ovo je sprdanje sa doticnim
postigao je da je u italiji tema za sprdnju..
pitali su ga za utaknicu, kosovo.... a njegov komentar je uvek bio isti.......................
sad nam se i zabari smeju, eto to je postigaoooooooo
a izvukli su ga za noge iz gepeka autobusa, sta reci vise????
POLICIJSKI AGENT: BOGDANOV JE BIO KO JAGNJE
(15) Send to friend Print Petak, 15. Oktobar, 2010.| Autor:
Ispovest policijskog agenta koji je pronašao Ivana Bogdanova u prtljažniku autobusa
Agent Roberto, čovek koji je pronašao huligana Ivana Bogdanova sakrivenog u prtljažniku autobusa, kaže da se Ivan Grozni ili Ivan Strašni ponašao kao jagnje dok su mu stavljali lisice na ruke i odvodili ga u stanicu policije na ispitivanje. Italijanski policajac je preneo izjavu uhapšenog izdvojivši iz nje da Bogdanov nema ništa protiv Italije, već protiv reprezentativaca Srbije koji su igrači „bez muda“.
- Samo su nam tetovaže pomogle da ga uhvatimo, njegovo pronalaženje bilo nam je glavni zadatak - kaže u intervjuu italijanskoj štampi agent Roberto, koji se već 18 godina bavi suzbijanjem huliganizma na fudbalskim stadionima u Italiji.
Gde se krio Bogdanov?
- On je došao do svog autobusa, otvorio prtljažnik i sakrio se iza desetak torbi. Ugledao sam mu patike. Nisam mogao da ih zaboravim jer sam pre toga najmanje deset puta odgledao snimak na kojem je šutirao staklenu ogradu. Uhvatio sam ga za članak noge i povukao ga ka sebi iz sve snage.
Da li znate da mu je nadimak Strašni?
- Ma, za koga je on „strašni“!
Na video-snimku vam ne izgleda kao zver?
- On se oseća jakim kad je u grupi, ali vas uveravam da je u našem društvu bio kao jagnje. Fizički izgleda kao da je od brda odvaljen.
Nije pružio ni minimalan otpor?
- Nije imao vremena.
Kako?
- Čim sam ga povukao napolje, dobio je lisice na ruke. Nije mogao da mrdne.
Da li ste se uplašili?
- Ne, iskustvo te nauči da radiš posao hladne glave.
http://www.kurir-info.rs/sport/policijski-agent-bogdanov-je-bio-ko-jagnje-54768.php