Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazite, reprezentacija Republike Srpske najvjerovatnije od proljeća dobiva zeleno svjetlo za igranje prijateljskih. Po statutu RS ima i dan danas pravo da igra i igrali su prije 8-9 god. ali su Bošnajci bez znanja FS RS izlobirali da ako puste RS morali bi pustiti i Kosovu i Abhaziji. Zbog toga je stopirano prošlogodišnje najavljeno gostovanje Srbije A i mlade selekcije u BL ali sad je sve poprilično jasno iz UEFE je stiglo obavještenje da su zaprepašteni činjenicom da je njihov sekretar bez znanja ostalih u UEFI komunisirao sa Sarajevom i samoinicijativno zabranio RS da igra prijateljske utakmice

I još nešto da dodam mada to iz FS RS nerado i teška srca pričaju, ali FSS nije htio prstom mrdnuti da se založi u UEFI ili bolje rečeno da pojasni da RS ne može imati zabranu jer to nije isto kao Kosovo. FS BiH ima statu koji su potpisali i bošnjaci i kojim se dozvoljava igranje prijateljskih utakmica RS a takmičarskih BiH

I još nešto da dodam mada to iz FS RS nerado i teška srca pričaju, ali FSS nije htio prstom mrdnuti da se založi u UEFI ili bolje rečeno da pojasni da RS ne može imati zabranu jer to nije isto kao Kosovo. FS BiH ima statu koji su potpisali i bošnjaci i kojim se dozvoljava igranje prijateljskih utakmica RS a takmičarskih BiH

Braco,sta FSS ima da objasnjava uefi tako sto,ionako nas 2 pare ne sljive,uopste nemamo kredibilitet,i uopste ne znam sta znaci prijateljski susret RS kad ne mozete da se takmicite....posto zajednicku reprezentaciju BiH ne smatrate validnom,najbolje je da talenti od preko Drine igraju za Srbiju

E moj ti, od prijateljskih se počinje, bitno je uz: Ustav, grb, himnu, teritoriju, vlast, skupštinu, vladu, policiju... imati i svoju fudbalsku reprezentaciju između ostalog i na taj način da se čuje za ime RS u Evropi kroz utakmice sa Katalonijom koja je već pristala ali i sa državnim timovima ko bude želio. To sa Srbijom, naravno uvijek mogu igrati za Srbiju talenti poput: Subotića, Marka Marina, Save Miloševića... i uvijek ćemo navijati za Srbiju ali da igra reprezentacija RS pa makar i prijateljske. Neprocjenjivo! Teško ja mogu to vama iz Srbije pojasniti. Ovdje se nezavisna država, živi.

E moj ti, od prijateljskih se počinje, bitno je uz: Ustav, grb, himnu, teritoriju, vlast, skupštinu, vladu, policiju... imati i svoju fudbalsku reprezentaciju između ostalog i na taj način da se čuje za ime RS u Evropi kroz utakmice sa Katalonijom koja je već pristala ali i sa državnim timovima ko bude želio. To sa Srbijom, naravno uvijek mogu igrati za Srbiju talenti poput: Subotića, Marka Marina, Save Miloševića... i uvijek ćemo navijati za Srbiju ali da igra reprezentacija RS pa makar i prijateljske. Neprocjenjivo! Teško ja mogu to vama iz Srbije pojasniti. Ovdje se nezavisna država, živi.
Ovo je fino rečeno. Nećemo mi manje navijati za Srbiju ako bude RS igrala prijateljske, to je samo jedan +, a ne sumnjam da bi stadion bio krcat kao šibica pa makar igrali i protiv San Marina. Jer ipak igra Republika Srpska

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back