Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:Ddobri moj pantela :mazi:
tošić treba digra
i mrđa

a i mladi petrović kao da nagoveštava:)

pa dobro..ajd recimo da nismo imali prejak motiv a imali smo jaku želju da se ne povređujemo. al daleko bih bio optimističniji ako bismo kamerun dobili 3:0

neću da mračim!:hej:

Ok igra u drugom, a i u drugoj polovini prvog. Sve u svemu nije loše, a najbolje je što se niki nije povredio :D
Pantelija bi trebalo da se zabrine, s obzirom da mu Mrđa duva za petama. Ali čudo jedno, da je onu šansu imao u Ajaksu, 100% bi dao gol, ponekad se zapitam da l' nas on to sve zaebava :think:

Nije loše, ljudi, glavu gore. Ako ništa s ovom odbranom niko nas neće napuniti :mrgreen: :super:

Pa Pantelija je najbolje proigravao napad!?!?!?A kad je trebao da da gol sa 5 metara-cvrc:(.Zna Stojke da brani.Mislim da se uzeleo fudbala,i da moze dosta da pokaze (odbrani) na mundijalu.MOze cak da bude i neka prednost to sto nije branio,pa se nije ni povredjivao(bio sam golman od svoje 12-te godine,pa do bolesti-prosle godine.Dodje do zasicenja organizma od silnih bacanja i uklizavanja.Hematomi na sve strane...Ovako ce biti kao macka).
Ipak je Stojke izmislio branjenje za onog ISailovica.
Subotic se popravlja,KOlarov odlican,Lukovic odlican,Kuzmanovic od 70-og minuta kao da nije imao snage,a do tada odlican.Petrovic...,pa moram da priznam da mu je ovo jedna od najboljih partija uopste(svaka cast).Mrdja solidan(da popravi centarsuteve).Tosic odlican(mora da se uozbilji malo,da ne bude ko Perica Ognjenovic-svi igraju fudbal,a on se igra).Ivanovic standardan,Krasic i Jovanovic ne moraju da se komentarisu(odlicni kao i uvek).Nadam se da se Stankovic nije povredio,a inace borben kao i uvek.
Sve u svemu,pobedjujemo Kamerun u subotu 100%.Zna Antara sta radi;).
Sve najbolje reprezentaciji Srbije!!!

Lepo ja rekoh da će ići na frikombinovanje uz davanje prednosti igračima koji nisu igrali protiv Novozelanđana.

Utakmica OK, odbrana iznenađujuće dobra i bez Vidića, Luković odličan. Mrđa je za ono malo vremena više uradio nego Krasić za sve vreme koje je proveo na terenu, a nešto slično bi se moglo reći i za Bambija. Petrović zamalo da zasere onim povratnim pasom u noge Poljacima, ali nas spasao Kolarov sjajnim uklizavanjem. Uz to je imao par dosta slabih startova koji su mogli prouzrokovati jedino žuticu ili dve. Neiskustvo, pretpostavljam. Mada je i on na kraju bio manje-više OK. Pantelinjo očekivano maši prazan gol sa tri metra, Žigić očajno deli lopte. Sudija **** ofsajde tamo gde ih nije bilo. Kačar, Kuzmanović dobri. Stanković ne toliko. Golmani nisu ni imali mnogo posla, ali ono što su imali korektno su odradili. I to bi bilo to.

Mislim da su se naši usrali u početku od mogućih povreda, a pogotovo se iznenadili agresivnošću i ozbiljnošću Poljaka. Kasnije se to već dosta popravilo.

Lepo ja rekoh da će ići na frikombinovanje uz davanje prednosti igračima koji nisu igrali protiv Novozelanđana.

Utakmica OK, odbrana iznenađujuće dobra i bez Vidića, Luković odličan. Mrđa je za ono malo vremena više uradio nego Krasić za sve vreme koje je proveo na terenu, a nešto slično bi se moglo reći i za Bambija. Petrović zamalo da zasere onim povratnim pasom u noge Poljacima, ali nas spasao Kolarov sjajnim uklizavanjem. Uz to je imao par dosta slabih startova koji su mogli prouzrokovati jedino žuticu ili dve. Neiskustvo, pretpostavljam. Mada je i on na kraju bio manje-više OK. Pantelinjo očekivano maši prazan gol sa tri metra, Žigić očajno deli lopte. Sudija **** ofsajde tamo gde ih nije bilo. Kačar, Kuzmanović dobri. Stanković ne toliko. Golmani nisu ni imali mnogo posla, ali ono što su imali korektno su odradili. I to bi bilo to.

Mislim da su se naši usrali u početku od mogućih povreda, a pogotovo se iznenadili agresivnošću i ozbiljnošću Poljaka. Kasnije se to već dosta popravilo.

Ne salžem se za Mrđu, ja realno nisam ništa video od njega, osim centaršuteva, te lopte su završavale među oblavima.
Nemoj Petrovića on je naš.:mrgreen:
Ono što je Pantelić promašio, teže je promašiti nego dati, no on je poseban.:mrgreen:

Sve u svemu, bolja igra nego protiv Novog Zelanda, uz to uslovi su bili jako loši...
Lazović veoma podseća na Kežmana, stalno se svađa neki grubi startevi, samo da nas ne za.**** kao Kežman protiv Argentina, a postoji mogućnost, kao što je Rosetiu pokazao da nije normalan...mora se smiriti...

Ne salžem se za Mrđu, ja realno nisam ništa video od njega, osim centaršuteva, te lopte su završavale među oblavima.
Nemoj Petrovića on je naš.:mrgreen:
Ono što je Pantelić promašio, teže je promašiti nego dati, no on je poseban.:mrgreen:

Sve u svemu, bolja igra nego protiv Novog Zelanda, uz to uslovi su bili jako loši...
Lazović veoma podseća na Kežmana, stalno se svađa neki grubi startevi, samo da nas ne za.**** kao Kežman protiv Argentina, a postoji mogućnost, kao što je Rosetiu pokazao da nije normalan...mora se smiriti...

Za ovo sam spreman da se opkladim da će se desiti samo tako. Naravno, ako bude igrao ili ulazio. I ukoliko mu Antara ne zavali dve iza ušiju što pre

Malo bolja igra nego protiv Novog Zelanda. Svidelo mi se sto je Stankovic isao vise u napad nego obicno. Naravno opet kiksevi, nisam video ko je istrcao iz zivog zida, cini mi se Kacar, Tosic je ostao na mestu. U sustini nista novo.

Kolarov je u odlicnoj formi. Steta sto nema Draga - Drago na beka, a Kolarov umesto Jovanovica. To bi bilo dobro. :)

Mrđa je za to malo vremena više namučio Poljake nego ostatak tima za celu utakmicu. Otprilike svaki potez, od svakog koraka, do svakog driblinga, mu je bio dobar. Centaršutevi mu nisu bili dobri, a mogao je i da doda samom Kačaru umesto da šutira levom kod one jedne situacije, ali se vidi da dečko ume da stvara velike probleme protivniku, i to na poziciji desnog krila, koja nije njegova. On mi je verovatno najpozitivniji utisak iz ove dve utakmice.

Lazović je bio OK, ali se mnogo majmuniše. Kakvo mu je ono mlaćenje šakama igrača koji ga dobije u duelu? Da je ovo takmičarska utakmica i da je ovaj malo odglumio, 'ladno je mogao da požuti ili čak i porumeni. I to stalno kačenje sa sudijom - samo sam čekao kad će da mu pokaže da je lud pa da porumeni k'o protiv Francuza.

Lazović je bio OK, ali se mnogo majmuniše. Kakvo mu je ono mlaćenje šakama igrača koji ga dobije u duelu? Da je ovo takmičarska utakmica i da je ovaj malo odglumio, 'ladno je mogao da požuti ili čak i porumeni. I to stalno kačenje sa sudijom - samo sam čekao kad će da mu pokaže da je lud pa da porumeni k'o protiv Francuza.

Najgore je što se to na SP-u neće tolerisati.:neutral:

Pa mi ako budemo ovako igrali na SP,bolje odmah da se spakujemo i pravac nazad,pricali su videcete ovo,ono a mi ne videsmo nista.Veoma losa igra,ja ne znam sto se i mi sami tesimo da se cuvamo,da su to samo prijateljske utakmice,da cemo pravo svetlo pokazati na SP.Pa uporedite sinocnu utakmicu H i G,i ovu nase.Gana iako je izgubila 4-1,igrala je mnogo bolje od nas,jedina stvar koja moze da opravde nas veceras je ona kisa i onakav teren,mada Poljacima nije smetalo i ja sam bio ubedjen da gubimo,ali izgleda da smo imali srece...

Ok,žali mi se drugar,kaže,***,sudili nam 4 nepostojeća offsajda?!Slušaj,bre,some na SP ima da nam sude najmanje po 10 lažnih offsajda ;)
Zigić beskoristan,kao i pantelić,ostali sasvim solidni,sve ste već rekli.
Obećao sam posle meča sa Poljskom da ću da iznesem svoju prognozu kako ćemo proći na SP...prvo bih vas savetovao da batalite kladjenje,a svakako bi trebalo da našu reprezentaciju izostavite iz svih konbinacija.
Novi Zeland je podosta slabiji od Australije,Poljska je neuporedivo lakši protivnik od Nemaca...to nam sugeriše odredjene zaključke,zar ne ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back