Prirodna reakcija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Necu bre ovu "mineralwasser,,,donesite mi "MIVELU!!"

Kada bi Australija pobedila Ganu svi bi imali po tri boda stim sto bi Nemacka zbog gol razlike bila prva. U zadnjem kolu bi se resilo sve. Ko pobedi taj ide dalje, a ukoli se igraju dve neresene e onda smo u problemu.
)
.Ja navijam da Australija pobedi bez obzira sto ima lose sanse. Minimalna pobeda bi nam isla u prilog jer u zadnjoj utakmici opet moramo da pobedimo sa bilo kojom razlikom i sigurno smo prvi odnosno drugi u grupi, a posle sta nam bog da.
EDIT
U stvari povlacim ovo sto sam rekao. Kad bolje razmislim mislim da bi remi Ganaca i Australije nama isao u prilog jer bi sami sebi krojili sudbinu cak i sa minimalnom pobedom protiv Australije i ne bi morali da brinemo zbog gol razlike.
Gresis, ako bi Australija pobedila sa 2 gola razlike, nama bi u poslednjem mecu bio dovoljan i bod, bez obzira na rezultat Nemacka - Gana. Meni se to cini bolje nego da moramo da pobedimo Australiju.
Prosto ne mogu da verujem koliko ljudi ne ume da razmislja, mislim na one koji misle da nam nereseno najvise odgovara...sto po forumima, sto po televiziji.
Ja mislim da je bolje nereseno zbog mentaliteta. Kad bi nam trebao bod nasi bi napravili nevidjen bunker i cuvali bi 0:0 a kada bi trebali da igramo za gol vise e onda je to sasvim druga prica. Isti slucaj kao situacija sa Nemackom, moramo da pobedimo ili nam je kraj.
Sad samo da molimo boga da Nemci dobiju Ganu, a mi da ne izgubimo od Australije.
Jos bolje ako probaju da pobede Australiju.
Gledao sam malopre penal, i Subotic je odlicno reagovao posle odbrane Stojkovica, letecim klizecim startom
Nadam se da vise nece biti kikseva odbrane, jer mi to vise ne mozemo sebi da priustimo.

Subotić je dosta dobar kad je defanziva u pitanju, al' mu je pas igra nula. Ne ume da proceni ni kad da doda, ni kome, ni kako, ni kojom brzinom, a tek što je neprecizan, da ne govorim. Zato se ja štrecnem kad god vidim da on kreće da doda. Nadam se da će se to vremenom popraviti.

Gresis, ako bi Australija pobedila sa 2 gola razlike, nama bi u poslednjem mecu bio dovoljan i bod, bez obzira na rezultat Nemacka - Gana. Meni se to cini bolje nego da moramo da pobedimo Australiju.
Prosto ne mogu da verujem koliko ljudi ne ume da razmislja, mislim na one koji misle da nam nereseno najvise odgovara...sto po forumima, sto po televiziji.
Ja mislim da je bolje nereseno zbog mentaliteta. Kad bi nam trebao bod nasi bi napravili nevidjen bunker i cuvali bi 0:0 a kada bi trebali da igramo za gol vise e onda je to sasvim druga prica. Isti slucaj kao situacija sa Nemackom, moramo da pobedimo ili nam je kraj.