Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa mi ako budemo ovako igrali na SP,bolje odmah da se spakujemo i pravac nazad,pricali su videcete ovo,ono a mi ne videsmo nista.Veoma losa igra,ja ne znam sto se i mi sami tesimo da se cuvamo,da su to samo prijateljske utakmice,da cemo pravo svetlo pokazati na SP.Pa uporedite sinocnu utakmicu H i G,i ovu nase.Gana iako je izgubila 4-1,igrala je mnogo bolje od nas,jedina stvar koja moze da opravde nas veceras je ona kisa i onakav teren,mada Poljacima nije smetalo i ja sam bio ubedjen da gubimo,ali izgleda da smo imali srece...

A kakvu igru ocekujes po onakvom vremenu....kisa lije...Poljaci krenuli ostro...nasi svi u frci da se ne povrede i ispuse 10 dana pred SP ......

Ok,žali mi se drugar,kaže,***,sudili nam 4 nepostojeća offsajda?!Slušaj,bre,some na SP ima da nam sude najmanje po 10 lažnih offsajda ;)
Zigić beskoristan,kao i pantelić,ostali sasvim solidni,sve ste već rekli.
Obećao sam posle meča sa Poljskom da ću da iznesem svoju prognozu kako ćemo proći na SP...prvo bih vas savetovao da batalite kladjenje,a svakako bi trebalo da našu reprezentaciju izostavite iz svih konbinacija.
Novi Zeland je podosta slabiji od Australije,Poljska je neuporedivo lakši protivnik od Nemaca...to nam sugeriše odredjene zaključke,zar ne ;)

To je tacno...covek je samo dizao zastavicu a ni u jednom slucaju ofsajd nije bio...cak ni blizo .....

A ovo takodje nista ne znaci. Kada pocne SP sve se okrece i ove pripreme nista ne znace.

A kakvu igru ocekujes po onakvom vremenu....kisa lije...Poljaci krenuli ostro...nasi svi u frci da se ne povrede i ispuse 10 dana pred SP ......
A ostale reprezentacije se ne cuvaju,pa ovi nasi ce se kad budu igrali sa Ganom cuvati za Nemacka,a sa Nemackom ce se cuvati za Australiju,e kad budu igrali sa Australijom onda lepo mogu da igraju nece morati da se cuvaju..tada mozda i pobedimo

Pa taj Lazovic kao ragbi da igra a ne fudbal. Tako je bilo i protiv Novog Zelanda kad je usao. Decko je teski retard i ulazio bi mi u igru u 90-om minutu i to ako vodimo bar sa 2 gola razlike.

Ma ne,nego cemo da drzimo onu babu Pantelica i da pevamo dodolske pesme da bi dao gol...:roll: Trebalo bi da obuzda samo taj temperament,sto je ocigledno...Za njega i Mrdju,Pantelic i Zigic su usporen snimak...Sredina opet uzasna,Kuzmanovic MORA mnogo bolje...Lukovic me odusevio pozadi :worth: Bori se,bije,odlicno postavlja,stvarno sve pohvale...Videlo se koliko Krasic,Jovanovic i Ivanovic znace ovom timu...

A ostale reprezentacije se ne cuvaju,pa ovi nasi ce se kad budu igrali sa Ganom cuvati za Nemacka,a sa Nemackom ce se cuvati za Australiju,e kad budu igrali sa Australijom onda lepo mogu da igraju nece morati da se cuvaju..tada mozda i pobedimo

Ma pusti to...Spanije je jedva u 90-om dobila Saudijsku Arabiju sa 3-2 .....Engleska dobila Japan 2-1 i to tako sto su japanci dali 2 auto-gola.......Svi se cuvaju a mnogo zavisi i kako se postavi protivnik sa kojim igras prijateljsku.

Video si valjda kako su krenuli ovi sa N.Zelanda....onog Obradovica poslali u bolnicu....slicno su i Poljaci krenuli....par puta samo na Stankovica kako su startovali....i to u startu rezultuje da se nasi uzentaju od povrede na glupoj prijateljskoj utakmici.

Ako protivnik igra normalno onda mozda i mozes da se opustis i odigras kako treba ali ako krene da lomi pa logicno da ces da se shtekash malo da se ne bi povredio.

Ma ne,nego cemo da drzimo onu babu Pantelica i da pevamo dodolske pesme da bi dao gol...:roll: Trebalo bi da obuzda samo taj temperament,sto je ocigledno...Za njega i Mrdju,Pantelic i Zigic su usporen snimak...Sredina opet uzasna,Kuzmanovic MORA mnogo bolje...Lukovic me odusevio pozadi :worth: Bori se,bije,odlicno postavlja,stvarno sve pohvale...Videlo se koliko Krasic,Jovanovic i Ivanovic znace ovom timu...

Pa po meni Zigic i Mrdja bi trebalo da igraju u napadu.....Zigic zbog visine a Mrdja je brz....zamisli te kontre Krasic,Jovanovic,Mrdja......sa smesnim Pantelicem to tesko moze brzo da ide.

Takodje Tosic bi nekako trebao da bude u prvih 11 posto je on najkreativniji igrac tamo a i za prekide je dobar.

Recimo : Stojkovic , Ivanovic , Vidic , Lukovic , Kolarov , Stankovic ,Tosic , Jovanovic , Krasic , Mrdja i Zigic. To bi bio moj izbor :D

E upravo to mislim da je problem,da ljudi u sustini misle da se oni cuvaju i da nesvesno opravdavaju losu igru.Ja ne mogu nikako da se odam jednom utisku a to je da mi nemamo brzu igru,brze pasove,uvek nekako usporeno.Stice se utisak da se veoma malo krecu po terenu,kao da samo potrce onda kad moraju.Opet pominjem tu Ganu,gledam njih oni su non stop u pokretu non stop je presing na loptu i tako celu utakmicu.Mislim da cemo posle prve utakmice videti i znati sve,mislim da nemaju nasi pre svega iskustvo a tek onda kvalitet za nesto vece.Mislim da ce sam prolazak grupe biti ogroman uspeh..

E upravo to mislim da je problem,da ljudi u sustini misle da se oni cuvaju i da nesvesno opravdavaju losu igru.Ja ne mogu nikako da se odam jednom utisku a to je da mi nemamo brzu igru,brze pasove,uvek nekako usporeno.Stice se utisak da se veoma malo krecu po terenu,kao da samo potrce onda kad moraju.Opet pominjem tu Ganu,gledam njih oni su non stop u pokretu non stop je presing na loptu i tako celu utakmicu.Mislim da cemo posle prve utakmice videti i znati sve,mislim da nemaju nasi pre svega iskustvo a tek onda kvalitet za nesto vece.Mislim da ce sam prolazak grupe biti ogroman uspeh..

A Gana ima iskustva?? Ta Gana jedino sto ima jeste fizicka snaga..tu su jaki....kao i sve ostale africke reprezentacije......a po svakom drugom osnovu su glupi ko ******....

Poslednja izmena:
Koliko je bio teren nakvašen, Poljaci tukli, a pomoćni sudija dobio upalu mišića od mahanja ofsajda našima, dobri smo bili. Sve sam očekivao pa i onaj promašaj Pantelića gde je mogao da postigne gol pertlom kopačke. I gde je crveni za onog Poljaka posle prekršaja s leđa nad Lazovićem kada je krenuo sam prema golu? :evil: Naposletku dobro je da se niko nije povredio.

Koliko je bio teren nakvašen, Poljaci tukli, a pomoćni sudija dobio upalu mišića od mahanja ofsajda našima, dobri smo bili. Sve sam očekivao pa i onaj promašaj Pantelića gde je mogao da postigne gol pertlom kopačke. I gde je crveni za onog Poljaka posle prekršaja s leđa nad Lazovićem kada je krenuo sam prema golu? :evil: Naposletku dobro je da se niko nije povredio.

Ma kakav crveni, mogao je i on lako do crvenog...

To da li je Lazović mogao lako ili ne do crvenog nije tema. Takva situacija za Lazovića svakako nije postojala. A pravila su više nego jasna:

Igrač će biti isključen sa terena za igru i bice mu pokazan crveni karton ako učini neki od sledećih prekršaja:
- ako protivničkog igrača spreči u povoljnoj prilici za pogodak prekršajem koji se kaznjava slobodnim udarcem ili kaznenim udarcem

Kad se tome doda da je ovaj bio poslednji igrač odbrane stvar je jasna i nema veze da li je to bio Lazović ili bilo koji drugi igrač nad kojim je načinjen faul.

Koliko god sam kuko na Subotića sad moram da mu se izvinim...Čovek je odigro maestralno...Kao i Luković....Svi ostali s obzirom kakav je terem bio zadovoljavaju...Osim nesretnog Pante...Džaba ku i borbenost i sve,,ali onako sa tri metra...kuku mene...:dash: Vidi se da se plaše povreda...Krasa,Lane i Bane pokazuju zašto se veliki otimaju oko njih....:ok:

To da li je Lazović mogao lako ili ne do crvenog nije tema. Takva situacija za Lazovića svakako nije postojala. A pravila su više nego jasna:

Kad se tome doda da je ovaj bio poslednji igrač odbrane stvar je jasna i nema veze da li je to bio Lazović ili bilo koji drugi igrač nad kojim je načinjen faul.

Pa kad je raspalio pesnicom onog poljaka u ledja.....tu bi mu minimum zuti sledovao na SP....plus je imao jos par startova i gomilu nasrtaja na sudiju.....tako da bi on na da je ova utakmica igrana na SP sigurno juce dobio crveni. A takodje i taj Poljak sa onim startom se ne bi provukao bez crvenog ali dobro bila je prijateljska pa nije htreo sudija sad da mase crvenim kartonima.

Da..i jedino sto me brine su losa resenja u zavrsnici akcija...juce ono Lazovic, kad je ili trebalo da ide ka golu ili da doda ovoj dvojici sto su utrcavali, a ne Zigicu na drugu stativu, i to lose...pa posle Krasic kad je usrao onaj pas, umesto da je sutirao ili dao levo ka Jovanovicu, itd...to me najvise brine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back