- Poruka
- 26.903
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moreno: Antić zna probleme Srbije
I Hulio Moreno završio je učešće na SP u Južnoj Africi. Prvo je sa Srbijom, gde je bio u stručnom štabu kod selektora Radomira Antića, ispao u takmičenju po grupama, a onda je i njegov Čile u osmini finala poklekao pred Brazilom (0:3). Sve je to čileanski stručnjak stoički izdržao i kaže da mu je teže pala eliminacija "orlova", jer je Srbin u duši.
- Super mi je bilo u stručnom štabu Srbije. Svi su me odlično prihvatili. Ostaje žal što smo ispali prerano sa Mundijala, zbog toga nisam srećan, a imali smo kvalitet da prođemo dalje - rekao je Moreno beogradskim izveštačima poslednjeg dana boravka u Johanesburgu.
U čemu je bio problem? Zbog čega Srbija nije uspela da se plasirala u osminu finala?
- To je posao selektora Antića i siguran sam da će Mister Antić pronaći razloge neuspeha i rešiti sve probleme među igračima, ukoliko oni postoje.
Kako je reagovao Bora Milutinović, s kojim ste usko sarađivali u Kini, Kataru, Hondurasu, Iraku, na loš plasman "orlova"?
- Razočaran je, uostalom kao i svi u Srbiji. Očekivali su mnogo više.
Da li ćete nastaviti da radite u stručnom štabu Srbije?
- Dolazim u Beograd u subotu na razgovore, pa ću videti da li me u FSS i dalje žele. Dosadašnji ugovor važio je samo za Svetsko prvenstvo, ali možda i dalje ostanem.
Čemu ova generacija Srbije može da se nada posle velikog iskustva sa Mundijala?
- Od velikog je značaja to što su na ovom Svetskom prvenstu iskustvo sticali i mladi igrači poput Petrovića, Rukavine i Tošića. Verujem da će već u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pokazati kvalitet. Srbija ima sjajnu budućnost - konstatovao je Moreno, koji je u karijeri bio asistent Luisu Fernandesu u PSŽ, a prethodno tokom igračke karijere igrao je u Čileu, Meksiku i Australiji.
Sudije pretile "orlovima"
![]()
Podatak koji dosad nije bio poznat srpskoj javnosti jeste da je sudija iz Argentine Ektor Baldasi pretio našim igračima na poluvremenu meča s Ganom da će ih isključiti ako nastave da igraju s istom borbenošću.
- Nije nam bilo nimalo prijatno zbog toga što su nam arbitri pretili. Zbog toga smo bili uslovljeni da igramo malo smirenije, osim toga i ja sam bio primoran na neke promene u postavci igre. Kasnije su čak svirali i penal protiv nas. Šta više da pričamo na tu temu - rekao je selektor Antić u vezi poraza na startu, prenosi Alo!.
p.s. "Alo bre misevi,nechu da se mufa cuje u svlacionici,jel jasno?" "Jasno shefe,jasno! Moze jedno Uzicko kolce za vas u half time-u!?" Kojih smo to 5 miliona izgubili, glavo govedja? Finansijska konstrukcija svaeza je gradjena na ocekivanju da se plasiramo u cetvrtfinale?

A kako vi 'te?
Samo za Toleta, Antaru i drustvo iz "Sani sajda" spesal limided & dedikejted edisn od dustva za susednim stolom..
Sa kilometra se vidi da nemamo taj kvalitet i snagu za to...sta nama fali to je tesko reci i mislim da niko to nemoze opisati...ili cak moze
,ali jaako tesko...Nebih zeleo nikoga da kritikujem ,ali hteo bih da pohvalim neke igrace...Svaka cast Ninkovicu pokazao se kao otkrovljenje mondijala,dobar igrac a cini se kao i covek...Tosic(bambi) je isto igracina,nadam se da ce se naci mesta za njega u startnih 11..najvise postujem Laneta koji je odlican igrac a i covek...u svakoj emisiji gde sam ga gledao uvek je govorio realno stanje i da netreba poletati....i nije se stitio od nekih kritika i uvek pruza najbolje sto moze...svaka mu cast,kapa dole!!
neznam, zasto stalno pitaju ovog Milorada! Kao da je on neki znalac, čovek neeema pojma!
Ali zato Kosan lepo prica.![]()
Naravno Kosanu samo daj kilo vinjaka i pricace on i za Murinja da nema veze sa fudbalom.
Krasić: Izvini kume, srce me vuče u Juventus
![]()
Traže ga Juventus i Mančester siti, a on je u Barseloni, gde o Fenerbahčeu uopšte ne razmišlja. Istine radi, nije Miloš Krasić juče oko podneva krenuo na pregovore sa šampionom Španije, već da iskoristi poslednje dane odmora do povratka u Moskvu. Da li samo da pokupi stvari i pozdravi se sa saigračima iz CSKA ili da nastavi rusku bajku do sledećeg leta, to će pokazati period koji je ispred nas.
Iz Moskve u Torino: Miloš Krasić- Ništa još nisam rešio, moja velika želja je Italija, srce me vuče u Juventus, međutim, imam ugovor sa CSKA, pa se i on pita.
Koliko ste u ovom trenutku blizu ili daleko odlasku iz Moskve?
- Izrazio sam želju da idem, već šest godina sam u klubu, nadam se da će rukovodstvo CSKA imati razumevanja.
Pojavila se informacija da ste Moskovljanima postavili ultimatum - ili Juventus ili odlazak tek po isteku ugovora?
- Nikakvi ultimatumi nisu u pitanju. Ne mogu ja da postavljam uslove klubu sa kojim imam ugovor, samo sam im rekao da bih voleo da nastavim karijeru u Juventusu. Oni, što je i normalno, imaju svoju računicu, pokušavaju da dobiju što je moguće veće obeštećenje.
Mančester siti nudi više novca klubu od Juventusa?
- Znam za interesovanje Mančester sitija, ali uz sve poštovanje prema budućem učesniku Lige šampiona i treneru Mančiniju, više bih voleo da nastavim karijeru u Torinu. Ne želim, naravno, da potcenim ni taj klub ni engleski fudbal, već samo pričam o svojoj želji.
U slučaju da se preselite u Mančester bili biste bliži kumu Jovanoviću, koji nastavlja karijeru u Liverpulu?
- To jeste istina, ali mene vuče Italija. Videćemo, ukoliko je ponuda Mančester sitija ozbiljna, zašto da ne sednemo za sto i porazgovaramo. Od utorka ili srede biću u Moskvi, kada ću se sresti sa čelnicima mog kluba.
Jeste li uspeli da se oporavite psihološki od ispadanja sa Mondijala?
- Uspeo sam malo da se sredim, mada je teško, nisu se još sve misli razbistrile. Treba da dignemo glavu, izvučemo pouke i krenemo dalje. Blizu je avgust, kada treba opet da se okupimo za prijateljsku utakmicu protiv Grčke. Neophodno nam je pozitivno razmišljanje jer već u septembru kreću kvalifikacije za Evropsko prvenstvo - završio je Krasić.
deda, cale i cela uza i sira rodbina mu navijaju za Juve pa ga srce vuce...

Ma covek je grobar u dusi i voli da nosi crno belo.![]()

Dolazi Srbin u javnu kuću. Na vratima ga dočekuje lepa, iskusna i bogata Madam.
Madam: „Dobro veče, izvolite...imamo sjajnih dama na raspolaganju”.
Srbin: „Znate...ja sam malo specifičan u zahtevima. Jel se kod vas može dobiti sado-mazo kombinacija”?
Madam: „Naravno, imate li neki baš specijalan zahtev”?
Srbin: „Pa, hmmm...kako da kažem...Znate, volim da se osećam prezreno, poniženo, jadno... ali baš onako, do dna...
Madam: ”Ma naravno, imam baš nešto taman za vas„.
Srbin: ”A koliko će to da košta„?
Madam: ”37 evra„.
Srbin: ”To je povoljno, veoma...kakva je to devojka koja radi za tako mali novac„?
Madam: ”Nije to devojka, gospodine...toliko košta dres fudbalske reprezenatacije Srbije„