- Poruka
- 3.381
Da li ste vi razmisljali ko bi uopste trebao da bude na celu saveza?!?
Milsim, i ja se slazem da Tole ne valja, ali ko umesto njega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije da branim karadzica ali je javnost okrenula ledja Anticu posle neuspeha na pripremnim utakmicama svetskog prvenstva,mundijalu kao i u mecevima protiv Grcke i Slovenije.Svi su tvrdili da imamo igrace koji moraju i mogu bolje a neki su na tribinama trazili Anticevu smenu....Tole je uradio to sto je javnost trazila i otpustio Antica.Ovde nije problem u savezu nego u huliganima.Da se razumemo i ja jedva cekam da vidim Toletova ledja.
Boldovano:mesas stvari koje nemaju veze s vezom.ako im vlast/stanje u srbiji kako kazes nevalja ne razumem zasto zbog njih moraju i ostali da ispastaju.govorim o navijacima,ljubitelja fudbala.i kakve to veze ima sa fudbalom,neznam.
otvori malo sajtove cele evrope,niko ne pise"eh ma englezi su gori od njih,eh ma ovo,eh ma ono.."nego pisu srbi su napravili to,stop.
eto zasto kazem da treba generacije da prodju da bi se promenio mentalitet kod nas.za bilo sta se kod nas odma spominje/mesa politika.
a to sto se ti gospodini suocavaju svaki dan sa nasim sistemom,ne razumem sta hoces da kazes.oni se bore protiv sistema i moze da im se oprosti to sto rade zato sto nisu pobegli iz srbije?mislim da vreme hippy-a je proslo odavno.ocigledno da kod nekih jos nije..
kao sto kazes da sam ja pobegao,imam i brata i ostalu rodbinu koji nisu pobegli i zive u srbiji,ali im ni na kraj pameti ne pada da postanu ovo sto su ova gospoda od sinoc postali.tako da ne generalizuj previse.
a de mi reci molim te imas li carobnu kuglu,gledas u karte,u solju ili sta vec da bi znao/zakljucio da sam ja pobegao,da ja neznam kakva je situacija kod nas i ostalo sto si napisao??
zahvaljujem na savetu,mada je to za mene bolje receno vic.
Kimi legenda![]()
Па ти си на неки начин раскрстио са Србијом пошто живиш и радиш у Италији, значи побегао си од проблема из своје земље и срећу си нашао код жабара... видиш сад, има људи који су остали у земљи и спремни су да се колико толико суоче са проблемима, а то су и ови што си их видио синоћ на утакмици и на улицама бг-а поводом параде шљама, на једини могући начин показују револт према овој лицемерној и антисрпској власти у земљи и читавом њеном трулом систему... а поготово што си у чизми, ти то не можеш осетити нити имаш јасну слику о стању овамо, као нажалост и већина затупљених грађана овде... зато ти је мој савет да још мање пишеш а више читаш по форуму...
a ono sto je nagore,citajuci i ostale nase forume po netu jedno 30-40% ljudi brani one zivotinje tako da sam siguran da pre il kasnije ima da gledamo opet isti film od sinoc.
i pricajuci sa italijanima danas,reko im,da treba generacije da prodju da se promene neke stvari kod nas...
Radomir Antic...
Samo da ne bude ciganin ili grobar.....Dosta su mi saopstenja,prebacivanja i svadje za ceo zivot.....
dosta njih bi moglo samo je pitanje ko bi stvarno hteo? ali moraju da odu i toletovi sateliti bata djora, zivojinovic.....
Samo da ne bude ciganin ili grobar.....Dosta su mi saopstenja,prebacivanja i svadje za ceo zivot.....