Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo trebamo nagraditi one koji, sa malo novca, vec postizu dobre rezultate na medjunarodnim takmicenjima (pri tom mislim na vaterpoliste, kosarkase, odbojkase, plivace, veslace pa i tenisere). Pa, ako nesto od toga ostane, nek' ide u fudbal. Od svih sportova (kod nas), fudbalu se najvise daje (para) a najmanje vraca (rezultata). Prvo Dudi pare pa onda svima ostalim, po zasluzi.

Ma kakve nagrade bre....valjda je cast i zadovoljstvo igrati za reprezentaciju...??
Ako za njih to nije ne moraju ni da igraju....ima ko hoce da gine za Srbiju...!!
Tek ako osvoje nesto TREBA da dobiju neku kintu, ovako , NISTA!!!

Slazem se sa tobom da oni zasluzuju vise(teniseri, vaterpolisti, kosarkasi, odbojkasi....), ali fudbal je fudbal, ipak je to najvaznija sporedna stvar na Svetu...:D

Poslednja izmena:
Fudbaler Liverpula i reprezentacije Srbije Milan Jovanović od naredne nedelje biće član turskog Trabzona, prenose engleski mediji.

Liverpul će poslati Srbina na pozajmicu u turski tim do kraja sezone, a ukoliko zadovolji čelnike Trabzona, njegov ugovor će biti otkupljen.

Milan Jovanović je letos stigao u Liverpul kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa belgijskim Standardom iz Liježa, a posle nekoliko utakmica na početku sezone u kojima je bio starter pao je u drugi plan kod bivšeg menadžera Roja Hodžsona.

U sredu je odigrao, čini se, poslednji meč u dresu Liverpula, a nakon poraza od Blekpula 2:1, našao se na meti kritičara na Ostrvu, koji smatraju da on nema kvalitet da nosi dres kluba kao što je Liverpul.

Od dolaska na "Enfild", Milan Jovanović (29) je zabeležio 17 nastupa i dva gola.

Odlazak Milana Jovanovića sa Enfilda je ponovo aktuelna tema, a nakon što su britanski mediji objavili da će Lane “do kraja sledeće nedelje krenuti putem Roja Hodžsona” njihove italijanske kolege su navele Fiorentinu kao najverovatniju destinaciju.

“La Republika” piše da se očekuje da će se ovih dana kolonija Srba u Mihajlovićevoj “violi” uvećati za još jednog člana. Jovanović će stići kao pozajmljen igrač do kraja sezone, kada će biti otvoreni pregovori o otkupu njegovog ugovora.

Sličan plan ima i lider turske lige Trabzon koji već mesecima obigrava oko srpskog internacionalca. Iz Turske su nekoliko puta stizale informacije da je predsednik kluba putovao u Englesku kako bi “raščistio stvari”, ali s obzirom na to koliko dugo traje ta priča, čini se da je Fiorentina izglednija opcija.

Naznaku da se kratka i neuspešna epizoda Jovanovića u dresu Liverpula bliži kraju, dala je i odluka Kenija Dalgliša da ga ne uvrsti ni na spisak rezervi za gradski derbi sa Evertonom, samo nekoliko dana nakon što mu je pružio priliku da se dokaže kao starter.

Ja ne znam zašto pod reprezentacija Srbije pišete o nastupima naših fudbalera u stranim klubovima. Kada budu za reprezentaciju ginuli bar upola koliko za klub onda ih spominjite, a ovako promašena tema. Šta vrijede ti nastupi kad dođu u reprezentaciju kao da dođu na odmor malo posjete rodbinu, onda trčkaraju po terenu, ispuše i razgule kuda koji po Evropi a vi ih veličajte. Za reprezentaciju trebaju igrati momci iz JSL željni dokazivanja plus par internacionalaca tipa Zorana Tošića, Mrđe i sl. kojima još para nije udarila u glavu i koji žele poštene braniti boje svoje zemlje.

Nemojmo da se sluzimo demagogijom....mladi igraci iz jsl koji bi ginuli za zemlju,da se ne lazemo ginu da bi se uvalili u neki strani klub i dobili angazman,mada ipak nije posteno pricati da se ne trude Krasic i Stankovic kad igraju za repku,kapiten gine svaki put na mecu,drugi je problem sto ovde ne igra sa Zanetijem,Kambijasom,Snajderom na sredini vec sa Milijasem,Racom,Kacarem....
ok slazem se da iz jsl treba da igraju za repku Brkic,Saranov,Dimitrijevic-NISTA VISE OD TOGA.....Ubiparip i Kaludjerovic kao prve opcije znaci da budu medju 25-26 igraca....realno
Zoran Tosic JESTE trudi se decko za repku,ali nista vise od Krasica
Mrdja takodje ali nakon "uspesnih" igara u pripremam za sp i pre toga sa Japanom,te solidne partije protiv Grka,u kvalifikacijama nije dobio dovoljnu minutazu a i to sto je dobio nije pokazao koliko vredi,pogotovo protiv istocnih suseda u prijateljskoj,mdjutim tu treba vise kriviti vezni red nego li usamljenog spica....

svaka cast za ovaj vikend,odlican je bio za nase,nadam se da ce i predstojeci biti dobri....
Videcemo predstoji nam prijateljski mec sa Izraelom 9.februara,videcemo sta planira Pizon da li ce zvati nove debitante ili "najjaci" sastav...ipak mislim da s obzirom da je to poslednja provera pred sudbonosne meceve u martu,treba ocekivati "najjaci" sastav:"tradicionalne" golmane (bez Stojketa,bice Jorgacevic,Brka,mozda Saranov posto ga je najavio),"zlatna" odbrana tu nista ne treba dirati,treba probati Dimitrijevica i Tadica na sredini tj ovaj drugi na boku,uz Lajica i Sulejmanija i mozda cak i Djuricic sto da ne,napred verovatno nece nista dirati jer nema puno prostora,eventualno da zove Kaludjerovica ili Ubiparipa

videcemo,iako ne verujem uspehu nadam se potajno da ipak mozda svi ovi igraci kao zrele i uspesne osobe barem tako deluju na prvi pogled,mogu da odvedu nasu zemlju u poljsku a vala i u Ukrajinuz;)

ma da...Krauc je bio potpuni promasaj.....uveo ga HAri da bi se nas spasavao od prekida gde je Vidic opasan a ono Man Utd imao samo jednu kornu na celoj utakmici....sve duele je dobio Vidic osim jedne kada je Krauc sam na pet metara promasio gol.......

Ne znam vise sta da mislim.....gledao sam malo tekme zaista je razvaljivao u sesnaest nas vice-kapiten,a opet na prvenstvu ga je nadvisio Kejhil sa 178cm visinez:((

Gojko Kačar - gospodar na terenu

Trener Hamburgera Armin Feh, ali i nemačka fudbalska javnost, oduševljeni igrom Srbina u ulozi štopera.

Gojko Kačar sija sve jače - tim rečima je opisana igra srpskog internacionalca u subotnjoj utakmici protiv Šalkea u "Hamburger Morgenpostu".

Kačar se afirmisao u Vojvodini kao univerzalac. Igrao je i u napadu i u vezi i u odbrani. Odlaskom u Nemačku ustalio se na poziciji zadnjeg veznog. Međutim, trener Hamburgera Armin Feh na startu prolećnog dela Bundeslige poverio mu je ulogu štopera u odsustvu Jorisa Matijsena.

Srbin mu je uzvratio sjajnom igrom u trijumfu u Gelzenkirhenu (1:0). U prvom poluvremenu je čak bio blizu postizanja gola, ali je njegov šut glavom završio zamalo pored mete.

"Gojko je bio gospodar na terenu. Možda smo mu našli idealnu poziciju. Definitivno nam je postao opcija u odbrani", poručio je Feh.

Kao i uvek, 23-godišnji Novosađanin skromno je primao pohvale.

"Važno je da smo pobedili. Dobro sam igrao", u svom stilu je rekao Kačar.

On je za 5,5 miliona evra letos stigao iz Herte, u kojoj je bio dve sezone.

"Na treneru je da odluči koju će mi ulogu poveriti", dodao je Gojko Kačar.

MONDO

Gojko Kačar - gospodar na terenu

Trener Hamburgera Armin Feh, ali i nemačka fudbalska javnost, oduševljeni igrom Srbina u ulozi štopera.

Gojko Kačar sija sve jače - tim rečima je opisana igra srpskog internacionalca u subotnjoj utakmici protiv Šalkea u "Hamburger Morgenpostu".

Kačar se afirmisao u Vojvodini kao univerzalac. Igrao je i u napadu i u vezi i u odbrani. Odlaskom u Nemačku ustalio se na poziciji zadnjeg veznog. Međutim, trener Hamburgera Armin Feh na startu prolećnog dela Bundeslige poverio mu je ulogu štopera u odsustvu Jorisa Matijsena.

Srbin mu je uzvratio sjajnom igrom u trijumfu u Gelzenkirhenu (1:0). U prvom poluvremenu je čak bio blizu postizanja gola, ali je njegov šut glavom završio zamalo pored mete.

"Gojko je bio gospodar na terenu. Možda smo mu našli idealnu poziciju. Definitivno nam je postao opcija u odbrani", poručio je Feh.

Kao i uvek, 23-godišnji Novosađanin skromno je primao pohvale.

"Važno je da smo pobedili. Dobro sam igrao", u svom stilu je rekao Kačar.

On je za 5,5 miliona evra letos stigao iz Herte, u kojoj je bio dve sezone.

"Na treneru je da odluči koju će mi ulogu poveriti", dodao je Gojko Kačar.

MONDO

Samo napred Gojko...ta njegova "polipozicionalnost" nam moze znaciti dosta...
Covek igra DMF,CMF,AMF,CB,CF svaka cast majstore...

p.s. Ubiparip potencijalni reprezentativac potpisao za Leh iz Poznanja
http://www.sportal.rs/news.php?id=43646

600 000 evra mislim da je i za njega i za nas fudbal bila bolja opcija Partizan,ali dobro zelim mu puno srece u Poljskoj

Samo napred Gojko...ta njegova "polipozicionalnost" nam moze znaciti dosta...
Covek igra DMF,CMF,AMF,CB,CF svaka cast majstore...

p.s. Ubiparip potencijalni reprezentativac potpisao za Leh iz Poznanja
http://www.sportal.rs/news.php?id=43646

600 000 evra mislim da je i za njega i za nas fudbal bila bolja opcija Partizan,ali dobro zelim mu puno srece u Poljskoj

Ne trebaju nam stoperi imamo ih i previse, fale nam napadaci i kreativac u sredini.

Ne trebaju nam stoperi imamo ih i previse, fale nam napadaci i kreativac u sredini.

imamo stopere ok,ali dobro je sto moze da odigra u tom slucaju nam ne treba 2 nego 1 rezervni stoper......slazem se fali napad,nadam se da Adem moze da bude solidan kreator,ali napad je bolna tacka

p.s. za ove "engleze" svaka im cast,3 od 4,i kad Subotic bude doso za godinu dve bice cela odbrana pl nasa....

imamo stopere ok,ali dobro je sto moze da odigra u tom slucaju nam ne treba 2 nego 1 rezervni stoper......slazem se fali napad,nadam se da Adem moze da bude solidan kreator,ali napad je bolna tacka

p.s. za ove "engleze" svaka im cast,3 od 4,i kad Subotic bude doso za godinu dve bice cela odbrana pl nasa....

a i nikad nisam razumeo forsiranje Lukovica pored Subotica,Dragutinovica,Rajkovica i Kacara..

a i nikad nisam razumeo forsiranje Lukovica pored Subotica,Dragutinovica,Rajkovica i Kacara..

Nasi reprezentativci kazu za Lukovica da je covek sa najvecim srcem na terenu. Covek koji pogine za svaku loptu na koju ide. Mene je on odusevio protiv Gane, bukvalno je drzao celu odbranu na svojim ledjima e sada sto je dobio crveni sta ces i Vidic je dobijao ko zna koliko crvenih kartona u zivotu iako je najbolji stoper u Engleskoj.
Ovo boldovano nema veze sa zivotom. Kacar nikada nije igrao stopera u reprezentaciji, odakle tebi ideja da je on bolji od svih ostalih koje si nabrojao. Pusti Hamburger i njihovu odbranu, oni krpe dupe kada su im povredjeni igraci dok mi imamo defanzivce za izvoz.

Nasi reprezentativci kazu za Lukovica da je covek sa najvecim srcem na terenu. Covek koji pogine za svaku loptu na koju ide. Mene je on odusevio protiv Gane, bukvalno je drzao celu odbranu na svojim ledjima e sada sto je dobio crveni sta ces i Vidic je dobijao ko zna koliko crvenih kartona u zivotu iako je najbolji stoper u Engleskoj.
Ovo boldovano nema veze sa zivotom. Kacar nikada nije igrao stopera u reprezentaciji, odakle tebi ideja da je on bolji od svih ostalih koje si nabrojao. Pusti Hamburger i njihovu odbranu, oni krpe dupe kada su im povredjeni igraci dok mi imamo defanzivce za izvoz.

Igrao je u Vosi nazad....
A za Lukovica....jeebes srce kad nema mozak....za ono protiv Estonije opravdanje ne postoji!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back