Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
image-100628-galleryv9146n.jpg

Prirodna reakcija :D

sad koliko vidim mi smo treci a gana druga iako sa utakmicom manje, svi sa po 3 boda osim australije.
a realno je da posle treceg kola svi imamo po 6. znaci, morali smo da damo bar jos jedan go svabama
i da napumpamo ozije za gol razliku. ili da molimo boga da danas australija pobedi a posle mi njih i
da imamo mi i svabe po 6 (kad pobede ganu) a gana i australija da ostanu sa po 3. znaci, nije sve gotovo,
mozemo da se spakujemo kuci i sa dve pobede...:(

zanimljivo je i u grupi C, englezi i amerika po 2 boda :per:
sad moraju da pobede svak svoga u zadnjem kolu sto je za ocekivati,
ali kad pogledas jucasnje rezultate... :roll:

Poslednja izmena:
Ja navijam da Australija pobedi bez obzira sto ima lose sanse. Minimalna pobeda bi nam isla u prilog jer u zadnjoj utakmici opet moramo da pobedimo sa bilo kojom razlikom i sigurno smo prvi odnosno drugi u grupi, a posle sta nam bog da.

EDIT

U stvari povlacim ovo sto sam rekao. Kad bolje razmislim mislim da bi remi Ganaca i Australije nama isao u prilog jer bi sami sebi krojili sudbinu cak i sa minimalnom pobedom protiv Australije i ne bi morali da brinemo zbog gol razlike.

Poslednja izmena:
joj, sto je ovaj SUbotić loš igrač!!! gde su oni pacovi koji su to govorili, ja sam normalno govorio da ce dobar i da ce biti bolji! on ovaj tim jednostavno bolje poznaje od bilo koga drugog iz naše repke!!! trese ih vec dve godine... a inace, ove godine je bio jedan od retkih igraca koji je na terenu u Bundesligi odigrao svaki minut... ZVEZDA SRBIJA, KOSOVO METOHIJA!

Nekiliknebitan
pozdrav od jednog pacova :).
Nema sumnje da je Subotic odlicno odigrao utakmicu, ali ako si gledao njegove prethodne meceve, to je bio plac boziji. Tesko da bi dobio sansu da se Dragutinovic nije povredio ili ako igra fenomenalni Lukovic, ali ajde. Kakve veze ima kako on igra u bundes ligi sa reprezentativnim nastupom. Ne treba ici dalje od nas i nemaca, tu su Stojkovic, Stankovic(vec deceniju), pa i Pantelic, Podolski, Klose itd.

Subotić je dosta dobar kad je defanziva u pitanju, al' mu je pas igra nula. Ne ume da proceni ni kad da doda, ni kome, ni kako, ni kojom brzinom, a tek što je neprecizan, da ne govorim. Zato se ja štrecnem kad god vidim da on kreće da doda. Nadam se da će se to vremenom popraviti.

Ja navijam da Australija pobedi bez obzira sto ima lose sanse. Minimalna pobeda bi nam isla u prilog jer u zadnjoj utakmici opet moramo da pobedimo sa bilo kojom razlikom i sigurno smo prvi odnosno drugi u grupi, a posle sta nam bog da.

EDIT

U stvari povlacim ovo sto sam rekao. Kad bolje razmislim mislim da bi remi Ganaca i Australije nama isao u prilog jer bi sami sebi krojili sudbinu cak i sa minimalnom pobedom protiv Australije i ne bi morali da brinemo zbog gol razlike.

Gresis, ako bi Australija pobedila sa 2 gola razlike, nama bi u poslednjem mecu bio dovoljan i bod, bez obzira na rezultat Nemacka - Gana. Meni se to cini bolje nego da moramo da pobedimo Australiju.

Prosto ne mogu da verujem koliko ljudi ne ume da razmislja, mislim na one koji misle da nam nereseno najvise odgovara...sto po forumima, sto po televiziji.

Gresis, ako bi Australija pobedila sa 2 gola razlike, nama bi u poslednjem mecu bio dovoljan i bod, bez obzira na rezultat Nemacka - Gana. Meni se to cini bolje nego da moramo da pobedimo Australiju.

Prosto ne mogu da verujem koliko ljudi ne ume da razmislja, mislim na one koji misle da nam nereseno najvise odgovara...sto po forumima, sto po televiziji.

Ja mislim da je bolje nereseno zbog mentaliteta. Kad bi nam trebao bod nasi bi napravili nevidjen bunker i cuvali bi 0:0 a kada bi trebali da igramo za gol vise e onda je to sasvim druga prica. Isti slucaj kao situacija sa Nemackom, moramo da pobedimo ili nam je kraj.

Ja mislim da je bolje nereseno zbog mentaliteta. Kad bi nam trebao bod nasi bi napravili nevidjen bunker i cuvali bi 0:0 a kada bi trebali da igramo za gol vise e onda je to sasvim druga prica. Isti slucaj kao situacija sa Nemackom, moramo da pobedimo ili nam je kraj.

Sad samo da molimo boga da Nemci dobiju Ganu, a mi da ne izgubimo od Australije.

Jos bolje ako probaju da pobede Australiju.

Subotić je dosta dobar kad je defanziva u pitanju, al' mu je pas igra nula. Ne ume da proceni ni kad da doda, ni kome, ni kako, ni kojom brzinom, a tek što je neprecizan, da ne govorim. Zato se ja štrecnem kad god vidim da on kreće da doda. Nadam se da će se to vremenom popraviti.

Pa sta on ima o dodavanjima i da razmislja, njemu glava sluzi za udaranje lopte. Zna se kako klasican odbranbeni igrac treba da igra, cim primi loptu on treba da je posalje van terena! (ako je pametniji u aut a ako je manje pametan u gol-aut):ok::ok:

Najvise nam odgovara da ovi u nasoj grupi gube a mi pobedjujemo. Ja mislim da Antic treba da se drzi te taktike??

Ja mislim da smo mi trebali da namestimo tu utakmicu ali posto nasi veruju u ''fer igru'' ili verovatno nisu sposobni za tako nesto mi mozemo na kraju i da popusimo! :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back