Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pizon je realno slab trener. Nema harizmu, autoritet. Ali ono sto mi se svidja, to je sto je protiv Italijana konacno ostavio Zigica na klupi, sto su trebali da igraju Brkic, Rajkovic, Kacar, Tosic, Mrdja u isto vreme, a i sto evo sad ce zvati Jorgacevica i Ljajica. Izgleda da kapira neke stvari.

Meni se ne svidja sto 20 dana pre meca najavljuje ko ce igrati........
nema on ni h od harizme....
Mislis da Antic ne bi zvao Ljajica?Antic je od mundijala na dalje pokusavao da tera kontru tako sto je pozivao igrace sa mundijala kako bi dokazao da je sreca falila,medjutim atmosfera je bila porusena......da nije bilo presije verovatno bi on vec sa Grcima izmenio tim.....nije ni on bio zadovoljan igrama Zige,Pante i Milijasa ali ipak ponos je bio jaci

Karadžić: Antić je moja greška, svako bi sa onim timom išao na SP

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ponovo je iskritikovao rad bivšeg selektora Radomira Antića svodeći njegove rezultate na komentar da bi svako sa tako kvalitetnim igračima otišao na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Blic

Kakav licemer i demagog. Pa to je taj isti covek koji je doveo i Pizona i dao mu potpuno isti tim da vodi, a on frajer uzeo bod sa Slovenijom i izgubio od Estonije u sred Beograda... Pa ajde sad gospodine Karadzicu kada bi svako sa takvim timom otisao na SP neka onda Pizon odvede taj isti tim na EP. Djubre pokvareno!

Karadžić: Antić je moja greška, svako bi sa onim timom išao na SP

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ponovo je iskritikovao rad bivšeg selektora Radomira Antića svodeći njegove rezultate na komentar da bi svako sa tako kvalitetnim igračima otišao na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Blic

Kakav licemer i demagog. Pa to je taj isti covek koji je doveo i Pizona i dao mu potpuno isti tim da vodi, a on frajer uzeo bod sa Slovenijom i izgubio od Estonije u sred Beograda... Pa ajde sad gospodine Karadzicu kada bi svako sa takvim timom otisao na SP neka onda Pizon odvede taj isti tim na EP. Djubre pokvareno!

Zamerka:sa Slovenijom je remizirao Antic,ali to uopste nije tako los rezultat,Pizon bi izgubio od Zmajceka 100%!!!Da je Antic radio u normalnim uslovima lagano bi ih dobili.....
Da imali smo Klementea imali smo Bata Djoru imali SAvicevica imali Petkovica koji se za euro 2004 iskupio svetskim,imali Zivadinovica koji se letos hvalio da je u njegovo doba repka bila 8.na svetu a reprezentaciju je vodio odmah nakon Santraca,nije bio ni na jednom sampionatu vodio selekciju na 6 meceva dobio 3 2 remija izgubio 1.....msm Zivadinovic,Djoric,Karadzic,Dzajic,Bjekovic,PEtkovic,SAvic ljudi koji nisu ni do kolena Anticu kritikuju ga......jedini srpski strucnjak ranga NASEG MISTERA BORA MILUTINOVIC nije izustio reci kritike za Antaru,a za 3 klase je iznad ovih eukaliptusa.....a zasto?!zato sto konta stvari......cak ga je i kosanovic kritikovao tada kad nisam slomio monitor NIKAD NECU.......:dash:
Dakle,kritikuju ga ljudi koji su ispod oni koji su iznad postuju njegov rad.....
Koliko je publike bilo na stadionima u vreme antare nije bilo u vreme svih ostalih zajedno.....vec protiv Estonaca smo videli prazne tribine i to JNA stadiona.....
Taj mec je prvobitno planiran za Marakanu jer se mislilo da ce Antic biti selektor pa ce je lagano napuniti,medjutim kada je Pijon dosao promenili su na JNA jer TAJ slepac ne moze da popuni ni gradski stadion u Kursumliji......
Hteo KAradza da prizna ili NE,ANTARA IMA 100000 puta vise pristalica u srpskom narodu od njega,kaze da placenici skandiraju Anticu a kritikuju Toleta,a ono ceo stadion :rtfm:
Znaci imali smo 4 boda,dobili bi Estonce,ne bi bilo nereda u Djenovi 100% jer niko to ne bi priredio MISTERU njega podjednako vole i zvezdasi i partizanovci i svi normalni SRBI,a ovu lopatu od trenera ne cene vise ni najvatrenije delije.....protiv italijana Radomir bi MINIMUM izvukao 1 bod,sto znaci da bi u najgorem slucaju u novu godinu usli sa 8 bodova,a ovako cemo uci sa 1......:dash:
Karadzic je rekao da Antic nece moci ni Estonce da dobije,a kada je PIJON izgubio od istih nije zeleo da komentarise-KUKAVICA najblaze receno......
Sta vredi sto Pijon ima 25 000 evra mesecnu platu i sto se Zivadinovic nudio za 5 000,kad su tribine prazne,kada nema sponzora,kada nema plasmana na velika takmicenja a samim tim ni ogromne love.....Antara je imao 100 000 evra mesecno,ali su tribine bile krcate tu su dolazili veliki prihodi,od sponzora jos veci,a plasmanom na sp smo izborili 10 miliona evra,pa zaslzuio je covek valjda 1,2 miliona godisnje kad je tolike paretine doneo nasem fudbalu....ali karadza je hteo 15 pa da pokrije sve svoje rupe,ali nije bilo srece,pa je hteo da za to Antic plati tako sto ce imati platu jednaku Pijonu.....kada mu Djukic tresne 300 000 i Antic 2 miliona valjda ce se smiriti......navijam za njih u parnicama a nadam se i vecina gradjana.....tole obmanjuje narod,ne uzima Antara pare od naroda,vec samo svoj deo koji je posteno zaradio.....verujem da ce svakom draze biti da Antic uzme ta 2 soma nego da zavrse u toletovom dzepu.......pizonu bi dao platu 100 evra mesecno jer svojim radom zasluzuje 74 :bye:
SAda ce Pijon s istim igracima uraditi NISTA,a KAradzic ce ga najuriti i reci imao je ekipu za finale EP......
Oterao selektora zbog neuspeha a sada kad je doslo vreme da kupi prnje kaze iza mene stoje rezultati:roll:

Neverovatno je da po receptu Rukometnog Saveza Srbije dolazimo do toga da od igrača svetske klase koji igraju u najboljim evropskim klubovima ne možemo da napravimo reprezentaciju i niti jedan uspeh vredan pomena, A MOGLI SMO MNOOOGO VIŠE!

Dakle definitivno u igračkom kadru nije problem.
Organizacija je ono što ne štima.

Godine prolaze a mi gledamo iste ljude.

Kako rešiti ovo?

O kakvim igracima svetske klase ti pricas,pa pola nam igraca nisu standardna u solidnim evropskim klubovima....Skidam kapu Vidicu,Dekiju,Banetu i Krasi a ostali su samo veliki igraci u nasim ocima i u nasim medijama...Ja znam da nemamo jake igrace i da je sam ulazak na velikim takmicenjima uspeh sam po sebi,ali kakvi smo mi srbi (malo nas je al' smo govna) na svako veliko takmicenje moramo da idemo po medalju,i sami sebi nabijemo neki cilj koji je neostvariv...Sto se tice uprave,Toleta i ostalih ajduka po funkcijama,pa i oni su bili na foteljama i pre mundijala ali ih niko tada nije spomenuo.Tole je najurio Djukica (koji nije zvao Krasica i kome je bio prvi golman u reprezentaciji Radisa Ilic-molio sam tada Boga da me dupe ne vara i oci ne lazu ali tako je bilo)...Da nastavim,doveo je Antica koji nas je odveo na SP.Antic je nazalost dobio kaznu,nije islo,videlo se protiv Slovenije,i Tole mu se zahvalio....E sad,Pizona je doveo zato sto najbolje od svih trenera poznaje ovu generaciju,sa njima je napravio veliki uspeh u mladoj reprezentaciji.Jeste da je pogresio i da treba da ode,ali njegov odlazak bi znacio da su huligani jaci od naseg FS i nase drzave...Ja bih ga ostavio do kraja ciklusa kvalifikacije iz principa...

Neverovatno je da po receptu Rukometnog Saveza Srbije dolazimo do toga da od igrača svetske klase koji igraju u najboljim evropskim klubovima ne možemo da napravimo reprezentaciju i niti jedan uspeh vredan pomena, A MOGLI SMO MNOOOGO VIŠE!

Dakle definitivno u igračkom kadru nije problem.
Organizacija je ono što ne štima.

Godine prolaze a mi gledamo iste ljude.

Kako rešiti ovo?

Setimo se Svetskog prvenstva 1998. i ko je igrao: Stojković, Mijatović, Savićević, Mihajlović... pa onda Jugović, Savo Milošević, Stanković... Branio Kralj.

Da sada imamo takve igrače mislili bismo da odmah treba da igramo u finalu i to bez prethodnih kvalifikacija. A ustvari smo bedno ispali, isto kao i ove godine. A tada nije bio Karadžić.

Da se razumemo, Karadžić je sirova seljačina koju bi nogom u dupe trebalo išutirati. Ali taj problem smo imali i pre Karadžića

Kad si vec pomenuo Rajkovica,vide li neko na prosloj utakmici za Vitese kako je kriminalno odirgao....Dao autogol i dva gola su isla na njegovu dusu...Dosta je spor..Ja bih razmislio i pustio Krleta jos ovaj ciklus kvalifikacija za reprezentaciju...

Kog Krleta?Krstaijca?a on kao nije spor ima 37 godina daj molim te jel znas kakve je ispade pravio u reprezentaciji
Ako se ne varam zadnju itakmicu vitese je porazen 2:0 od psv,otkud 3 gola?

Poslednja izmena:
Kog Krleta?Krstaijca?a on kao nije spor ima 37 godina daj molim te jel znas kakve je ispade pravio u reprezentaciji
Ako se ne varam zadnju itakmicu vitese je porazen 2:0 od psv,otkud 3 gola?

Ma tad je PSV razvalio Fejnord sa 10:0...a cini mi se da je Vitese igrao sa Heraklesom i izgubio 4:1...ili sam se zesce utripovao... :)
A za Krleta mogu da ti potpisem da je i sa 37 godina bolji od Lukovica,Rajkovica i Bisevca...

Ma tad je PSV razvalio Fejnord sa 10:0...a cini mi se da je Vitese igrao sa Heraklesom i izgubio 4:1...ili sam se zesce utripovao... :)
A za Krleta mogu da ti potpisem da je i sa 37 godina bolji od Lukovica,Rajkovica i Bisevca...

juce su igrali psv i vitese,nismo se razumeli ok......kaludjerovic 2 gola doduse u kupi al ipak msm da bi trebao da dobije poziv s Bugarima....,.
Krstajic ume dosta da uradi ali napravi ponekad takve kikseve ko da ima 15 godina......sto svi kritikujete Lukovica kad je decko poginuo protiv Gane,ispravljao sve sto je mogao i za glupost dobio kartone.......rajkovic je mald i bice od njega igrac......o bisevcu ne treba reci trositi jos se namece selektoru preko medija strasno......lukovic je veliki borac a uz to moze da bude alternativni levi bek cini mi se da i rajkovic moze d aodigra levca....e sad neki ce reci imamo Lomica i OBradovica za to reze mesto,ali nemamo mogucnost da vodimo 30 fudbalera na utakmicu vec 20-23.....a ako bi ubacili Lomica i Obradovica ne bi imali rezervnog stopera.....lukovic 2 u 1 monarch instant....ako bi vodili oba onda bi morali da smanjimo nekog ofanzivnog igraca sot nikako ne valja ionako smo ofanzivni ko....

Biševac očekuje pižonov poziv?:eek::hahaha: Možda da ga zove na kafu ili na ručak,ali kada bi još takav neki lik bio u reprezentaciji,onda bi to bio onako pravi horor,uklopio bi se u sivilo u to nema sumnje.Krstaja ima 36 god.i nije bitno koliko ima,nego u kakvoj je formi,do koje godine je Maldini igrao?Može Krle još da pokaže,kakav Biške,nemoj da zayebavate:)

Poslednja izmena:
Krstajic je zavrsena prica, on igra jos ovu sezonu, tako da je nerealno da pored realno velikih obaveza u klubu ove godine, izdrzi i igranje za reprezentaciju. Plus sto mu to ne treba u zivotu, jer nam je reprezentacija u rasulu, i od sutra verovatno necemo imati nikakve sanse za plasman.

Krstajic je zavrsena prica, on igra jos ovu sezonu, tako da je nerealno da pored realno velikih obaveza u klubu ove godine, izdrzi i igranje za reprezentaciju. Plus sto mu to ne treba u zivotu, jer nam je reprezentacija u rasulu, i od sutra verovatno necemo imati nikakve sanse za plasman.

Zasto gubiti nadu?? Pa i da nas kazne sa 3:0 sa Italijom,Slovenci ce nam bezati tri boda,ako Janezi riknu od Italijana a mi sve odigramo na nivou do kraja,moze nas i bod u Ljubljani odvesti u baraz... ;)

Sve i da nama,a ne žabarima, daju 3 boda,šanse su nam minimalne za plasman na EP a evo i zašto:
-Ne treba biti vidovit ni nadprosečno inteligentan da bi se videlo da nas pižon nikuda neće odvesti.
-Atmosvera sa Estonije je zagarantovana ukoliko Tomislav ostane,a po svemu sudeći on će ipak ostati,a u takvoj atmosveri ni mnogo bolje ekipe nego što je ova naša,nemaju čemu da se nadaju.
-Problem sa Stojkovićem je i dalje tu,samo je gurnut pod tepih,i opet se budi sektašenje,(kao da je nekad i prestajalo) koje loše deluje na naše"osetljive"igrače.
PS. Na sve ovo treba dodati i mogućnost ponavljanja neke nove "Đenove" na strani,ko zna šta se tu još sve može izdešavati,,jer očigledno je da su neki ljudi za pare u stanju bilo šta da urade...

Poslednja izmena:
Sve i da nama,a ne žabarima, daju 3 boda,šanse su nam minimalne za plasman na EP a evo i zašto:
-Ne treba biti vidovit ni nadprosečno inteligentan da bi se videlo da nas pižon nikuda neće odvesti.
-Atmosvera sa Estonije je zagarantovana ukoliko Tomislav ostane,a po svemu sudeći on će ipak ostati,a u takvoj atmosveri ni mnogo bolje ekipe nego što je ova naša,nemaju čemu da se nadaju.
-Problem sa Stojkovićem je i dalje tu,samo je gurnut pod tepih,i opet se budi sektašenje,(kao da je nekad i prestajalo) koje loše deluje na naše"osetljive"igrače.
PS. Na sve ovo treba dodati i mogućnost ponavljanja neke nove "Đenove" na strani,ko zna šta se tu još sve može izdešavati,,jer očigledno je da su neki ljudi za pare u stanju bilo šta da urade...

Ovako:3 boda sto daju Talijanima to je vec prezaljeni kapital tj to se znalo jos 12. dakle Talijani ce imati 10 bodova,Slovenci 7,Estonci 6,Irci 5,Farani i mi po 1,jer ce nam pored te tekme s zabarima cepnuti jos 3 boda znaci ko da smo izgubili od Farana......sa malo boljim selektorom bi mozda i mogli necemu da se nadamo.....Opet kazem ne bi ni dosli u takvu situaciju da nije smenjen MISTER......ovako sa Pizonom dobicemo Farane,igrati nereseno s Estonijom,izgubiti od Talijana Iraca,i u najboljem slucaju remizirati s Zmajcekima,to bi bio najbolji ishod......covek nema autoritet,nema harizmu,nema stav,smesan je kao pojava.....
I koliko god ga osporavali ANTARA je uspeo da od rastimovane bande koju je ostavio Klemente napravi jednu solidnu skupinu kojoj je falilo malko srece.....U njegovo vreme bili smo 13. na svetu sto je najbolji plasman jos od Santraca.....s tim da je Anticeva ekipa bila bolja od Santracove ali sreca je presudila....i realno u kojoj grupi smo bili 98-e u kojoj sada....ne kazem da su KEnguri i C.zvezde neka klasa ali su za Iran i SAD iz 98-e institucija,a i Nemci su sada bili jaci nego tada,iako smo ih dobili/......
Uz dobrog trenera ova ekipa moze vise,uz Pijona ne moze NISTA
Manite se ljudi Krstajica sta sad odigrao 3 vezana meca dobro za pArtizan i odmah nazad u ekipu......Maldini je igrao do SP 2002. za reprezentaciju tj do svoje 33-34 godine.....u milanu zadnjih 5 sezona nije bio u prvom planu sto je i normalno.....i krsta ce igrati jos sezonu dve za partizan ali u repku NE.....
ali ni bisevac ne treba......koji ce nam djavo 4 halfa?koja je verovatnoca da ce 2 standardna halfa da odsustvuju u isto vreme,uz to Lukovic moze lagano da igra 2 pozicije,a priznacete malo je nerealno da nam u isto vreme zatrebaju 2 halfa i levi bek.....

Ma ne postoji šansa da se kvalifikujemo, bio sam uveren čim sam čuo ime novog selektora, a sad nakon svega što se izdešavalo smeo bih kuću da stavim na to da nećemo dalje.

Izvini,da li si ti zaista verovao da ces se nagledati reprezentacije na "istoku 2012" sa Pijonom na celu....cim sam cuo da je dosao kao selektor tu je bio kraj svih snova o EP......sa Anticem sam verovao da mozemo,ali coek je radio pod pritiskom,Tole je svojim postpucima ojadio nasu reprezentaciju......

Ma ne postoji šansa da se kvalifikujemo, bio sam uveren čim sam čuo ime novog selektora, a sad nakon svega što se izdešavalo smeo bih kuću da stavim na to da nećemo dalje.

Zasto da ne postoji sansa???Gledaj,ne verujem bas da ce da nam pored rezultata od 3:0 cepnuti sa oduzimanjem od 3 boda...Vise mi se cini da je sve to,da bi dali Italijanima 3 boda za taj mec,nama ostave bodovni saldo na 4 i vuk sit i ovce na broju...Ako tako bude zasto da se ne nadamo barazu,pa ako bude sve ok,da ne gubimo dobijene utakmice i sa bodom protiv Slovenije u Ljubljani mozemo do naknadnog nadigravanja.... ;) A zasto da neverujemo i nasem Savezu da se mozda izbore za novi mec... :per:

Zasto da ne postoji sansa???Gledaj,ne verujem bas da ce da nam pored rezultata od 3:0 cepnuti sa oduzimanjem od 3 boda...Vise mi se cini da je sve to,da bi dali Italijanima 3 boda za taj mec,nama ostave bodovni saldo na 4 i vuk sit i ovce na broju...Ako tako bude zasto da se ne nadamo barazu,pa ako bude sve ok,da ne gubimo dobijene utakmice i sa bodom protiv Slovenije u Ljubljani mozemo do naknadnog nadigravanja.... ;) A zasto da neverujemo i nasem Savezu da se mozda izbore za novi mec... :per:

Spurs ne pricaj pricice molim te....kakva nova tekma kad je vec u medije procurilo da smo kaznjeni debelo?!!!
da li se ti foliras ili zaista verujes da ce tandem Pizon-Zigic uroditi plodom tj. da cemo do kraja kvalifikacija sa takvim strucnjakom na klupi koji imaneverovatnu reputaciju i stav,uspeti da 2 puta dobijemo Irce (uopste nisu naivna selekcija),1 Estonce (pokazali smo kako se gubi i to kod nas),1 Italijane a da cemo sa Janezima igrati neresenu.....alo bre pa to ni s Murinjom u ovoj situaciji nije moguce,a kamoli s ovom kreaturom......pa ovog ce najuriti 29.marta nakon 1:1 protiv Estonije.....videces

Spurs ne pricaj pricice molim te....kakva nova tekma kad je vec u medije procurilo da smo kaznjeni debelo?!!!
da li se ti foliras ili zaista verujes da ce tandem Pizon-Zigic uroditi plodom tj. da cemo do kraja kvalifikacija sa takvim strucnjakom na klupi koji imaneverovatnu reputaciju i stav,uspeti da 2 puta dobijemo Irce (uopste nisu naivna selekcija),1 Estonce (pokazali smo kako se gubi i to kod nas),1 Italijane a da cemo sa Janezima igrati neresenu.....alo bre pa to ni s Murinjom u ovoj situaciji nije moguce,a kamoli s ovom kreaturom......pa ovog ce najuriti 29.marta nakon 1:1 protiv Estonije.....videces

Ne zuri se brate,tek sutra odlucuju...a Tole i kompanija su se bacili posla i napisali dopis od 400 strana u fazonu da nismo mi krivi nego zabari i njihova organizacija...Ako su to sastavili ubedljivo i ako nas savez ubedi UEFU da nesnosimo toliku krivicu mozda dobijemo novi mec...Sa 3 boda manje od Janeza ima da jebemo kevu svima u grupi,dobijamo Estonce,S.Irsku a i Sloveniju ako treba samo da odemo u baraz..Ako Tole uspe da izbori novi mec,njegovu sliku ima da stavim pored ikone,a kada umre 3 godine ima crninu da nosim....

I onda krećemo u juriš sve do Beča, da oslobodimo sve srpske teritorije...daj bre...
...naš uticaj u organizaciji je simboličan, imamo deblji dosije od "zemunskog klana",od cigana,grobara,sad i ovo...sa druge strane zna se ko su žabari i kakav je njihov uticaj,tako da nova utakmica je naučna fantastika,zašto bi je žabari igrali?Nema ni termina koliko sam ja razumeo...
Tole piše dopis na 400 stranica:mrgreen:,neka im pošalje svoj EKG-e,možda se i smiluju...:hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back