Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Говна жабарска, згадили су ми се јуче... Намерно су пустили оне дебиле без претресања, а после прекинули утакмицу због 2 бакље...

Imaš dojavu da dolaze huligani sa određenim zadatkom,znaš gde se kreću,znaš gde će skoncentrisati,znaš šta im je namera i praviš se lud.Moglo je da se spreči.
Slažem se da je bilo i većih sr*nja po Evropi pa nije prekidana utakmica,odnosno sviran kraj pre vremena.

Imaš dojavu da dolaze huligani sa određenim zadatkom,znaš gde se kreću,znaš gde će skoncentrisati,znaš šta im je namera i praviš se lud.Moglo je da se spreči.
Slažem se da je bilo i većih sr*nja po Evropi pa nije prekidana utakmica,odnosno sviran kraj pre vremena.

Italijane boli briga sa srpsku bagru, čak im odgovara da se utakmica prekine i dobiju bodove bez borbe, ali divljanje stoke na stadionu nije najveći problem koji se dogodio juče. Mnogo gore je napasti golmana reprezentacije za koju se predstavljaš da navijaš.

ne bi se slozio sa onim koji misle da su zabari namjerno pustili unosenje baklji.
sjecam se prosle godine kad je crna gora gostovala italiji u Lecce-u
nas je bilo par stotina, a pretres je bio na par punktova na ulazu Via del mare stadiona
i opet je bilo zapaljeno par baklji
tada je prisao komandir njihove specijalne policije, nasmijao se i pitao nesto u stilu - kako ste *** unjeli to sranje?
mislim, ne znam, mozda je sve namjesteno,ali ne mora da znaci

Ja bih samo pitao sve navijace FK Crvena Zvezda zasto nisu uticali na svoju upravu da Stojkovic brani za njih?
Zasto uprava Zvezde nije htela da primi Stojkovica bar da trenira sa njima dok ne nadje klub, sto je on trazio od njih?
I zasto onda, na kraju, kad su se i navijaci Zvezde i njena uprava odrekli tog istog Stojkovica prave ovoliku halabuku i nerede?
Reprezentacija je reprezentacija, zvizdite mu na derbiju, skandirajte...Ali kad igra Srbija onda nema grobara i delija i radovaca i ne znam ni ja koga.
Sve ostalo je produkt mentalne ogranicenosti pojedinaca koji se kriju iza reci navijac.

Ko je ovaj skot zbog koga se nije odigrala utakmica?

Ivan Bogdanov, licno ga znam. Kao sto je vec neko rekao, dolazio je na Zvezdine meceve, samo kada su se desavala velika s*anja. Clan Ultra Boys, najvatreniji i najcuveniji zvezdini navijaci. Cim sa ga video na ogradi, znao sam da ce biti velikih problema i za vreme utakmice i na kraju svega... Izvuce se on, ali drzava treba da pazi na njega, sta je taj sve radio, ne smem ni da vam pricam. :) Ima 10 pit bull-ova... :sad2:

Kakvo prebacivanje priče na Talijane i šatro kao oni su to namerno nešto uradili bla,bla,bla...:roll:

Država treba lepo da uradi ono što je najbolje a to je da se reprezantacija povuče iz ovih kvalifikacija i da se svi timovi povuku iz Evrope , sve ostalo je zamazivanje očiju jer jedino kad žgadiji ukineš priliku da divlja može se doći do rezultata!

Znači na barem 2 godine povući se , ne treba baš kao Englezi posle Hejsela na 5 godina ovo će biti dovoljno!

E onda naše prvenstvo lepo pratiti gde ćemo konačno u svome dvorištu da se obračunamo sa ovim nakazama od navijača! , a da one druge narode i države ostavimo na miru da gledaju svoj sport ne praveći im pizdarije sa našim problemima!

A ove huligane ne treba samo u zatvor već lepo kad toliko srbuju i kad toliko vole srpski narod i Kosovo , lepo ih poslati u Republiku Srpsku tamo ima jako puno srušenih srpskih kuća gde će moći koliko god im volja voleti srpski narod i štititi ga tako što će skidati šut sa cigli i obnavljati kuće , tako isto i na Kosvu gde će ih sigurno pustiti KFOR da urade ovaj veliki gest ljubavi prema svome narodu!
Onda čim neke poplave krenu odmah i Grobari i Delije i svi ovi "srpski junaci" lepo do Morave i ostalih reka nek pune džakove peska sa Srbijom i Kosovo0m u srcu!

Ma još vagon stvari ove velike patritoe mogu učiniti !!!

Ako bi nešto voleo to je da uprave klubova,FSS i vođe navijača naprave kampanju pomoći ali ne usmene podrše , već jednu veliku radnu akciju gde će svi posle šljake za srpske ciljeve dobiti po plaketu i majcu pa je mogu sa ponosom nositi!!

ne pisem mnogo na forumu,vise volim da vas citam.
evo da kazem ja zivim i radim u italiji e nemozete ni da zamislite sta pokazuju danas na vestima,u novinama,na web-u itd. koje pljujanje,koj sram..ali sve zasluzeno ne izmisljaju nista.zasluzeno nas pljuju :)

citam na forumu(i ne samo ovde) pise se da ima i gori od nas,englezi gori,italijani isto prave sranja itd.pa cekajte ako ima i gorih znaci ove zivotinje sto su bile sinoc u djenovi,one su opravdane??ne razumem zasto se odmah gleda kod drugih u kuci dal su bolji il gori od nas.sinoc se desilo sta se desilo,zna se ko je napravio sranje i stop.niko(osim kod nas...)ne uporedjuje sad ostale zemlje dal su gori il bolji.

ovde danas pricaju da je policija tu dosta kriva,ali isto tako kazu da pre italijanske policije krivi smo mi zato sto smo pustili ovakve zivotinje da izadju iz srbije.

a ono sto je nagore,citajuci i ostale nase forume po netu jedno 30-40% ljudi brani one zivotinje tako da sam siguran da pre il kasnije ima da gledamo opet isti film od sinoc.
i pricajuci sa italijanima danas,reko im,da treba generacije da prodju da se promene neke stvari kod nas...

citam na forumu(i ne samo ovde) pise se da ima i gori od nas,englezi gori,italijani isto prave sranja itd.pa cekajte ako ima i gorih znaci ove zivotinje sto su bile sinoc u djenovi,one su opravdane??
Niko ih naravno ne opravdava, niti pokušava da skrene krivicu sa onih majmuna koji su divljali po Đenovi,

ne razumem zasto se odmah gleda kod drugih u kuci dal su bolji il gori od nas.sinoc se desilo sta se desilo,zna se ko je napravio sranje i stop.niko(osim kod nas...)ne uporedjuje sad ostale zemlje dal su gori il bolji.
Moramo da upoređujemo kad drugi za to ne dobiju sankcije a mi dobijemo, kad se ljudi zgražavaju nad time što se i kod njih dešava u većoj meri, a ispada da samo u Srbiju nije kročila civilizacija i da su samo Srbi ovakvi divljaci ... Jeste, ima u Srbiji stoke i retardiranih poput ovih što su pravili sranja, mi ne bežimo od toga, ali sramota je da se svud po medijima piše kako smo samo mi takvi a svi ostali gospoda sa belih dvorova kojima je ovo nezamislivo ...

ovde danas pricaju da je policija tu dosta kriva,ali isto tako kazu da pre italijanske policije krivi smo mi zato sto smo pustili ovakve zivotinje da izadju iz srbije.
Jeste, ima krivice i u državi što ta stoka nije u bajboku i što uopšte je kadra da dobije pasoš, ali granica se prelazi dva puta, nisu samo Srbi bili na granici, mogli su ovi žabarski carinici isto tako da im zabrane ulaz u Italiji ... Ceo dan su divljali po gradu, mogli su im bez problema zabraniti ulazak na stadion ...

a ono sto je nagore,citajuci i ostale nase forume po netu jedno 30-40% ljudi brani one zivotinje tako da sam siguran da pre il kasnije ima da gledamo opet isti film od sinoc.
i pricajuci sa italijanima danas,reko im,da treba generacije da prodju da se promene neke stvari kod nas...
Ja iskreno nisam video da ih iko brani, svi ih osuđuju, ali sa napomenom da su i Žabari krivi koliko i mi, a ne da smo jedino mi stoka a svi ostali su živeli pod staklenim zvonom i svima im je nasilje do sada neviđena pojava ...

Poslednja izmena:
evo da kazem ja zivim i radim u italiji e nemozete ni da zamislite sta pokazuju danas na vestima,u novinama,na web-u itd. koje pljujanje,koj sram..ali sve zasluzeno ne izmisljaju nista.zasluzeno nas pljuju :)

citam na forumu(i ne samo ovde) pise se da ima i gori od nas,englezi gori,italijani isto prave sranja itd.pa cekajte ako ima i gorih znaci ove zivotinje sto su bile sinoc u djenovi,one su opravdane??ne razumem zasto se odmah gleda kod drugih u kuci dal su bolji il gori od nas.sinoc se desilo sta se desilo,zna se ko je napravio sranje i stop.niko(osim kod nas...)ne uporedjuje sad ostale zemlje dal su gori il bolji.

Ovo je poenta , ti samo traže opravdanje za ono što oni majmuni rade time skrećući pažnju na drugo što u vom slučaju uopšte nije bitno!

Većina navijača je ponosna na one tamo ludake , znaš ono "Koji car *** , kako je lud i super " bla.bla,bla...!

Što se mene tiče ja bi temu prekinuo kad neko pljune na tribinama a kamoli zbog ovog ludila tamo!!

Već sam napisao treba se povući iz takmičenja kao prvi potez za rešavanje stvari , a onda sve pozatvarati gadove!

Italijani jesu krivi,ali manje od nas......sta kao niko nije znao od nasih iz saveza da ce biti sranje......italijani gledaju svoj interes,znali su ok procenili da je ovako bolje po njih i to je to,a mi sto nasedamo kao stoke nas problem.....zakonski talijani su ispravno postupili prekidom....platice neku sicu mozda ni toliko za losu organizaciju i toliko.......primer partizana protiv zrinjskog nam nije bio dovoljan......mi cemo lepo biti zadovoljni ako registruju 3:0 za njih i ako nam daju novcanu kaznu.....i molim lepo.....ako nas izbace iz kvalifikacija jos lepse,jedna perspektivna generacija odlazi bez iole reprezentativne slave-NISTA NOVO.....za 2014,2016. cemo se spremati naravno bez Stankovica,Vidica sa Ivanovicem,Krasicem,Mrdjom na zalasku,sa iskusnim Tosicem,i to je to......vidimo se 2028. na EP:bye:

Па ти си на неки начин раскрстио са Србијом пошто живиш и радиш у Италији, значи побегао си од проблема из своје земље и срећу си нашао код жабара... видиш сад, има људи који су остали у земљи и спремни су да се колико толико суоче са проблемима, а то су и ови што си их видио синоћ на утакмици и на улицама бг-а поводом параде шљама, на једини могући начин показују револт према овој лицемерној и антисрпској власти у земљи и читавом њеном трулом систему... а поготово што си у чизми, ти то не можеш осетити нити имаш јасну слику о стању овамо, као нажалост и већина затупљених грађана овде... зато ти је мој савет да још мање пишеш а више читаш по форуму...

После овога многи ће рећи како смо ми Срби стока, а да се при томе сличне ствари дешавају и код њих... тако да је наше да им укажемо на то, ко о чему ***** о поштењу...

Па ти си на неки начин раскрстио са Србијом пошто живиш и радиш у Италији, значи побегао си од проблема из своје земље и срећу си нашао код жабара... видиш сад, има људи који су остали у земљи и спремни су да се колико толико суоче са проблемима, а то су и ови што си их видио синоћ на утакмици и на улицама бг-а поводом параде шљама, на једини могући начин показују револт према овој лицемерној и антисрпској власти у земљи и читавом њеном трулом систему... а поготово што си у чизми, ти то не можеш осетити нити имаш јасну слику о стању овамо, као нажалост и већина затупљених грађана овде... зато ти је мој савет да још мање пишеш а више читаш по форуму...

mesas stvari koje nemaju veze s vezom.ako im vlast/stanje u srbiji kako kazes nevalja ne razumem zasto zbog njih moraju i ostali da ispastaju.govorim o navijacima,ljubitelja fudbala.i kakve to veze ima sa fudbalom,neznam.
otvori malo sajtove cele evrope,niko ne pise"eh ma englezi su gori od njih,eh ma ovo,eh ma ono.."nego pisu srbi su napravili to,stop.
eto zasto kazem da treba generacije da prodju da bi se promenio mentalitet kod nas.za bilo sta se kod nas odma spominje/mesa politika.
a to sto se ti gospodini suocavaju svaki dan sa nasim sistemom,ne razumem sta hoces da kazes.oni se bore protiv sistema i moze da im se oprosti to sto rade zato sto nisu pobegli iz srbije?mislim da vreme hippy-a je proslo odavno.ocigledno da kod nekih jos nije..
kao sto kazes da sam ja pobegao,imam i brata i ostalu rodbinu koji nisu pobegli i zive u srbiji,ali im ni na kraj pameti ne pada da postanu ovo sto su ova gospoda od sinoc postali.tako da ne generalizuj previse.
a de mi reci molim te imas li carobnu kuglu,gledas u karte,u solju ili sta vec da bi znao/zakljucio da sam ja pobegao,da ja neznam kakva je situacija kod nas i ostalo sto si napisao??
zahvaljujem na savetu,mada je to za mene bolje receno vic.

Italijani su odlicno iskoristili nasu glupost i dobice bodove za zelenim stolom, a i izbacuju iz igre najveceg konkurenta u kvalifikacijama.
Nasi su ispali jer FSS ne ume da organizuje nase navijace ni na jednom "vecem" gostovanju...setite se neredi su bili i u Rumuniji,Austriji i kasnije na pripremama reprezentacije za SP...nista nisu naucili, ako im je uopste stalo da nauce...Mora da su preuzeli model od ranijih celnika saveza...da za vodje najvecih navijackih grupa uvek moraju biti karte i prevoz za svako atraktivnije gostovanje...
A sto se tice ovog gosn "cetnika" i njegove pristalice na tribini...na mestu nase drzave ja bih zamolio Italijane da im oni sude po njihovim zakonima najstroze moguce, da sto duze budu u zatvoru...

Taj ti za DB radi 100%. Imas i sliku gde drzi kljesta u ruci. Kako je to mogao da unese?????????? Ja sam ocekivao da isuce motornu testeru kako je bilo krenulo. Smejurija.
pa naravno da radi za DB, dosao po zadatku. videcete da ime nece ni da mu se spomene u medijima i necemo dobiti nikakve informacije sta se desilo sa njim a verujem da je vec na slobodi. stradace pilicari koji su bili sa njim.

Italijani su odlicno iskoristili nasu glupost i dobice bodove za zelenim stolom, a i izbacuju iz igre najveceg konkurenta u kvalifikacijama.
Nasi su ispali jer FSS ne ume da organizuje nase navijace ni na jednom "vecem" gostovanju...setite se neredi su bili i u Rumuniji,Austriji i kasnije na pripremama reprezentacije za SP...nista nisu naucili, ako im je uopste stalo da nauce...Mora da su preuzeli model od ranijih celnika saveza...da za vodje najvecih navijackih grupa uvek moraju biti karte i prevoz za svako atraktivnije gostovanje...
A sto se tice ovog gosn "cetnika" i njegove pristalice na tribini...na mestu nase drzave ja bih zamolio Italijane da im oni sude po njihovim zakonima najstroze moguce, da sto duze budu u zatvoru...

ma ljudi ovo mi smrdi da je unapred sve isplanirano i garant da je postignut neki dil izmedju nasih skotova i zabara. neka se velika lova zavrtela. ovako nesto ne bi moglo da desi u nemackoj, engleskoj....ali posto su zabari u pitanju sve je moguce.

ma ljudi ovo mi smrdi da je unapred sve isplanirano i garant da je postignut neki dil izmedju nasih skotova i zabara. neka se velika lova zavrtela. ovako nesto ne bi moglo da desi u nemackoj, engleskoj....ali posto su zabari u pitanju sve je moguce.

I to sto kazes, nasi su svesni da su kvalifikacije gotove bile jos posle poraza od Estonije, a Italijanima nisu cvetale ruze sto se tice igre i rezultata...a ovim potezom su uklonili jedinu pravu konkurenciju...a nasi su dobili kintu da nameste ove navijace kojima i onako svuda placaju putovanja...kad smo vec ispali daj sta das...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back