i na[ravi haos,dakle sluzi samo za sto dalje od gola.....kad njega gledam zamisljam utakmicu Borac Cacak-Smederevo gde se stoperi zalete pa bum nebu pod oblake.....
Al dobro je i tako samo da ne gresi puno,gol ide njemu na dusu i Brkicu,koji je ***** nasim golmanima,kakav je to sindrom da izlecu sa gol linije,tako Stojke tako ovaj......jel ima najava da se Jorgacevic vrati?

Mnogo bre lupas prijatelju:think:
Kako moze da stavi Vidica kad je povredjen?
Kako moze Bisevac da bude ispred Subotica,kad Subotica traze Mancester,Arsenal,Celsi a Bisevca Psg?Jesi ti mozda gledao nekad Subotica ili cenis onako na osnovu toga da sto si video Bisevca u dresu Zvezde protiv Borca iz Cacka?Subotic je svetlosnu godinu ispred Bisevca,snazniji je,visi je,jede u duelima,deluje sigurno,igra cvrsce od Vidica za reprezentaciju,samo da znas bice on za par godina najbolji svetski stoper budi uveren
Krasic i Tosic nisu veznjaci oni su krilni napadaci,bar bi trebali biti
Milijasa smo apsolvirali medjutim on trenutno nema izbor igraca na toj poziciji.....Kacar je van forme,da li citas novine Kuzmanovic je POVREDJEN
Stankoviceva uloga nije kreativnost on je zadnji vezni,veliki radni,dobar sluga,ali los gospodar,ima dobar pas,jak sut i trenutno je nesto najbolje sto imamo na toj poziciji,cvrst je i gine za reprezentaciju
Kuzmanovic tu svoju minimalnu kreativnost prikriva opstim veznim stvarima,tako da....Ninkovic je sve samo ne kreativan,tipican borac,koji puno trci ima pas,nalik na Stankovica,to sto na SP nismo imali kako ti kazes kreativca pa je on bio na tom mestu ne znaci da je kreativan
Sulejmani je igrac koji u ovoj reprezentaciji treba da preferira desno krilo,ne moze Krasic da igra 90 minuta u istom ritmu Sulejmani i Tadic su idealne zamene za Krasica i Tosica....Ljajic ima gotovo savrsenu kontrolu lopte,Sulejmani je brzi sto odgovara krilu,Ljajic razmislja dok igra,ima savrsen pas,ima ideju kako da doturi loptu centarforu,i nikako ne moze na mestu AMF bolji da bude Sulejmani...sta ima veze da li igra u Fiorentini kad je decko majstor s loptom
Mrdja je povredjen na 6 meseci zaboravi da postoji
Zigic je trenutno najbolji,ali je i on POVREDJEN
Pantelic se bori,ali jednostavno nema kvalitet za reprezentaciju,no kada imas 3-4 povredjena centarfora normalno je da ce igrati Pantelic pre tog tvog Ljuboje....i Pantelic je "drmao" u Ajaxu i Herti i sada u Olimpijakosu da po neki gol,Ljuboja je igrao za reprezentaciju i uradio NISTA,po toj logici sada je idealno pozvati Kezmana ili Despotovica koji daju golove......kakav bre Ljuboja Panta je za njega majstor fudbala,videces kad mu Ljajo namesti prilike ima sve da prsti

Pa ti najvise lupas na forumu.Poznat si po tome.

Ja ne lupam.

Znam ja da su Vidic,Kuzmanovic,Mrdja i Zigic povredjeni.Kada sam rekao da bi Vidic i Kuzmanovic trebali da igraju u prvoj postavi mislio sam uopsteno,dakle u buducnosti.Normalno da nisu mogli igrati protiv S.Irske kada su povredjeni.

Bisevac je kapiten Valensijena,jedan od najcenjenijih stopera u Francuskoj.Daleko je iskusniji i sigurniji od Subotica.Subotic tek treba da se dokaze.Znam ja ko sve njega trazi,ali za sada je nesiguran.

Stankovic je dobar igrac,ali kao sto rekoh nije dovoljno kreativan.Ima siguran pas,ali nema previse dobrih ideja.

Pantelic se dosta bori u reprezentaciji,ali i dalje tvrdim da je los.

Da sam ja u pravu,a da ti lupas pokazala je utakmica.Tvoj Ljajic se nije video,pa je zamenjen u poluvremenu.Ninkovic je najbolji tehnicar i nas najkreativniji igrac,to je pokazao na utakmic protiv S.Irske.Zasluzan je za oba nasa gola,narocito za drugi,sjajna asistencija.Samo ti mozes da izjavis kako Ninkovic nije kretivan,pogledaj sta kazu i drugi ljudi.

Izjavio si i da Inter nema nijednog italijanskog reprezentativca.Prvo treba da znas da u Interu gotovo i nema Italijana,svi su internacionalci.Od Italijana su tu Materazi,koji je bivsi reprezentativac i trojica sadasnjih Rannocia,Pazzini i Tijago Mota.Mota je dao gol Sloveniji.

Toliko o tome ko lupa.

Poslednja izmena:
Pa ti najvise lupas na forumu.Poznat si po tome.

Ja ne lupam.

Znam ja da su Vidic,Kuzmanovic,Mrdja i Zigic povredjeni.Kada sam rekao da bi Vidic i Kuzmanovic trebali da igraju u prvoj postavi mislio sam uopsteno,dakle u buducnosti.Normalno da nisu mogli igrati protiv S.Irske kada su povredjeni.

Bisevac je kapiten Valensijena,jedan od najcenjenijih stopera u Francuskoj.Daleko je iskusniji i sigurniji od Subotica.Subotic tek treba da se dokaze.Znam ja ko sve njega trazi,ali za sada je nesiguran.

Stankovic je dobar igrac,ali kao sto rekoh nije dovoljno kreativan.Ima siguran pas,ali nema previse dobrih ideja.

Pantelic se dosta bori u reprezentaciji,ali i dalje tvrdim da je los.

Da sam ja u pravu,a da ti lupas pokazala je utakmica.Tvoj Ljajic se nije video,pa je zamenjen u poluvremenu.Ninkovic je najbolji tehnicar i nas najkreativniji igrac,to je pokazao na utakmic protiv S.Irske.Zasluzan je za oba nasa gola,narocito za drugi,sjajna asistencija.Samo ti mozes da izjavis kako Ninkovic nije kretivan,pogledaj sta kazu i drugi ljudi.

Izjavio si i da Inter nema nijednog italijanskog reprezentativca.Prvo treba da znas da u Interu gotovo i nema Italijana,svi su internacionalci.Od Italijana su tu Materazi,koji je bivsi reprezentativac i trojica sadasnjih Rannocia,Pazzini i Tijago Mota.Mota je dao gol Sloveniji.

Toliko o tome ko lupa.

Da poznat sam po stavovima protiv navijackih grupa i podela,ako je to lupanje
Ostavi se ti buducnosti debata je o sadasnjim problemima,mozda ce se u buducnosti predomisliti Lukovic i Lazovic,sazrece Tadic,Djuricic,Matic,oporavice se Mrdja,povredice se neko drugi,Fejsa ce mozda da spasi karijeru,Stankovic ce u penziju,njegov kum takodje.....
Bisevac se pokazao....Subotic nije dobro odigrao sinoc,ali svakako da je bolji od Bisevca,visi je,snazniji,ovaj igra po sistemu brigo predji na drugoga,necemo tako porediti,Subotic je najcenjeniji stoper u Nemackoj pa sta.....Stankovic je sinoc odigrao dosta dobro,ne mogu ti igrati sve kreativci najbolji primer je Argentina,Stankovic je par puta fino izneo loptu ima sto ti kazes siguran pas i naravno da treba da bude osovina naseg veznog sistema posto se i kao DMF najbolje snalazi od svega sto imamo
Zar ja tvrdim da je Pantelic dobar????????????
Opet zamenjujemo teze.....nisam ja rekao da je Ninkovic los,vec da je pozicija AMF prirodnija za Ljajica,jer je isti morao u prvom poluvremenu da igra po sredini dosta povuceno posto je onaj kreten Milijas statirao na centru,Ljajic nije imao prostora,inace ja sam za igru Stankovic-Ninkovic-Ljajic.....Ljajic ima krativnost ali sada cela nacija udara po njemu posto ste ocekivali da ce svaki put odigrati vrhunski,ja ti kazem bice on nasa desetka budi uveren
Hocemo da se ubedjujemo o tome da znas sastav Intera a da ja ne znam ni ko igra tamo?! Sem toga jel to bio odg na tvoj post?Ako nije ne treba da se mesas,cilj je bio da se skrene paznja na navijacku mrznju i netrpeljivost koja se ispoljava u svim porama drustva....vama je izgleda najbitnije da li cete vi ili komsije sa suprotne strane polomiti vise stolica,baciti vise baklji,isprebijati organe reda i rivalsku marvu,i na kraju ko ce imati vise udela u unazadjivanju i brukanju ove zemlje na svakom planu sve pod izgovorom da je upereno protiv Toletove mafije a za dobrobit naroda,a za realnim ciljem koji ima kriminal kao osnovu i kao posledica da se ova zemlja sabotira na svaki nacin.....

Dobro je sto smo pobedili S.Irsku.:D

Ali nasa igra je sve osim dobre.Mora to mnogo bolje,ako zelimo da odemo na EP.U prvom poluvremenu smo delovali previse uspavano,u drugom smo igrali dosta bolje.

Svaka cast Milosu Ninkovicu!:worth::worth::worth:

Rekao sam i pre utakmice da je on nas najbolji vezista.Covek nas je pokrenuo u drugom poluvremenu.On mora igrati u startnoj postavi.Sjajan je tehnicar,zna da prodje i odlicno pronalazi resenja u situacijama koje su drugima enigma.

Jos samo da se oporavi Kuzamanovic pa da on bude starter umesto Milijasa.Kuzmanovic je takodje dobar tehnicar,veliki borac i on jednostavno mora biti starter.

Problem je u napadu.Mrdja je nas najbolji spic i velika je steta sto je sada doziveo tesku povredu.Valjda ce Zigic biti spreman protiv Estonije.Zigic je svakako bolji od Pantelica.Dominira u vazdusnim duelima,zna da spusti loptu i sto je najvaznije zna da zabode gol,onda kada je to najteze.Moze Pizon da proba i Jovanovica kao klasicnog spica.

Izgleda da ce i Vidic biti spreman protiv Estonije.Sa njim ce odbrana biti mnogo,mnogo sigurnija.

Sledi tesko gostovanje u Talinu.Cekaju nas izuzetno tezak teren i ekipa koja je nezgodan domacin.Moramo pobediti da bi ostali u igri za plasman na EP.Jos bitnije je da se revansiramo Estoniji za onaj poraz od 3:1 u Beogradu.

Dobro je sto smo pobedili S.Irsku.:D

Ali nasa igra je sve osim dobre.Mora to mnogo bolje,ako zelimo da odemo na EP.U prvom poluvremenu smo delovali previse uspavano,u drugom smo igrali dosta bolje.

Svaka cast Milosu Ninkovicu!:worth::worth::worth:

Rekao sam i pre utakmice da je on nas najbolji vezista.Covek nas je pokrenuo u drugom poluvremenu.On mora igrati u startnoj postavi.Sjajan je tehnicar,zna da prodje i odlicno pronalazi resenja u situacijama koje su drugima enigma.

Jos samo da se oporavi Kuzamanovic pa da on bude starter umesto Milijasa.Kuzmanovic je takodje dobar tehnicar,veliki borac i on jednostavno mora biti starter.

Problem je u napadu.Mrdja je nas najbolji spic i velika je steta sto je sada doziveo tesku povredu.Valjda ce Zigic biti spreman protiv Estonije.Zigic je svakako bolji od Pantelica.Dominira u vazdusnim duelima,zna da spusti loptu i sto je najvaznije zna da zabode gol,onda kada je to najteze.Moze Pizon da proba i Jovanovica kao klasicnog spica.

Izgleda da ce i Vidic biti spreman protiv Estonije.Sa njim ce odbrana biti mnogo,mnogo sigurnija.

Sledi tesko gostovanje u Talinu.Cekaju nas izuzetno tezak teren i ekipa koja je nezgodan domacin.Moramo pobediti da bi ostali u igri za plasman na EP.Jos bitnije je da se revansiramo Estoniji za onaj poraz od 3:1 u Beogradu.

Moze se na EP i sa ovakvom igrom,tuda se ne moze nesto vise,a do EP se moze i ovako kljekavo....
Zigic je dobar za vazdusne duele ali bi ja probao Laneta na CF time bismo cini mi se dobili zeljenu brzinu u napadu......

Verovatno malo vremena obzirom da su nam napadači polako ali sigurno "u godinama",a i zayebavaju neki od nih neće ni da igraju:lol:
Bilo kako bilo tu smo najtanji,Kaluđerović je katastrofa,Kleo-odgovorno tvrdim nema šanse, ništa od njega,Šćepović možda,zavisi,ako treba da se proda:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back