Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno ljudi,zasto postavljate asistencije...Svakako godi da se cuje,ali totalno je nevazno..

Ne slazem se. Golovi jesu vazniji od asistencija ali ne previse. Bez asistencije nema ni gola, sem ako nije u pitanju neki solo prodor, penal ili slobodnjak. Neretko asistenti odrade gotovo citav posao (pretrce odbranu, precizno upute pas ili centarsut) a golgeteri samo "cusnu" loptu u mrezu.

Poslednja izmena:
Epa ljudi prolazi vreme,blizi se rasplet u ovoj sudbonosnoj godini.....cika pizon kaze da nije smak sveta ako ne prodjemo na ep,bitno je da gradimo tim za buducnost,a sta ako smak sveta bude 2012 koja buducnost?!
p.s. jel igra jankovic u djenoi standardno?a fejsa jel se vraca sad za prolece?

Eh..I ja bi bio hladnokrvan kada bi znao da me posle gola ceka 5000 evra nagrade...
Moramo poceti da placamo igrace u reprezentaciji...To je jedini nacin...

Prvo trebamo nagraditi one koji, sa malo novca, vec postizu dobre rezultate na medjunarodnim takmicenjima (pri tom mislim na vaterpoliste, kosarkase, odbojkase, plivace, veslace pa i tenisere). Pa, ako nesto od toga ostane, nek' ide u fudbal. Od svih sportova (kod nas), fudbalu se najvise daje (para) a najmanje vraca (rezultata). Prvo Dudi pare pa onda svima ostalim, po zasluzi.

Prvo trebamo nagraditi one koji, sa malo novca, vec postizu dobre rezultate na medjunarodnim takmicenjima (pri tom mislim na vaterpoliste, kosarkase, odbojkase, plivace, veslace pa i tenisere). Pa, ako nesto od toga ostane, nek' ide u fudbal. Od svih sportova (kod nas), fudbalu se najvise daje (para) a najmanje vraca (rezultata). Prvo Dudi pare pa onda svima ostalim, po zasluzi.

TACNO burazeru skroz.......
Dudi treba povecati platu na duplo najmanje i isplatiti mu sve premije jer je covek doneo evropsko srebro i svetsko 4.mesto (a zasluzili smo 2.) i to sa jos uvek ne dovrsenom ekipom......nije dobio 9 plata
onog kapicica sina crvenog teroriste,kasapina kako nije sramota da izadje u javnost i kaze nema para za dudu??!
odbojkasi su u fazi smene generacije a i dalje donose redovno medalje
2009. godine smo imali vanserijske uspehe u plivanju,a Cavic ni dan danas nema uslova za rad
vaterpolisti vise ne mozemo izbrojati medalje,nasa reprezentacija je institucija a i dalje nemaju propisan bazen nemaju novca nemaju premije-A OPET TU SU REZULTATI

@SlaveLord burazeru za reprezentaciju se ne igra stimulativno vec srcem......nesto iznutra treba da te pokrene da ti zaigra izmedju grudnih misica musculus pectoralis mayor et minor,pa da postignes nesto za svoju naciju,a ne da primis premiju pa tek onda.....jednostavno ne mogu me ubediti da nakon milionskih ugovora ne mogu da odigraju onako iz duse za svoju zemlju stimulisani iz srca....a verovatno da bi prosli dalje da su dobili neku paru ali to ih ne opravdava

@SlaveLord burazeru za reprezentaciju se ne igra stimulativno vec srcem......nesto iznutra treba da te pokrene da ti zaigra izmedju grudnih misica musculus pectoralis mayor et minor,pa da postignes nesto za svoju naciju,a ne da primis premiju pa tek onda.....jednostavno ne mogu me ubediti da nakon milionskih ugovora ne mogu da odigraju onako iz duse za svoju zemlju stimulisani iz srca....a verovatno da bi prosli dalje da su dobili neku paru ali to ih ne opravdava
Slazem se da bi se trebalo prvo davati kosarkasima,vaterpolistima i odbojkasima...Ali jedino u fudbalu se za rezultate dobije povracaj u novcu..Zbog toga su fudbaleri bili konstantna investicija...Cist interes drzave na ekonomskom planu..Nego da ne zalazimo u politiku...
Da se ne lazemo...Neuspeh u fudbalu je posledica nedovoljnog igrackog kvaliteta...Posle pobeda protiv raspadnute Rumunije i neresenog rezultata protiv jos raspadnutije Francuske(koju su svi redom ****** na svetskom prvenstvu) pomislili smo da imamo neku revolucionarnu reprezentaciju,dovoljno dobru za prvih 10....Nazalost otreznjenje smo dobili tek na pripremama za prvenstvo i na njemu samom...

Slazem se da bi se trebalo prvo davati kosarkasima,vaterpolistima i odbojkasima...Ali jedino u fudbalu se za rezultate dobije povracaj u novcu..Zbog toga su fudbaleri bili konstantna investicija...Cist interes drzave na ekonomskom planu..Nego da ne zalazimo u politiku...
Da se ne lazemo...Neuspeh u fudbalu je posledica nedovoljnog igrackog kvaliteta...Posle pobeda protiv raspadnute Rumunije i neresenog rezultata protiv jos raspadnutije Francuske(koju su svi redom ****** na svetskom prvenstvu) pomislili smo da imamo neku revolucionarnu reprezentaciju,dovoljno dobru za prvih 10....Nazalost otreznjenje smo dobili tek na pripremama za prvenstvo i na njemu samom...

neuspeh u fudbalu?pa ja to nisam doziveo kao neuspeh,godinama smo imali slicne uspehe,vrlo cesto i nize,ako se setimo svetskog 2002,evropskog 2004,2008 i nevidjenog brukanja 2006 ,napredujemo napredujemoz;)
Ok Rumunija i Francuska raspadnute,pa prvo mesto u grupi gledano iz tog ugla nije veliki uspeh,ali setimo se slicnih situacija kad ni iz takvih grupa nismo prolazili dalje i kada smo gubili vec dobijene meceve (citaj izmedju,to je i sada situacija)...ove kvalifikacije su igraci posteno odradili nismo kiksirali protiv Litve,Austrije,Rumunije sto se desavalo u proslosti
A slazem se da je narod poleteo previse vise nego pred nemacku,ali takodje mislim da je ova reprezentacija imala kvalitet barem za 1/8 finala,ok da Klose nije dobio karton mozda ne bi dobili Nemce,ali da Lukovic nije dobio karton mozda Gana ne bi dobila nas,mozda ni sa 11:11 ne bi pukli protiv Nemacke,to su nagadjanja,cinjenica je da smo izgubili od Gane i Australije i da smo dobili Nemce.....

p.s. pozdravljam ove golove asistencije cuda ludila,mada ipak ne znace mi puno Pantini pogotci kad znam da u reprezentaciji ne moze da postigne vise od jednog za celu godinu nekad ni toliko.....davao je on i za hertu i za ajax pa se i tada vukao kao tetka u crvenom dresu.....
xaaxxaxxa sta milijas vise ne izvodi penale za Vulvs pa mora da daje ovako golove SUPER

Poslednja izmena:
Ja ne znam zašto pod reprezentacija Srbije pišete o nastupima naših fudbalera u stranim klubovima. Kada budu za reprezentaciju ginuli bar upola koliko za klub onda ih spominjite, a ovako promašena tema. Šta vrijede ti nastupi kad dođu u reprezentaciju kao da dođu na odmor malo posjete rodbinu, onda trčkaraju po terenu, ispuše i razgule kuda koji po Evropi a vi ih veličajte. Za reprezentaciju trebaju igrati momci iz JSL željni dokazivanja plus par internacionalaca tipa Zorana Tošića, Mrđe i sl. kojima još para nije udarila u glavu i koji žele poštene braniti boje svoje zemlje.

Ja ne znam zašto pod reprezentacija Srbije pišete o nastupima naših fudbalera u stranim klubovima. Kada budu za reprezentaciju ginuli bar upola koliko za klub onda ih spominjite, a ovako promašena tema. Šta vrijede ti nastupi kad dođu u reprezentaciju kao da dođu na odmor malo posjete rodbinu, onda trčkaraju po terenu, ispuše i razgule kuda koji po Evropi a vi ih veličajte. Za reprezentaciju trebaju igrati momci iz JSL željni dokazivanja plus par internacionalaca tipa Zorana Tošića, Mrđe i sl. kojima još para nije udarila u glavu i koji žele poštene braniti boje svoje zemlje.
...zato sto oni svojim igrama za svoj klub reprezentuju nasu zemlju...zar nije dobro sto imamo jednog Vidica,Stankovca,Krasica,Kolarova pa kako god igrali za reprezentaciju i za one koji ih stalno pljuju i blate....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back