Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja licno za paragvaj :)

navijacica-v.jpg

ma sta ti je, ova Đevojka je rzuna! :PPPPP

ali ipak, nemojte da ih pljujete kao zadnja govna...
sinoć su bili dekoncentrisani samo tako...
sad ovi krive igru...pa da, trebali smo odmah posle prvog primljenog odmah da počnemo agresivno a ne da se igramo dobacivanja...
a da smo kojim slučajem pobedili to bi odmah bili paljevine.
poštujte tuđ rad.
Brate,saberi se,mora da nismo gledali istu tekmu.Ako ti ovu nesrecu nazivas uspehom to samo znaci da u zivotu nisi pratio fudbal. :rtfm:
Ma ne,nego cemo da ih hvalimo,ljudi su za primer svima :rotf::rotf:TREBA BITI REALAN!!! Dekoncentrisani?Ko to da krivi igru kada je zapravo nije ni bilo,za tvoju informaciju GOLOVI su ono sto se racuna u fudbalu,a sve ostalo pada u zaborav....NA kraju sve se svede na njih jer bez GOLOVA nema ni BODOVA,bez GOLOVA nema ni POBEDE,bez GOLOVA nema ni REZULTATA....bez GOLOVA nema ni TITULA ,a te gluposti ostavi za Tik-Tak i njemu slicne casopise:hahaha: Covece gde ti zivis? Pa zar "profesionalci" na polu vremenu uz pljuge i pivo da se relaksiraju (ako nisi pazario jutros novine ucini to i bice ti jasno o cemu govorimo) Izlupetao si se ovde za medalju. Paljevine,ko,sta,gde? Ne,nego cemo sada da budemo selektori i drvimo kako lopta nije valjala,pokrao nas sudija,omanula taktika,sreca nam nije naklonjena,vremenski uslovi...vidjen NLO nad J Afrikom u trenutku odigravanja tekme :hahaha: :hahaha: Reprezentacija nam je SHITINA najgora i zalosno je sto par ljudi mora da vadi fleke ostalim muflonima poput Stankovica,Zigica i njima slicnih retarda.

Poslednja izmena:
Jel smo zasluzili da prodjemo dalje? Odigrali smo dobro 35 minuta protiv Nemacke i 45 minuta protiv Australije i treba da prodjemo dalje? Jednostavno ne moze tako i kraj. Mi smo reprezentacija za 45 minuta a takvi ne mogu da prodju dalje.
Aj sad lepo udahni,smiri se pa procitaj sta sam napisao:
REPREZENTACIJA= BEDA,OCAJ,NESPOSOBNOST,SRAMOTA!!!
Prvo popusismo bananu,a posle nas i kengur preskocio...Slepci bili,slepci i ostali.
Tim koji ima sest 100 %-tnih sansi,a pritom ne iskoristi ni jednu....tim koji napada u prvom,a potom kao poslednje yayare pocne da se povlaci citavo drugo polu vreme NI NE ZASLUZUJE NACI SE MEDJU 16 NAJBOLJIH...Pa da li je smrdljiva Australija Brazil? Za nas ocigledno jeste!!!! Cinjenica je da su za nas ocigledno svi Brazil.

P.S.
Da si napisao da se slazes to bih mogao i razumeti ali GDE si u ovom postu procitao da JA smatram da smo trebali otici dalje to samo Bog sveti zna majstore...Pozz

Možda bi trebalo da počnemo da razmišljamo o tome da stranim igračima dajemo državljanstvo da bi igrali za reprezentaciju. Ebg, nisu na to imuni ni Nemci, Italijani, Španci, Portugalci. O Švajcarcima i Šveđanima da ne govorim. Holandija i Francuska vuku igrače iz bivših kolonija već decenijama. I Hrvati su uzeli Brazilca, pa ebiga, nek' ide život, daj i mi da nađemo nekog kad već ne umemo sami.

dobro,
ispali smo, kraj
al nismo bili loši kad imamo u vidu da nemamo ni polupristojnog napadača (ovo važi pod pretpostavkom da je antić pravilno procenio da su i žigić i pantelić bolji od lazovića i mrdje)
ako nabavimo nekoga ko iz peterca može da pogodi gol, super

Ako bi pravi potez bio smena selektora ,onda bi svakako pravi izbor buio Vladimir Vermezovic ,verujem jedini srpski trener koji zna sta znaci moderno shvatanje fudbala ! Mogao bi mozda da prodje i Jokanovic ,ali cisto sumnjam da bi uspeli da postave autoritet nad ovim igracima ...
Par izmena u igrackom kadru svakako treba obaviti ali to nije od presudnog znacaja ...

Najbolji srpski fudbaler Nemanja Vidić je izjavom posle meča protiv Australije „da bi svašta mogao da kaže, ali da je bolje da ćuti" jasno nagovestio da stvari u taboru „orlova" baš i nisu bile na vrhunskom sportskom nivou.

Kako saznajemo, Vidiću su poprilično smetale neke stvari u kampu fudbalske reprezentacije, a imaju veze i sa skandalom iz Port Elizabeta, kada su petorica naših igrača kasno uveče pila i pušila pred meč sa Nemačkom.

Međutim, Vidić juče nije želeo da komentariše događaje u taboru „orlova", niti da objasni šta je želeo da kaže izjavom neposredno posle meča.

Već je bilo dosta priča o lošim odnosima, verovatno su malo prenaduvane, al' sigurno nešto postoji...

ja ja ja! samo trpajte o tim napadačima! Malo preterujete! MI NISMO VELIKA ZEMLJA! 8 000 000 stanovnika, nemoze se ocekivati svasta bas ***.. Imamo svetsku klasu na dosta pozicija, nemoze na svi,m... treba da budemo zadovoljni onim sto imamoooo! ALI DAAAA, mi smo ipak srbi... to je glavni problem- MENTALITET I KOMPLEKSI!

Karadžić: Smanjiću platu Antiću

Tužno je juče izgledao hotel “Sanisajd” u Johanezburgu, koji su veče pre toga napustili reprezentativci Srbije posle eliminacije sa Svetskog prvenstva. Hotel su poslednji sinoć napustili predsednik Tomislav Karadžić, generalni sekretar Zoran Laković i nekoliko članova administracije Fudbalskog saveza.

Neposredno pred odlazak iz Johanezburga Karadžić je otvorio dušu.
- Moje mišljenje jeste da smo doživeli još jedan neuspeh, a nije bilo razloga za njega jer smo učinili sve da stvorimo najbolje moguće uslove. Nikada fudbalska organizacija nije tako ozbiljno prišla jednom takmičenju. Imali smo kvalitet, ali nismo uspeli isključivo zahvaljujući tome što smo naivno izgubili dve utakmice – počeo je monolog Tomislav Karadžić.

Predsednik FSS je potvrdio da će loši rezultati uticati na reviziju ugovora.

dace bog da karadzicu vidimo ledja, ali se bojim da ce to biti kada on dodje bogu na ispoved!
Sada ako je ON ozbiljno prisao takmicenju to znaci da moramo da osvojimo medalju. JAOOOOOO!!!
Veoma dobro mi iz severnobackog okruga znamo koliko je ON "ucinio" za Suboticu i okolinu. Lopina belosvetska!!! ****** ne mogu verovati sta prica. Pa covek je od totalno poluljane ekipe napravio NESTO, podigao reprezentaciju, zaradio ogromne pare savezu, valjda je trebalo da utrci u teren i da gol protiv australije ili da on dosudi penal u poslednjem minutu. To sto on prica treba da ostane u savezu, a ne da stvara losu atmosferu pred kvalifikacije, ***** mu lebac lopovski.
***** lopovsko, sada nece moci da uzme veliki deo kolaca koji bi ga sledovao plasmanom. Ponasa se kao da ce na onaj svet da ponese svoje veliko bogatsvo.
ps. sa ovom ekipom u kvalifikacije(naravno probati izvrsiti male korekcije) i bog da nas vidi!

Dzabe vam dobar golman kad su vam igraci prodane duse . Evo vidite i sami dva sum vam penalaon napravili onaj Vidic pa on kao da je htio da namjesti sto i jes ja bi njemu zabranio da igra za reprezentaciju jer je u prethodnom mecu SRB-GANA svatio posledice igranja rukom a ikrao je on rukom u sledecem mecu SRB _NJEMACKA (NAMJERNO)

AVTOVAZ i Splatt91
evo ja predlazem da jedan od vas zameni Vidica. Vi se dogovorite izmedju sebe, cak sta vise treba taj da ponese i kapitensku. A ti crnogorac, sudeci prema slici nisi imao za koga da navijas, ni crnagorica, ndh i albanija se nisu plasirale. ***** vam lebac pokvareni, sramota kakvih sve ima razmisljanja.

Sramota sto kritikujemo Vidica koji je napravio toliko debilan potez da mi se debilmetar pokvario kad sam pokusao da skeniram nivo debilnosti?

Da, bas me je sramota sto kritikujem najboljeg i jednog od najiskusnijih defanzivaca na planeti sto pravi amaterske i teske za shvatanje greske kada igra za Srbiju. .

Ja kritikujem takve greske zato sto volim Srbiju i nasu reprezentaciju i zelim da ih isprave, da se vise nikad ne ponavljaju.

Uostalom, reci da nisam u pravu, budi iskren i reci da Ferguson ne bi poslao Vidica da greje klupu sledece 3 godina da uradi takav neki potez?

Poslednja izmena:
Dzabe vam dobar golman kad su vam igraci prodane duse . Evo vidite i sami dva sum vam penalaon napravili onaj Vidic pa on kao da je htio da namjesti sto i jes ja bi njemu zabranio da igra za reprezentaciju jer je u prethodnom mecu SRB-GANA svatio posledice igranja rukom a ikrao je on rukom u sledecem mecu SRB _NJEMACKA (NAMJERNO)

ovaj s*re... Vidara je kralj!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back