Slazem se da bi se trebalo prvo davati kosarkasima,vaterpolistima i odbojkasima...Ali jedino u fudbalu se za rezultate dobije povracaj u novcu..Zbog toga su fudbaleri bili konstantna investicija...Cist interes drzave na ekonomskom planu..Nego da ne zalazimo u politiku...
Da se ne lazemo...Neuspeh u fudbalu je posledica nedovoljnog igrackog kvaliteta...Posle pobeda protiv raspadnute Rumunije i neresenog rezultata protiv jos raspadnutije Francuske(koju su svi redom ****** na svetskom prvenstvu) pomislili smo da imamo neku revolucionarnu reprezentaciju,dovoljno dobru za prvih 10....Nazalost otreznjenje smo dobili tek na pripremama za prvenstvo i na njemu samom...
neuspeh u fudbalu?pa ja to nisam doziveo kao neuspeh,godinama smo imali slicne uspehe,vrlo cesto i nize,ako se setimo svetskog 2002,evropskog 2004,2008 i nevidjenog brukanja 2006 ,napredujemo napredujemo

Ok Rumunija i Francuska raspadnute,pa prvo mesto u grupi gledano iz tog ugla nije veliki uspeh,ali setimo se slicnih situacija kad ni iz takvih grupa nismo prolazili dalje i kada smo gubili vec dobijene meceve (citaj izmedju,to je i sada situacija)...ove kvalifikacije su igraci posteno odradili nismo kiksirali protiv Litve,Austrije,Rumunije sto se desavalo u proslosti
A slazem se da je narod poleteo previse vise nego pred nemacku,ali takodje mislim da je ova reprezentacija imala kvalitet barem za 1/8 finala,ok da Klose nije dobio karton mozda ne bi dobili Nemce,ali da Lukovic nije dobio karton mozda Gana ne bi dobila nas,mozda ni sa 11:11 ne bi pukli protiv Nemacke,to su nagadjanja,cinjenica je da smo izgubili od Gane i Australije i da smo dobili Nemce.....
p.s. pozdravljam ove golove asistencije cuda ludila,mada ipak ne znace mi puno Pantini pogotci kad znam da u reprezentaciji ne moze da postigne vise od jednog za celu godinu nekad ni toliko.....davao je on i za hertu i za ajax pa se i tada vukao kao tetka u crvenom dresu.....
xaaxxaxxa sta milijas vise ne izvodi penale za Vulvs pa mora da daje ovako golove SUPER